Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:pe forum...
Postat

Dute ma nene la fazan dar inainte poate treci si iti cumperi telefon ,  cartela  si vezi ce faci cu ele :)

bina Bianca. azi esti de gasit? merci

• Like 2
  • Minus 10
Vizitator saamm24
Reputație: 0
Postat

Dute ma nene la fazan dar inainte poate treci si iti cumperi telefon ,  cartela  si vezi ce faci cu ele :)

si cauta ceva cu cratima :)

Postat

Uneori nu prea mai ai suficienta rabdare si daca te uiti putin are logica si ironie dute ala dar vine de pe alt topic de la alta postare a respectivului .... :)

si cauta ceva cu cratima :)

Vizitator
Postat

Bianca draga, cum a fost in vacanta ?

• Oras:bucuresti
Postat

Buna ziua dragii mei!Eu de astazi sunt la birou.Va pup si va astept cu drag! :kiss3

• Like 1
Vizitator
Postat

Oameni buni, mergeti cu incredere la Bianca, e foarte frumoasa, nu are colacei si nici nu a avut!

Mergand la ea, indiferent de suma alocata e o investitie pozitiva pentru voi...

In timpul petrecut cu Bianca uiti de necazuri si de dusmani, te deconectezi de la viata reala.

Atuul ei consta in preludiu, e de cursa lunga, la oral face minuni, ce sa mai zic Face to Face invarte limba de te zapaceste!

Are pasarica stramta, se umezeste natural, buna rau de lins...  La normal e futabila, ii place, are magnet.  ( eu o pastrez... )   

Goog luck!

Postat

Dragul meu bustean iti multumesc pentru complimentele de mai sus si ma bucur ca te-ai simtit asa bine ,dar poate ar fi indicat sa faci si o recenzie....te pup

• Like 2
Vizitator
Postat

Da, am sa fac recenzie cand o sa am timp, crede-ma, timpul liber e dusmanul meu!

Pana atunci iti dau note intre 9,5 - 9.9 , la atitudine 10, oral 10 cu coronita!  

Bafta tuturor!

Postat

Buna seara dragii mei!Imi pare rau dar astazi nu am putut ajunge,imi cer scuze celor care m-au sunat si celor care mi-au trimis meseje!Maine o sa fiu la birou intre 14-20.Va pup!!

• Like 1
Vizitator
Postat

Buna!        

Astazi am trecut pe la Bianca, nu pot decat sa comprim actiunea desfasurata. Programat cu o zi inainte prin SMS. am fost prezent la interfon fix la ora stabilita.   ( pentru impresie, glumesc evident) O cunosc  din luna iunie ac. de aici de la recenziile dvs. am mers pe mana celor PRO. 

Primit cu zambetul pe buze, cu pupici ca doi vechi prieteni, urmat vorbarie ( dialog, monolog ) despre viata in sine, etc. Dusat eu apoi ea, imbratisari cu pupaturi reciprice ( aici un picut dificil pentru ea, eu fiind inalt ea de statura medie ) urmat cu un preludiu la orizontala pe pat. Pot afirma ca Bianca are sanii micuti dar cu sfarcurile erecte precum doua boabe de strugure, asta am si folosit  pe corpul ei invadat de hormoni, boabe de strugure, ( alb... ala negru pateaza lenjeria de pat )  Aici  am vrut sa detaliez putin, in rest ce sa spun, o stiti, frumoasa, isteata, stie ce vrea de la viata!  Daca e sa o compar cu cineva de pe piata ,,damelor cu stil'' ma refer la comportament si atitudine,   ar fi in aceiasi balanta cu Iolanda!  ( retrasa din pacate... )  Parerea mea!  

A durat fix o ora, introducere, actiune, igenizare de final + echipare = aplauze reciproce!  

Pertotal note intre 9 - 10 

Faptul ca Bianca nu accepta clientii ,,fara numar''  ( zice ea)  doar 2-3 pe zi, cand are timp, e de apreciat! 

PS. Nu am mai scris la nimeni si nici nu cred ca o sa mai scriu, imi place sa dau prioritate...   Multumesc de intelegere!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Faptul ca Bianca nu accepta clientii ,,fara numar''  ( zice ea)  doar 2-3 pe zi, cand are timp, e de apreciat! 

Si tu ai crezut-o? Bn ca nu accepta doar un client pe zi. =))

Postat

Buna seara dragiilor!Eu maine nu ajung la birou,va astept cu drag vineri dupa ora12!pupici!

• Oras:outside
Postat

Eu o sa fiu disponibila de marti dupa ora 12!Va urez un sfarsit de saptamana placut! :kiss3

Buna Bia te gasesc si in week-end?

'ai de plm, multi oameni "necajiti" pe aici!
  • Like 1
Vizitator
Postat

'ai de plm, multi oameni "necajiti" pe aici!

intreba pentru week-endu' viitor  :laugh2

• Oras:...
  • Oras:...
Postat

intreba pentru week-endu' viitor  :laugh2

Edilule, ne pui pe piste gresite? Bianca parca nu lucreaza in weekend-uri

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

https://ft.imgsniper.com/r/9cfe76b31aa59ec908ed91ab036ce527/img_120x120.gif

Ce vrei sa zici?

Vizitator
Postat

Edilule, ne pui pe piste gresite? Bianca parca nu lucreaza in weekend-uri

E bugetară ? =))

• Oras:Silicon Valley
  • Oras:Silicon Valley
Postat

Auzi mai bianca, da tu raspunzi vreodata la sms-uri? Vineri ai scris cu manurele tale aici p forum ca eati la birou, da parq musca telefonu ala

Postat

Auzi mai bianca, da tu raspunzi vreodata la sms-uri? Vineri ai scris cu manurele tale aici p forum ca eati la birou, da parq musca telefonu ala

Daca scrii in halul asta, nu-i de mirare ca nu-ti raspunde.

• Like 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.