Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 Pe vremuri faceai contul, la niste postari automat vedeai cine iti raspunde si cine te puncteaza.Acum nu. La punctat trebuie setat manual, iar raspunsurile nu mai apar deloc, desi sunt bifate.Varianta sa-ti apara toate postarile de pe topicuri urmarite... :no2 nu stai sa deschizi zeci de link-uri. Intrebarea este: Conturile vechi au optiunea activa? Conturile noi platite? Sau orice cont nou nu vede raspunsul? Peseu: Uneori deschid fara logare un topic si-mi arata vizitatori zero, wtf?!
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 Se pare că toate conturile noi au această problemă.
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 31, 2018 (...) raspunsurile nu mai apar deloc, desi sunt bifate. (...) Adu-i aminte lu' xoxo de chestia asta si vezi ce zice :laugh2 (l-a tot bantuit si pe el cateva luni de zile, ca zilnic tot cobora D-zei si ingeri pe-aici din cauza asta :) nu stiu cum - sau daca - s-a rezolvat pana la urma) 1
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 31, 2018 Pe vremuri faceai contul, la niste postari automat vedeai cine iti raspunde si cine te puncteaza.Acum nu. La punctat trebuie setat manual, iar raspunsurile nu mai apar deloc, desi sunt bifate.Varianta sa-ti apara toate postarile de pe topicuri urmarite... :no2 nu stai sa deschizi zeci de link-uri. Intrebarea este: Conturile vechi au optiunea activa? Conturile noi platite? Sau orice cont nou nu vede raspunsul? Peseu: Uneori deschid fara logare un topic si-mi arata vizitatori zero, wtf?! 3
xoxoninja Reputație: -151 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 Pe vremuri faceai contul, la niste postari automat vedeai cine iti raspunde si cine te puncteaza.Acum nu. La punctat trebuie setat manual, iar raspunsurile nu mai apar deloc, desi sunt bifate.Varianta sa-ti apara toate postarile de pe topicuri urmarite... :no2 nu stai sa deschizi zeci de link-uri. Intrebarea este: Conturile vechi au optiunea activa? Conturile noi platite? Sau orice cont nou nu vede raspunsul? Peseu: Uneori deschid fara logare un topic si-mi arata vizitatori zero, wtf?! bravo graso dupa 6 luni te-ai prins si tu ca nu merg notificarile la quote =))
xoxoninja Reputație: -151 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 Adu-i aminte lu' xoxo de chestia asta si vezi ce zice :laugh2 (l-a tot bantuit si pe el cateva luni de zile, ca zilnic tot cobora D-zei si ingeri pe-aici din cauza asta :) nu stiu cum - sau daca - s-a rezolvat pana la urma) asta ca sa vada cat e de proasta si cum se da ea atotstiutoare =))
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 bravo graso dupa 6 luni te-ai prins si tu ca nu merg notificarile la quote =)) asta ca sa vada cat e de proasta si cum se da ea atotstiutoare =)) Ce te-as mai pupa cu o tigaie! :laugh2De cat timp e contul asta, cocalare? :girly Se pare că toate conturile noi au această problemă. :hihat Deschid in alt tab, la raspunsuri nu am optiunea asta.Ce-ai setat de nu mai merge decat la conturile vechi?Toate conturile galbene vad ca sunt cu sageti la nume, da pisica jos de pe tastatura! :rax2 :laugh2
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2018 Ce te-as mai pupa cu o tigaie! :laugh2De cat timp e contul asta, cocalare? :girly :hihat Deschid in alt tab, la raspunsuri nu am optiunea asta.Ce-ai setat de nu mai merge decat la conturile vechi?Toate conturile galbene vad ca sunt cu sageti la nume, da pisica jos de pe tastatura! :rax2 :laugh2Nici el nu mai stie ce a setat...si oricum nu el seteaza😂😂
xoxoninja Reputație: -151 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 fi a draq da sageata proasta acum nu mai esti smechera a ?
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 Care este diferenta, bolovane? Ca nu mai vad ce scrii tu? :laugh2 Sa puna mana sa repare ce a stricat.
xoxoninja Reputație: -151 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 e greu sa te lupti cu toti dusmanii cand nu mai primesti notificari la quote, intelegi ? daca e iti desenez =)) 1
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 31, 2018 bravo graso dupa 6 luni te-ai prins si tu ca nu merg notificarile la quote =)) asta ca sa vada cat e de proasta si cum se da ea atotstiutoare =)) Ce te-as mai pupa cu o tigaie! :laugh2De cat timp e contul asta, cocalare? :girly(...) fi a draq da sageata proasta acum nu mai esti smechera a ? Care este diferenta, bolovane? Ca nu mai vad ce scrii tu? :laugh2 Sa puna mana sa repare ce a stricat. e greu sa te lupti cu toti dusmanii cand nu mai primesti notificari la quote, intelegi ? daca e iti desenez =)) Voi astia doi, pe cuvant ca sunteti uneori absolut adorabili cand va certati. Sa-mi bag p* :blushing2 de n-am ras amu', la schimbul asta de replici, literalmente cu lacrimi :laugh2 :laugh2(vorbesc cat se poate de serios, amu m-am asezat inapoi dupa ce m-am dus sa-mi iau servetele sa ma sterg la ochi) Am mai zis... pentru faze de astea (mai) stam uneori pe forum. Sarbatori fericite amandurora! ;) 2
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 Eu nu am dusmani, doar cateva pekineze ca tine... Cu cine imi este important sa vorbesc, nu vorbesc pe forum.Nu-ti desenez ca nu te pricepi la pictura! :laugh2 :rax2 Voi astia doi, pe cuvant ca sunteti uneori absolut adorabili cand va certati. Sa-mi bag p* :blushing2 de n-am ras amu', la schimbul asta de replici, literalmente cu lacrimi :laugh2 :laugh2(vorbesc cat se poate de serios, amu m-am asezat inapoi dupa ce m-am dus sa-mi iau servetele sa ma sterg la ochi) Am mai zis... pentru faze de astea (mai) stam uneori pe forum. Sarbatori fericite amandurora! ;) Grasa si cocalaru'! :laugh2 ;) Un an nou cum il vrei! :kiss3 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 31, 2018 e greu sa te lupti cu toti dusmanii cand nu mai primesti notificari la quote, intelegi ? daca e iti desenez =))Muila, tu nu dai reply la postari, ai orbul gainilor ca si celalalt lake de Rahova.
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 Muila, tu nu dai reply la postari, ai orbul gainilor ca si celalalt lake de Rahova. xoxo scrie pentru public, de-aia nu da reply. 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 31, 2018 xoxo scrie pentru public, de-aia nu da reply.Depinde si care e publicul :laugh2 :laugh2
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 carla am auzit ca e fana
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum