Sari la conținut

DP

Postări Recomandate

Postat

Buna seara la toata lumea. Eu sunt impreuna cu iubita mea de 5 ani. De vreo un an am descoperit o latura mai kinky, ne-ar placea foarte mult sa o facem cu inca un baiat, eu nu sunt bi dar ma excita enorm ideea de a "munci" amandoi la ea. Ea ii super incantata ca am acceptat. Daca ne puteti ajuta cu sfaturi , nici nu am gasit pe cineva potrivit. Ca nu vrem un barbat care sa mearga sa povesteasca la toata lumea. Daca o incercat cineva si ne poate ajuta apreciem.

• Like 1
  • Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

in primul rand de unde esti...mergi pe topicele din zona respectiva

daca ai in zona club de swing, sau petreceri incercati acolo

• Like 1
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
Postat

Salut! Daca vrei, eu te pot ajuta cu multe, am experienta in swing si in partide in trei. Intr-adevar cel ami important este sa ii placa partenerei tale si celalalt barbat si sa va intelegeti foarte bine. Daca vrei, contacteaza-ma pe [email protected] in ultima vreme nu prea am facut asa ceva dar daca ne intelegem bine, pot face o exceptie. Si stau aproape de Cluj.

• Like 1
Vizitator amada nu amanda
Reputație: 0
Postat

Salut! Daca vrei, eu te pot ajuta cu multe, am experienta in swing si in partide in trei. Intr-adevar cel ami important este sa ii placa partenerei tale si celalalt barbat si sa va intelegeti foarte bine. Daca vrei, contacteaza-ma pe @yahoo.com in ultima vreme nu prea am facut asa ceva dar daca ne intelegem bine, pot face o exceptie. Si stau aproape de Cluj.

Nenea, maxim 2 minute dureaza sa faci o adresa de mail, trebuie sa pui aia de serviciu pe un forum plin de psihopati?  :girly

La mine e sters, faci ce vrei.

• Like 2
Postat

Buna seara la toata lumea. Eu sunt impreuna cu iubita mea de 5 ani. De vreo un an am descoperit o latura mai kinky, ne-ar placea foarte mult sa o facem cu inca un baiat, eu nu sunt bi dar ma excita enorm ideea de a "munci" amandoi la ea. Ea ii super incantata ca am acceptat. Daca ne puteti ajuta cu sfaturi , nici nu am gasit pe cineva potrivit. Ca nu vrem un barbat care sa mearga sa povesteasca la toata lumea. Daca o incercat cineva si ne poate ajuta apreciem.

On toping: Daca esti asa de nesigur pe tine, pune-o pe ea sa caute.

Daca nu-ti revii, nici nu o sa ai erectie.

Se poate inchide!  :laugh2

• Like 1
Vizitator the abomination
Postat

Mă, tu nu ești ăla de-o punea pe gagica-sa/nevastă-sa în poze p-acilea? :))))

• Like 2
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Mă, tu nu ești ăla de-o punea pe gagica-sa/nevastă-sa în poze p-acilea? :))))

Pentru astia care nu suntem la curent cu toate, detaliaza te rog... :laugh2

(evident, in limita discretiei, daca se pune problema)

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

On toping: Daca esti asa de nesigur pe tine, pune-o pe ea sa caute.

Daca nu-ti revii, nici nu o sa ai erectie.

Se poate inchide!  :laugh2

noi cand facem penetrare dubla amanda ??

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

Ce ar fi de "povestit la toata lumea"?! Daca s'teti intr-o comunitate mica, incercati in alta parte. Sau cu un cuplu, cum sunt cei din Cluj, Dorina si Sorin etc. Bine ca ai cu cine...  :clapp 

Sau dati un anunt pe cuplu, cu specificatii de varsta etc., ce exigente aveti voi. 

Postat

Nenea, maxim 2 minute dureaza sa faci o adresa de mail, trebuie sa pui aia de serviciu pe un forum plin de psihopati?  :girly

La mine e sters, faci ce vrei.

Adresa de mail se poate vedea si pe profil... Poate este motiv de ce e sters la tine ;) Nu e de serviciu mailul ;)

Postat

Adresa de mail se poate vedea si pe profil... Poate este motiv de ce e sters la tine ;) Nu e de serviciu mailul ;)

Interesant, chiar in zona aia este o firma cu numele asta. :)

Motivul este ca l-am sters eu din raspuns. ;)

Am gasit doar un anunt dat cu el, pacat ca nu esti tu cel submisiv, restul era perfect!  :laugh2

:hug1

Vizitator the abomination
Postat

Pentru astia care nu suntem la curent cu toate, detaliaza te rog... :laugh2

(evident, in limita discretiei, daca se pune problema)

era unu, topgun parcă, bine, avea mai mulți useri.
Postat

Interesant, chiar in zona aia este o firma cu numele asta. :)

Motivul este ca l-am sters eu din raspuns. ;)

Am gasit doar un anunt dat cu el, pacat ca nu esti tu cel submisiv, restul era perfect!  :laugh2

:hug1

....asta se intampla cand ai prea mult timp la dispozitie

Postat

....asta se intampla cand ai prea mult timp la dispozitie

... cand esti curioasa, timp nu am pierdut mai mult de 2 minute, nici nu merita.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare