Sari la conținut

Hei iubitule

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

Sfatul meu pt tine Evelina este sa nu te mai certi , din propie experienta iti spun ca ar fi mai ok limbajul adecvat si putin respect fata de clienti sau viitori clienti !(daca ei nu ar fi nu ai exista ai fugi si te-ai angaja)  numa bine si mult spor !

Bv uite o vorba de la o tipa nu de la "noi cei rautaciosi"..Bv Clara de undei shaorma buna!!

îți multumesc pentru sfat dar eu nu înțeleg ce au cu mine și ce le-a făcut eu de ma caracterizează fără sa ma cunoască ...

Tu crezi ca cineva are ceva cu tine?Ti-a zis si Cenzuaratu de Andra....

• Like 6
Link spre comentariu
Vizitator carladristor
Reputație: 0

Bv uite o vorba de la o tipa nu de la "noi cei rautaciosi"..Bv Clara de undei shaorma buna!!

Tu crezi ca cineva are ceva cu tine?Ti-a zis si Cenzuaratu de Andra....

Carla domne nu Clara =)))) te pup

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Marmota asta nu prea cred să vadă recenzie prea curând. :)

Stăteam și mă gândeam ..

Pe ea, sau vreo bășinoasă din asta de sperie cântarul dar ea se vede trasă prin inel ... Oare cum e mai bine ..

O scoți la o cafea .. la o biscuite .. la o șampanie ?!

Sau mergi pe un 600 de ciorbă și juma' de musaka?!

;)

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri

Bah,hai sa nu fim magari ;) poate fata stie sa faca minuni.

Pe mine nu ma intereseaza aspectul,desi dc te uiti la pedichiura ei,clar, ca la tara.Sunt fete mai plinute care te omoara in pat si cand pleci de la ele iti aplauda genuchii.

Asta ma enerveaza ca e si tare in gura dupa ce ca e inculta,agramata si proasta si in pana mea mai vrea si la top :D

Daca nu era taranca,mahalagioaica si trecea dracu'pe la coafor,cosmeticiana si manichiurista,poate ma riscam sa arunc niste bani,dah cu atitudinea asta la pulivara.

Evelino,o sa ajungi la top,da ala de la De Evitat!

• Like 4
Link spre comentariu

Bah,hai sa nu fim magari ;) poate fata stie sa faca minuni.

Pe mine nu ma intereseaza aspectul,desi dc te uiti la pedichiura ei,clar, ca la tara.Sunt fete mai plinute care te omoara in pat si cand pleci de la ele iti aplauda genuchii.

Asta ma enerveaza ca e si tare in gura dupa ce ca e inculta,agramata si proasta si in pana mea mai vrea si la top :D

Daca nu era taranca,mahalagioaica si trecea dracu'pe la coafor,cosmeticiana si manichiurista,poate ma riscam sa arunc niste bani,dah cu atitudinea asta la pulivara.

Evelino,o sa ajungi la top,da ala de la De Evitat!

Dar ce este icoana facatoare de miniunii?

Restul ce ai scris mai sus  nota 10!!

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia

sa chemi si preot face-ti un threesome si pe urma nunta. eu zic ca merita vizitata pentru sa avem si noi o recenzie. eu m-am ocupat deja am organizat un meeting intre ea si virgin-ul de pe topicul vecin. adica el oricum nu are cu cine sa o compara si poate cu tupeul ei al face sa duca cateva ore la seks, de curand avem aici recenzie de recenzie

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

chestia asta ma da pe spate ...HEI IUBITULE.

....si eu care credeam ca ma duc doar sa fut ,asa am dat lovitura ,nici n-am futut-o dar deja sunt ....HEI IUBITULE 

...sau poate ii doreste doar pe cei ce au facut-o deja? atunci de ce nu lucreaza cu circuit inchis?

• Like 1
Link spre comentariu

pai iar te intreb: de ce dreq pretinzi atatia bani cand tu esti urata cu crengi?

intr-adevăr poza a esti nașpa dar am preferat sa opun așa cum este decât sa acopăr fata... eu nu sunt ca altele sa le truchez
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Dar crede-ma ca poza aceaia nu are nici o valutare dacă tu îți dai cu părerea aici pe forum plus ca nici nu ma cunosti și nici nu mai văzut in realitate

eu sunt unu din aia care au facut stanga-mprejur cand te-a vazut la usa asa ca nu-mi spune mie ca nu te-am vazut in realitate

tu mie nu ai ce sa-mi oferi si nu sunt interesat sa mai ajung la tine deci o sa-mi dau cu parerea cat vreau eu despre tine si cat imi permite timpul.

si te intreb iar: daca tot arati ca Muma Padurii de ce dreq ceri atatia bani pe serviciile tale de cacat?

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...