Sari la conținut

Dp

Postări Recomandate

Postat

Buna seara la toata lumea, caut un baiat pentru o partida in 3 , eu si prietena mea, tineri, atletici, open minded, am dori poze cu dotarea deoarece in functie de asta vom alege.

• Oras:Cluj-napoca
  • Oras:Cluj-napoca
Postat

Buna seara la toata lumea, caut un baiat pentru o partida in 3 , eu si prietena mea, tineri, atletici, open minded, am dori poze cu dotarea deoarece in functie de asta vom alege.

Si crezi ca acuma o sa își pună lumea pulele aici pe site?? Serios acuma....

Sau ai alte orientări și vrei sa le ai ca material?

• Oras:Terra
  • Oras:Terra
Postat

Eu nu am dotare foarte extra, sau nu stiu ce asteptari aveti. Dar iti gatantez ca iti fut prietena incat va fi o femeie foarte fericita.

• Like 3
Postat

Nu am absolut nici o alta orientare, prietena mea vrea mult sa o faca cu 2 baieti si eu vreau sa ii ofer asta , de ce nu ? Si cautam un baiat compatibil, de asta vrem poze cu voi ca ne intereseaza sa ii si placa cat de cat de el , adica daca ne vedem si ii antipatic baiatul ce facem ?

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

am dori poze cu dotarea deoarece in functie de asta vom alege.

Si cautam un baiat compatibil, de asta vrem poze cu voi ca ne intereseaza sa ii si placa cat de cat de el , adica daca ne vedem si ii antipatic baiatul ce facem ?

Asa, si dupa pula isi da seama daca e antipatic baiatu ?

Oare doar eu am impresia ca e un troll cu putza? 

• Like 2
  • Oras:Sin City
  • Oras:Sin City
Postat

Baaa..ce copii sunteti.Daca e adevarat ce zice,desi nu sunt f sigur,cauta pe unu care sa aiba pula ca si a lui,nicidecum un Mr Big.Iti dai seama ca dupa distractie fata vrea mai mult mai des mai mult mai des. :laugh2 sau..mai mare mai mult mai des Ceva de genul

• Like 1
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

Cu alte cuvinte tipul o da la pula pe iubita.Se știe din start ca dacă va fi mulțumită o sa mai vrea.Pt el riscul este ca s-ar putea ca cel ales sa aibă o prestație mai buna decât a lui și nu se știe ce va urma.Își asuma riscul.

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

Se poate intra doar cu prietena ta?

Vizitator lion_07
Reputație: 0
Postat

Te rog sa lasi o adresa de e-mail macar ca sa te putem contacta mai usor. :)

Postat

s-a rezolvat?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...