ana26 Reputație: 6681 Postat Mai 21, 2019 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Mai 21, 2019 In pastile și alte d'astea nu mă bag, dar va "împărtășesc " din vasta mea experiență.Cu "băieții mei"- adică fidelii ,evident- care întâmpină aceasta problema, eu folosesc prezervativele de la Durex cu anestezic. Per utilizare, maare-mare diferența nu este, însă în timp schimbările sunt notabile. Și, cel mai important, folosondu-le regulat, frecvent la un moment dat intervine fie efectul placebo fie receptorii "învață" prin antrenament și aproape toți au observat o creșterea a rezistenței și menținere mai îndelungată a erecției chiar și fără ele. Este al dracului de important CAND le pui , că dacă membrul nu este 100% erect, s-a dus tot ,nici nu se mai întărește și senzațiile sunt ca și inexistente.Așa că, pentru cei ce nu vor sa intervină ne-natural și acceptă varianta de rezultat pe teren lung și ireversibil in detrimentul unui foc de paie de 50-60 de minute , le recomand!un prezrvativ durex e 3 lei ,asa iau eu , o cutie cu 12 buc 36 de lei, nu cred c un prezervativ de 3 lei e mai tare ca o pastilă de 50 de lei ,ar mării pretul ăstia de la durex în secunda 2 , de ce nu prea li se scoală la uni ,sunt obositi stresati ,nemîncati că si pula nu se tine cu strujeni, uni vin cu ură nu să fută se gîndesc la suta de lei care au dato ca să fută,cînd te duci la fete lesi grijile, oftiga si zgîrcienia deoparte ,si te simti bine 15-20 de minute cît e numărul simtete bine că asta inseamnă să te relaxezi. 6 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 21, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Mai 21, 2019 un prezrvativ durex e 3 lei ,asa iau eu , o cutie cu 12 buc 36 de lei, nu cred c un prezervativ de 3 lei e mai tare ca o pastilă de 50 de lei ,ar mării pretul ăstia de la durex în secunda 2 , de ce nu prea li se scoală la uni ,sunt obositi stresati ,nemîncati că si pula nu se tine cu strujeni, uni vin cu ură nu să fută se gîndesc la suta de lei care au dato ca să fută,cînd te duci la fete lesi grijile, oftiga si zgîrcienia deoparte ,si te simti bine 15-20 de minute cît e numărul simtete bine că asta inseamnă să te relaxezi.Cele despre care vorbesc sunt ușor mai scumpe și este cu totul alta discuție. In primul rand am specificat REZULTATE PE TERMEN LUMG SI NICIDECUM WOOOW! Este o varianta pentru cei care doresc o îmbunătățire ,dar nu o minune, fără a a-si baga in corp cine-stie-ce substanțe cu cine -stie -ce efecte. In al doilea rând , faza cu 'nu se mai scoala" s-a înțeles comet greșit. E vb de anatomie de clasa a a VII-a , aplicând un anestezic ,practic inhibi receptorii. In traducere , se diminuează reacțiile : îl.pui pe ea semi-erecta, la stadiul ăla ramane, nuai recepționează stimulii și nu se mai întărește . 1 Link spre comentariu
ana26 Reputație: 6681 Postat Mai 22, 2019 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Mai 22, 2019 Cele despre care vorbesc sunt ușor mai scumpe și este cu totul alta discuție.In primul rand am specificat REZULTATE PE TERMEN LUMG SI NICIDECUM WOOOW! Este o varianta pentru cei care doresc o îmbunătățire ,dar nu o minune, fără a a-si baga in corp cine-stie-ce substanțe cu cine -stie -ce efecte.In al doilea rând , faza cu 'nu se mai scoala" s-a înțeles comet greșit. E vb de anatomie de clasa a a VII-a , aplicând un anestezic ,practic inhibi receptorii. In traducere , se diminuează reacțiile : îl.pui pe ea semi-erecta, la stadiul ăla ramane, nuai recepționează stimulii și nu se mai întărește .ce vorbesti tu acolo , putin mai scumpe sunt alea extraslim un pachet e cu 4 lei mai mult si îs proaste rău , oricum tu arăti super , si succes :icecream Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 22, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Mai 22, 2019 Să îmi spui și mie de unde le iei (sper că nu vreun site no-name) ,că eu iau cutia cu 3 buc la 18 lei și pe cea cu 10 buc la 58 lei! 1 Link spre comentariu
ana26 Reputație: 6681 Postat Mai 23, 2019 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Mai 23, 2019 Să îmi spui și mie de unde le iei (sper că nu vreun site no-name) ,că eu iau cutia cu 3 buc la 18 lei și pe cea cu 10 buc la 58 lei!le iau de la KAUFLAND ,cutia are 12 buc 36 lei,am văzut si eu la farmacie de la 60 lei la 100 lei cutia cu 12 . 3 Link spre comentariu
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Mai 23, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 23, 2019 le iau de la KAUFLAND ,cutia are 12 buc 36 lei,am văzut si eu la farmacie de la 60 lei la 100 lei cutia cu 12 .Ano, iei de la kaufland ca le da pe bonuri de masa, asa e ? 1 Link spre comentariu
zelea69 Reputație: 95 Postat Mai 23, 2019 Oras:puscarie Oras:puscarie Partajează Postat Mai 23, 2019 le iau de la KAUFLAND ,cutia are 12 buc 36 lei,am văzut si eu la farmacie de la 60 lei la 100 lei cutia cu 12 .ti-au dat si carduri cu animaterra 1 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1120 Postat Mai 23, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Mai 23, 2019 ti-au dat si carduri cu animaterra:)))) tragi numa' card cu taur :)))...no chiar interesanta pagina asta...iuuuiii!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum