Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Eu nu cred asta :PVino sa vezi ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
sharkyboss Reputație: 384 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 4, 2019 Vino sa vezi Iaca pozna! :)
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Buna dimineața! Baieti, atunci cand va faceti programari si nu mai puteti ajunge, scrieti un mesaj si anunțați-ma si pe mine ,asa mi se pare normal si o dovadă de bun simt. Cei ce ati facut programari ,nu le-ați respectat si nici nu m-ati anunțat ,aveti block. O zi bună! 2
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Buna dimineața! Baieti, atunci cand va faceti programari si nu mai puteti ajunge, scrieti un mesaj si anunțați-ma si pe mine ,asa mi se pare normal si o dovadă de bun simt. Cei ce ati facut programari ,nu le-ați respectat si nici nu m-ati anunțat ,aveti block. O zi bună!Èšapari rău, esti din Pitești. 😂Nu te supara pe ei, ii prinzi tu sa ii umilesti si sa le rupi si oasele
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Èšapari rău, esti din Pitești. 😂Nu te supara pe ei, ii prinzi tu sa ii umilesti si sa le rupi si oasele Păi cand eu spun că am prea multe pretentii pentru Pitești ,imi sari tu in cap. Nu stiu daca neaparat tepari cat neseriosi.
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Fac rezervare si nu mai vin de frica sa nu-i bați.
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Fac rezervare si nu mai vin de frica sa nu-i bați.Programare fac...Rezervare se face la obiecte iar programari la interacțiunea cu omul. Am auzit parerea ta ,acum te rog sa te abtii.
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Activitatea mea se încheie aici. Rog un moderator sa imi șteargă topicele si contul. La revedere si numai bine!
batranu4791 Reputație: 417 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Mult succes in activitatea viitoare
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Activitatea mea se încheie aici. Rog un moderator sa imi șteargă topicele si contul.La revedere si numai bine!Asta a fost toata activitatea ta la Pitesti??? Te-au umplut de bani locuitorii acestui oras.... sau te-ai gandit sa ne faci un bine si sa ne parasestri asa cum ai venit - cu buzunarele goale :))
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Asta a fost toata activitatea ta la Pitesti??? Te-a umplut de bani locuitorii acestui oras.... sau te-ai gandit sa ne faci un bine si sa ne parasestri asa cum ai venit - cu buzunarele goale :))
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Asta a fost toata activitatea ta la Pitesti??? Te-au umplut de bani locuitorii acestui oras.... sau te-ai gandit sa ne faci un bine si sa ne parasestri asa cum ai venit - cu buzunarele goale :)) Uite ca am dat peste un milionar peste noapte,care mă umple de bani doar sa doarmă cu mine. Multumit?
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Felicitari !Si pofta mare in continuare la rontait de ananas, sa curga pisu dulce pt milionar.
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Asta a fost toata activitatea ta la Pitesti??? Te-a umplut de bani locuitorii acestui oras.... sau te-ai gandit sa ne faci un bine si sa ne parasestri asa cum ai venit - cu buzunarele goale :)) Cat despre buzunare...Macar sa ai tu in cont cat am eu in geanta,ca esti bine😠Mult noroc!
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Deși nu am avut ocazia să te cunosc, iti doresc toate cele bune. Poate odată o sa ne cunoastem. 😘
banana Reputație: 6 Postat Februarie 7, 2019 Oras:... Oras:... Postat Februarie 7, 2019 Taranca tot taranca ramane, poate sa se duca si in Dubai, tot urata ramane :)).Vai de noi ce rau am ajuns
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Taranca tot taranca ramane, poate sa se duca si in Dubai, tot urata ramane :)).Vai de noi ce rau am ajuns Ador urâțenia asta ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜. Nu știu cum reusesc dar prostii, saracii si redusii mintal nu ma prea agreeaza. 2
wolf007 Reputație: 498 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Eeeeeeeee........se reintoarce ea peste vreun an .....new look......new marketing....... 1
banana Reputație: 6 Postat Februarie 8, 2019 Oras:... Oras:... Postat Februarie 8, 2019 Ador urâțenia asta . Nu știu cum reusesc dar prostii, saracii si redusii mintal nu ma prea agreeaza.O sa vorbim noi in privat, acolo unde ai pozee si mai noi si mai vechi
havana Reputație: 336 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Cuba Oras:Cuba Postat Februarie 8, 2019 Pentru o mistress pari cam pitzi , poate asa iti sta mai bine , hai sa revenim la futut fara aere de vedetism cred ca am avea cu totii de castigat
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Pentru o mistress pari cam pitzi , poate asa iti sta mai bine , hai sa revenim la futut fara aere de vedetism cred ca am avea cu totii de castigat Hai ca sa spun ,sa inteleaga toată lumea. E normal ca ma fut ,dar nu cu voi. Repet încă o data. Pitestiul e orașul cu cei mai multi ocupanți in prostie, iar dovada cea mai mare o găsim pe forum. Ce pot eu sa vorbesc cu tazalp, banana care mă stie pe mine din visele lui cu prințese ai care mai sunt pe aici.
havana Reputație: 336 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Cuba Oras:Cuba Postat Februarie 8, 2019 Hai ca sa spun ,sa inteleaga toată lumea. E normal ca ma fut ,dar nu cu voi.Repet încă o data. Pitestiul e orașul cu cei mai multi ocupanți in prostie, iar dovada cea mai mare o găsim pe forum. Ce pot eu sa vorbesc cu tazalp, banana care mă stie pe mine din visele lui cu prințese ai care mai sunt pe aici. foarte urat ce spui , nu-mi mai doresc sa te fut .Si nu sunt din Pitesti , asa pt cultura ta generala
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 foarte urat ce spui , nu-mi mai doresc sa te fut .Si nu sunt din Pitesti , asa pt cultura ta generala E problema ta de unde esti, sa fii sănătos. Atata timp cat te iei de mine ,nu pot sa tac ,nu am cum. Vorbeste-mi frumos si te voi trata la fel. Cine ma cunoaste,stie ce fel de om sunt si nu mai e nevoie de nicio explicație.
alinnou Reputație: 6 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Februarie 11, 2019 Un nr de tel se poate ?
alinnou Reputație: 6 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Februarie 11, 2019 Un nr de tel se poate ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum