Sari la conținut

0764958828Denisa,Calea Mosilor aproape de Obor.Colentina

Postări Recomandate

Postat

Denisa, am revenit,

poze reale, 1,72 inaltime,varsta 19 ani, maseuza de calitate, fara graba, te astept in compania mea pentru un masaj placut si relaxant. Contacteaza-ma nu vei regreta,

Detalii suplimentare

Calea Mosilor aproape de Obor.Colentina

post-2-0-74893000-1547998212_thumb.jpg

post-2-0-03593600-1547998214_thumb.jpg

post-2-0-85693200-1547998214_thumb.jpg

post-2-0-62462200-1547998215_thumb.jpg

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Oho , maine fac recenzie ✌ðŸ»:)

Asteptam cu nerabdare

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost eu azi la ea (fara sa vad topicul asta, de pe anuntul).

Locatie: 8, magazin vodafone mosilor. Sunt 3 fete in apartament, Denisa fiind (dupa parerea mea), cea mai misto.

Fata: 8. Inalta, 23 de ani, aspect de asiatica din filmele cu yakuzza, sanii cam lasati, dar carnea tare in rest.

Igiena: nustiu, parea curata, dar la oral (cu fundul intr-o parte) parca s-a simtit un miros dubios asa ca am ales s-o fut numai misionar (la doggy se amplifica mirosul). Dupa ce am terminat a stat destul de mult la baie.

Oral: 9, neprotejat, scad pentru ca nu s-a jucat cu bilutele decat cu mainile. In rest, mi-a adus aminte de Claudia incepatoare la tine, foarte bun, dar fara finalizare orala.

Normal: 8, doar misionar, se implica, unghiile infipte in piept, pe fund, etc. Aproape ca si cu o iubita.

Decartat 80 ron.

• Like 6
  • Membru Premium
Postat

Arata bine Denisa . Si pozele par reale 😊. E de notat.

Postat

Am fost de curând la locație cu gândul de a beneficia de serviciile brunetei care apare la nr. de telefon din anunt.

Locația situata pe Calea Moșilor nr. 292, scara A, se intra prin spatele blocului și este un apartament cu 2 camere.

Sunat, programat și când am ajuns la locație mi-a deschis o tipa blonda cu o fata buhăită, la 1,60 m. Am zis ca vreau cu cea din poza anunțului dar răspunsul ei a fost ca este ocupată fără sa-mi spună pttr. cât timp.

In timpul discuțiilor am auzit acțiune intr-o camera și am zărit o tipa bruneta pe balcon deci, sunt 3 tipe la locatie.

• Oras:dublin
  • Oras:dublin
Postat

Am vizitata acest cuib, pestoica raspunde la telefon si colecteaza banii, 0764958828 , 0731403624 , 0722717260 , 0730563654 , dupa ce incaseaza banii, merg la peshtoaica care  opreste o parte, de obicei sunt 3 prostituate in cuib, una se declara de 19 ani dar are 25, are tatele lasate si copil acasa, o moldoveanca de peste Prut se declara de 23 dar are 30 cu fata imbatranita si plina de riduri, cealata cu origini de tiganca, se declara de 23 dar se apropie de 40 si are fata buhaita, toate presteaza servicii de fast fuck, fac figuri la pozitii si vor sa te scoata mai repede sa intre urmatorul client, pestii stau de paza, daca schimbi mai mult de 2 pozitii, "le chinuiesti", decat cea de 24 mai merge daca puteti sa acceptati serviciile de fast fuck, celelate 2 sunt de evitat.

Cuib de evitat.

• Like 4
  • Telefon: 8989789
  • Telefon: 8989789
Postat
Masaj, noua in zona,

Roxana, 23 ani, poze reale, forme rubesiene, te astept in compania mea pentru diferite tipuri de masaj si alte mici surprize.

Sector 2.Calea Mosilor

Preț: 60 lei

• Like 1
Postat

Toate judetele                         ───────────────                         Alba                         Arad                         Arges                         Bacau                         Bihor                         Bistrita-Nasaud                         Botosani                         Braila                         Brasov                         Bucuresti                         Buzau                         Calarasi                         Caras-Severin                         Cluj                         Constanta                         Covasna                         Dambovita                         Dolj                         Galati                         Giurgiu                         Gorj                         Harghita                         Hunedoara                         Ialomita                         Iasi                         Ilfov                         Maramures                         Mehedinti                         Mures                         Neamt                         Olt                         Prahova                         Salaj                         Satu Mare                         Sibiu                         Suceava                         Teleorman                         Timis                         Tulcea                         Valcea                         Vaslui                         Vrancea                                              Toate categoriile                         ────────────────                         Animale                         Auto moto                         Casa si gradina                         Electronice                         Imobiliare                         Locuri de munca                         Matrimoniale                         Moda si accesorii                         Servicii                         Timp liber si sport                     

• Oras:bucharest
Postat

Nu le cunosc. E prima data cand ajung in cuibul asta.

Unele mai scunde.

in cuibul ala sunt cele mai penale zdrente posibile. Ca aspect unele sunt ok dar sunt genul care nu stiu decat de frica si tupeu ele fiind de o obraznicie crasa la tot pasul. Am fost acolo de cate ori a aparut o prosparuta, zic hai ca oi avea si eu noroc odata. Dus de un minut intra peste tine in dus daca stai mai mult, stat la coada dupa perdea in bucatarie pana fute clientul dinainte. Cuib mai penal n-am vazut ca acolo, sictir si dezinteres maxim de fiecare data.
Postat

Am vizitata acest cuib, pestoica raspunde la telefon si colecteaza banii, 0764958828 , 0731403624 , 0722717260 , 0730563654 , dupa ce incaseaza banii, merg la peshtoaica care  opreste o parte, de obicei sunt 3 prostituate in cuib, una se declara de 19 ani dar are 25, are tatele lasate si copil acasa, o moldoveanca de peste Prut se declara de 23 dar are 30 cu fata imbatranita si plina de riduri, cealata cu origini de tiganca, se declara de 23 dar se apropie de 40 si are fata buhaita, toate presteaza servicii de fast fuck, fac figuri la pozitii si vor sa te scoata mai repede sa intre urmatorul client, pestii stau de paza, daca schimbi mai mult de 2 pozitii, "le chinuiesti", decat cea de 24 mai merge daca puteti sa acceptati serviciile de fast fuck, celelate 2 sunt de evitat.

Cuib de evitat.

subscriu la ce zici. Denisa asta recenzata isi aducea copilul si statea in carucior cu alte fete in timp ce masa se futea in camera (prin 2016 sau 2017), ea fiind singura mai rasarita din cuib dar oricum de un maxim 5 cu indulgenta prestatia (oral protejat facut in bucatarie cu lumina stinsa si un futai misionar-nu accepta alta pozitie).
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...