Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 Du te fa in plm la Sibiu sa iei pula n gura, sterge ti topicul acestei tarfe de face diferente, marsh in plm!Am scris pentru tine? Am scris pentru cei interesati. Eu nu te jignesc dar îți voi spune un mare adevar: esti exagerat de prost si de frustrat.
unubun34 Reputație: 17 Postat Iunie 23, 2019 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Iunie 23, 2019 Buna, Elena. Cum as putea sa te contactez pt o ședință de masaj? Ca nu te gasesc pe whatsapp si nu stiu de ce? Mersi frumos anticipat!
catalyn676 Reputație: 3 Postat Iunie 26, 2019 Postat Iunie 26, 2019 Buna, Elena! Cand te gasim la birou?
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2019 Postat Iulie 13, 2019 Buna ziua! Rog un moderator sa ma treaca la inactive in Pitești. Multumesc!
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2019 Postat Iulie 14, 2019 😥😥😥Tu ai fost si vei ramane in primul rand un OM ,de nota 100. Scrie-mi maine dupa 12 ,pe nr de Sibiu.
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2019 Postat Iulie 29, 2019 Pacat ca nu mai revii in Pitesti.😪
gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 8, 2019 Postat Octombrie 8, 2019 Tu ai fost si vei ramane in primul rand un OM ,de nota 100. Scrie-mi maine dupa 12 ,pe nr de Sibiu.Eu nu inteleg?Unde activezi?
darlli Reputație: 19 Postat Octombrie 8, 2019 Postat Octombrie 8, 2019 La Pitesti facea masaj doar,iar la Sibiu sugea si pula 😂
gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 Înțeleg ca Piteștenii sunt dezamăgiți de ea.
gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 La Pitesti facea masaj doar,iar la Sibiu sugea si pula 😂Acum am văzut, colega e și putina oftica. La Sibiu e la top. Dar se poartă sa nu sugi pula în orașul de bastina. 1
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 Acum am văzut, colega e și putina oftica. La Sibiu e la top. Dar se poartă sa nu sugi pula în orașul de bastina.Sug pula și la Pitești doar ca îmi selectez oamenii. Nici tu nici specimenul de mai sus nu va încadrați. Altceva? 3
gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 Sug pula și la Pitești doar ca îmi selectez oamenii. Nici tu nici specimenul de mai sus nu va încadrați. Altceva?Suge ce vrei și unde vrei!Și de unde știi ma rog ca nu ma încadrez?
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 Suge ce vrei și unde vrei!Și de unde știi ma rog ca nu ma încadrez?ÃŽmi spune instinctul 😊
gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 10, 2019 Postat Octombrie 10, 2019 ÃŽmi spune instinctul 😊Mai vedem!😉
Membru Premium angelmro Reputație: 5310 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Octombrie 10, 2019 Si aici ai ajuns gigele? Chiar asa distrus pentru postari ai ajuns? Nu iti ajunge ca strici topicele fetelor pe Constanta acuma teai apucat si pe alte orase. Frumos din partea ta. Doar doar ajungi la 200. Cont clona de la un banat. Mda bravo tie.Elena nu-i mai raspunde ca doar aia doreste, sa faca postari aiurea. Trebuie ignorat total un asemenea specimen. 1
gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 13, 2019 Postat Octombrie 13, 2019 Si aici ai ajuns gigele? Chiar asa distrus pentru postari ai ajuns? Nu iti ajunge ca strici topicele fetelor pe Constanta acuma teai apucat si pe alte orase. Frumos din partea ta. Doar doar ajungi la 200. Cont clona de la un banat. Mda bravo tie.Elena nu-i mai raspunde ca doar aia doreste, sa faca postari aiurea. Trebuie ignorat total un asemenea specimen.Uite cine arata cu degetul!Daca eu fac troll înseamnă că și tu. Pe toate topicele și orașele pe care am postat eu ai fost și tu. Și e primul cont pe care îl am și dacă nu sunt dorit pe forum ma pot lipsi de el. Stai chill
Vizitator marinarul101 Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2019 Postat Octombrie 19, 2019 Bai băieți, ce aveți cu fata? De ce dracu o jigniți? Chiar așa limitați sunteți? Fiecare face ce vrea și cu cine vrea. Tu, ca și client, poți sa optezi: o suni sau mergi mai departe. Chiar nu va înțeleg frustrările și va dați mai bărbați jignind o fata...sunteți distruși!
Vizitator marinarul101 Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2019 Postat Octombrie 19, 2019 Elena, nu te obosi cu toți amărâții și frustrații și oameni mărunți. Nu băga in seama. spor in toate iti doresc
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2019 Postat Octombrie 19, 2019 Bai băieți, ce aveți cu fata? De ce dracu o jigniți? Chiar așa limitați sunteți? Fiecare face ce vrea și cu cine vrea. Tu, ca și client, poți sa optezi: o suni sau mergi mai departe. Chiar nu va înțeleg frustrările și va dați mai bărbați jignind o fata...sunteți distruși!Tot respectul pentru tine! Nu ca îmi iei apărarea, ci ca înțelegi ce mulți nu au aceasta capacitate. As vrea sa beau o cafea cu tine! 😊 3
cyupyx Reputație: 89 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Octombrie 21, 2019 Salutare....imi cer scuze ca intervin si nu vreau sa iau apararea nimanui,dar eu sunt de parere ca daca nu ne place filmul,schimbam cananul...si am rezolvat problema...sa aveti spor 2
mooz123 Reputație: 10 Postat Octombrie 21, 2019 Postat Octombrie 21, 2019 Exact tipa chiar este ok , pacat ca a avut parte de ckienti cu grad de bun simt scazut, dar elena sa nu generalizam🤪
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2019 Postat Octombrie 21, 2019 Exact tipa chiar este ok , pacat ca a avut parte de ckienti cu grad de bun simt scazut, dar elena sa nu generalizam🤪Haisă lămurim o data pentru totdeauna. Nu am generalizat, nu am spus niciodată ca tot ce exista bărbat în acest oraș întra în acea categorie. Am avut eu ghinionul, ca la început să dau de astfel de oameni? Probabil. Exista bărbați (acei bărbați pentru care sunt disponibila) în fata cărora e o onoare sa stai și nu te sfiești sa petreci o seara la Mon'Arch în compania lui 😉
Vizitator david2020 Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2019 Postat Octombrie 22, 2019 Haisă lămurim o data pentru totdeauna. Nu am generalizat, nu am spus niciodată ca tot ce exista bărbat în acest oraș întra în acea categorie. Am avut eu ghinionul, ca la început să dau de astfel de oameni? Probabil. Exista bărbați (acei bărbați pentru care sunt disponibila) în fata cărora e o onoare sa stai și nu te sfiești sa petreci o seara la Mon'Arch în compania lui Deci...vii si pe la Pitești?
georgelazio Reputație: 11 Postat Octombrie 22, 2019 Postat Octombrie 22, 2019 Am avut ocazia sa o cunosc pe Elena si stiu foarte bine ce poate, ce gândeste si ce isi doreste atat de la viata cat si de la clienti... Unii dintre noi suntem atat de naivi si frustrati incat daca suntem refuzati incepem sa jignim(de multe ori si fara un temei).. Atata timp cat Elena e top in Sibiu(un oras care ne bate la cur din orice punct de vedere e clar ca stie ce spune si ce face)... Daca plătim pentru niște servicii asta nu inseamna ca ni se ofera si dreptul de a le vedea doar ca pe niste pungi de carne... Si in plus e simplu.. Pe cat de dragut si de normal esti pe atat de normal si dragut ti se ofera sex si placere(ca pana la urma pentru asta te duci).... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum