john71 Reputație: 133 Postat August 13 Partajează Postat August 13 Acum 5 ore, jardel a spus: Când te simți ca la fast fuck...mai greu la 200/fin. Măcar are servicii bune. Te duci la rapandulele care trec prin oraș și cer extra pt finalizare și tot acolo ajungi și servicii slabe Link spre comentariu
covidut Reputație: 38 Postat August 14 Partajează Postat August 14 A mai fost in Targoviste? Link spre comentariu
futaciosi078 Reputație: -4 Postat August 14 Oras:Tgv Oras:Tgv Partajează Postat August 14 Colegule face finalizare orala la 200lei? Link spre comentariu
florence 19 sex Reputație: 1 Postat August 14 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat August 14 La 10.12.2020 la 11:53, dianalux24 a spus: Bună băieți! Nu vreau să mă scuz față de voi și nu voi face... Știu că am fost un an greu pentru toți în special pentru mine și asta s-a obsevat.... Las timupul să decidă care va fi viitorul.... Eu apreciez atât comentariile pro și contra si asta mă face să fii mai încrezătoare în mine... Fiecare dintre voi va decide dacă mă va vizita sau nuuu... Atât am avut de spus si vă doresc pace în suflet. Vă îmbrățișez! Câteva foto se poate ??? Link spre comentariu
jardel Reputație: 1228 Postat August 14 Oras:privat Oras:privat Partajează Postat August 14 Acum 7 ore, covidut a spus: A mai fost in Targoviste? Are anunțul activ chiar și azi! Acum 5 ore, florence 19 sex a spus: Câteva foto se poate ??? Cere-i pe whatsapp, aici nu mai intră. Lucrează numai cu publi24, poate și de aia a scăzut nivelul serviciilor. 1 Link spre comentariu
aurel35 Reputație: 8 Postat August 14 Partajează Postat August 14 Eu am fost in seara asta pe la Diana și mea plăcut maxim și o să mai revin cu drag la ea că este buna rău😉 1 Link spre comentariu
METALLIZER Reputație: 14 Postat August 22 Partajează Postat August 22 On 8/14/2024 at 10:20 PM, aurel35 said: Eu am fost in seara asta pe la Diana și mea plăcut maxim și o să mai revin cu drag la ea că este buna rău😉 cum ai reusit frate ca e de negasit Link spre comentariu
covidut Reputație: 38 Postat August 22 Partajează Postat August 22 Buna Diana.maine mai esti? Link spre comentariu
covidut Reputație: 38 Postat August 23 Partajează Postat August 23 A fost cineva azi la Diana? Link spre comentariu
aurel35 Reputație: 8 Postat Septembrie 5 Partajează Postat Septembrie 5 Băieți a venit Diana în Târgoviște Link spre comentariu
covidut Reputație: 38 Postat Septembrie 21 Partajează Postat Septembrie 21 Buna.faci squirt? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum