Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Frumoasă poză, iti pune in valoare superbul corp.
sharkyboss Reputație: 384 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 21, 2019 Na belea! :)
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Frumoasă poză, iti pune in valoare superbul corp. Multumesc!ðŸ˜
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Ti-as face o vizită dar din pacate nu sunt adeptul noilor tale servicii.
xxx1969 Reputație: 328 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Foarte frumos Elena . În orice afacere reclama face diferenta . Baftă
batranu4791 Reputație: 417 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 E de ajuns să o cunoști doar odată pe Elena în rest nu prea are nevoie de reclamă ,te cucerește imediat ce o vezi este foarte frumoasă și finuta si din față.
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2019 Postat Ianuarie 22, 2019 Programarile se fac doar prin sms si whatsapp. Imi cer scuze celor ce nu le-am raspuns, însă am scris si in postarile anterioare cum doresc programarile.
paul pit Reputație: 30 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 23, 2019 Buna, servicii sexuale mai prestezi?
baiatdotat93 Reputație: 14 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2019 de ce sa platesc sa ma exciti si sa nu ma termini ?
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 de ce sa platesc sa ma exciti si sa nu ma termini ? Scrie clar ca masajul e cu finalizare,iar dominarea e doar pentru cei ce le place acest serviciu. Dar na,ca sa poti intelege ce scrie,trebuie sa stii sa citesti.
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 de ce sa platesc sa ma exciti si sa nu ma termini ?E mai rau....te umileste te pune sa lingi speram altui bărbat (adica sa faci curat la locul de munca dupa ce se fute cu alt barbat) si se mai si pise pe tine, la propriu. Si pt toate astea te pune sa si plătești.
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Scrie clar ca masajul e cu finalizare,iar dominarea e doar pentru cei ce le place acest serviciu. Dar na,ca sa poti intelege ce scrie,trebuie sa stii sa citesti.Cred ca am tradus bine
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 E mai rau....te umileste te pune sa lingi speram altui bărbat (adica sa faci curat la locul de munca dupa ce se fute cu alt barbat) si se mai si pise pe tine, la propriu. Si pt toate astea te pune sa si plătești. Asa,sperie-i🤣🤣🤣Multumesc pentru porția de râs! 😂😂😂😂
artzabala Reputație: 885 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 23, 2019 ai putea sa`ti schimbi si semnatura Elena :) daca tot ai abordat o alta latura a artei sexului... ca sa nu se mai creeze confuzii! Imi pare rau sa aflu ca nu mai practici aceleasi servicii pe care le-ai avut si la Sibiu, am petrecut momente frumoase impreuna si le-as repeta oricand....pesemne ca esti indragostita rau daca iti oferi corpul doar iubitului tau, dar asta este o alta poveste si e alegerea ta :) Take care....si sper ca timpul sa te aduca pe "fagasul normal" :))
batranu4791 Reputație: 417 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Îndrăgostită sau nu e treaba fetei dar la masaj nu o întrece nimeni scoate untul din tine ,mă rog mai scoate si altceva e mai tare decât vaccinu antigripal .De vizitat eu o recomand abia după aceea poți să spui ce face si ce nu .În rest vorbim vorbe pe lângă subiect .O seară bună tuturor.
artzabala Reputație: 885 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 23, 2019 Prietene, tocmai ce spuneam ca m-am vazut de n ori cu ea...si am avut parte de mult mai mult decat un masaj cu finalizare ;) eu o sfatuiam doar sa`si schimbe semnatura...pentru ca acolo i-au ramas vechiile servicii, hai sa nu vorbim doar sa ne aflam in treaba.
flay Reputație: 4 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 24, 2019 Este de top!!
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 Good morning! Iti doresti sa ai parte de cel mai bun masaj? Atunci te aștept cu drag!😘 8
sharkyboss Reputație: 384 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 28, 2019 Salutare fraților!Daca tot s-a intors Elena am zis sa o revad, aici fac o paranteza si spun ca o stiu de pe vremea cand activa la Metropol si am avut parte de cateva partide de sex grozave.Stiind ca nu mai practica servicii de sex (decat dominare si masaj) am zis ca nu masaj nu le-ar strica batranelor mele oase :D - nu de alta dar nu sunt adeptul dominarii (am luat destula bataie in clasele 1-8)Zis si facut... Ma îndrept spre locatia Elenei din Tudor (garsoniera curata, cocheta, usor de gasit si cu toate cele de trebuinta).Actiunea nu am cum sa o detaliez, nu am ce descriere sa fac unui masaj bine executat, facut ca la carte - masaj de relaxare, caci asta i-am si cerut.Apropo Elena, uleiul ala sa stii ca miroase super, asta in cazul in care nu ti-am zis atunci ;) Pentru cei care nu o cunosc pe Elena.. O fata frumușică, inalta, slim, cu pielea putin bronzata.Aveti ce vorbi cu ea, atata timp cat nu o dati in nesimtire.De asemenea,aviz amatorilor in ceea ce priveste igiena!Iar pentru treaba asta are un mare plus de la mine (oricum, eu cunoșteam acest aspect de mai demult) Sa aveti bafta iar in cazul in care ii faceti o vizita sa stiti ca nu o sa va pară rău :) 3
banana Reputație: 6 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:... Oras:... Postat Ianuarie 28, 2019 Cat a costat masajul si orientativ, cat a tinut?. Multumesc domnule
sharkyboss Reputație: 384 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 29, 2019 150 ronMasajul a durat 30-40 de min, dupa aprecierile mele.. Oricum, destul incat sa ma simt bine
paul pit Reputație: 30 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 29, 2019 Sex prestezi doar la Sibiu?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum