Sari la conținut

Hei iubitule

Postări Recomandate

• Oras:madagascar
  • Oras:madagascar
Postat

eu sunt unu din aia care au facut stanga-mprejur cand te-a vazut la usa asa ca nu-mi spune mie ca nu te-am vazut in realitate

tu mie nu ai ce sa-mi oferi si nu sunt interesat sa mai ajung la tine deci o sa-mi dau cu parerea cat vreau eu despre tine si cat imi permite timpul.

si te intreb iar: daca tot arati ca Muma Padurii de ce dreq ceri atatia bani pe serviciile tale de cacat?

o alinti????

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

așa ca stai liniștit ca nu ori cine intra cu mine de acea am prețuri mari

:giggle:  :giggle:  :giggle: .Ce ai pātit?de la ce te-ai luat?ce ai fumat/prizat? Nu intra nimeni cu tine,doar in tine. :felatie  :doggystyle  :fuck  :blowj0b  :sexanal ,( ti-am "desenat" ca sa intelegi)Tu nu ai preturi mari,esti aliniata cu  piata", ai servici care lasā de dorit.De fizic nu comentez fiecare cu gusturile lui!!

• Like 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu am nici o treabă cu numele, asocierea cu persoane reale e pur coincidență ..

Dar Foca asta întotdeauna când mă uit la muia ei .. îmi inspiră numele Mircea !!! Un Mircea necopt, plin de coșuri, pubertate, un fel de nimeni așa ! :)

Mă dovleac, sau bostan, clientul nu trebuie să te cunoască, el vine să fută ce e in poze. Pula mea de exemplu a zis clar că într-o față ca a ta nu intră ! Ce crezi că se întâmplă dacă te cunosc ?! Mă convingi să îți dau o muie din pasiune și respect ?! Păi zău că dacă vreau să îmi bat joc de mine, mă duc la Jaga. Aia măcar arată într-un mare fel comparativ cu șuncile tale ... Și miroase și al dracu de bine.

Puține sunt femeile pe acest site care merită să fie și "cunoscute". Și nici prin cap neam de neamul tău să nu îți treacă să te consideri la fel de cultă inteligentă și matură ca respectivele.

Acuma .. având în vedere că tu îți susții fizicul cu ardoare, suferi de narcisism clar, dă-mi voie să îți spun că un pui de ornitorinc fătat cam pe la 3 jumate dimineață pe ploaie și noroi .. e mai futabil de cel puțin 724 de ori decât muia ta spartă.

Tu te-ai fute pe tine ?! Adică ți-ai băga pula în tine ?!

Unii avem puli cu pretenții. Și sincer, capu' pulii mele arată mult mai bine decât capul tău. :)

Văd că telefonul ăla tot nu a învățat românește, tot în tarzaniană scrie !! Aruncă-l în morții lui, se mai crede și Smart !!!

Fmm dăncilă !!!

• Oras:Constanta
Postat

Io fak pariu cu tini ca Foca nu stii ciei aia "ardoare", "narcisism" si nisi "ornitorinc"...da cu ocazia asta am gasit io un cuvint pientru Alt Fiel di Fazan !!!

:)

P.s. Aaaahhh...si nisi "dancila" !!!

P.p.s. Ia zi Ievelino...tu sti ciei aia un "dancila" ??? :))))))))))

• Like 6
  • Oras:Patagonia
Postat

Betty, Foca din Foc(o)sani

Mah fatah...noi ti cunoastiem pi tini din 2016...cind iti spuniai Betty !!!

Atunsea aviai atitudini di taranca...acuma oi ievoluat...iejti di mahala !!!

Tu kear crezi ca vi acuma sa ti dai noua si di maari valoare ? Tu kear criezi ca prostesti pi ciniva acilea ? Tu kear crezi ca daca tioi pus cerneala aia pi pulpele tali di foca oi divinit pisti noapte iegzotica ? Tu kear crezi ca daca ti baji singura la Top iegscorte la Constanta ai tu vreo triaba cu iegscortili di Top ???

Revinoti mah fatah...apucati di chesti serioase...ca pula nui di tini...nuti plasi si ca atari nu sti cie sa fasi cu ia !!! ;)

• Like 2
Vizitator freeway1
Postat

Din ce citesc pe aici observ ca toti o luati in "tarbaca", in pula nimeni. Stiti vorba aia "Iarba buna-n maracini"?Cred ca ar trebui verificate toate afirmatiile facute, si de o parte, si de alta.Posibil sa ma sacrific ptr. binele tuturor( cred ca  mai putin al meu), insa primul pas spre a de destepta este sa-ti dai singur seama ca esti prost, insa unele persoane inca merg de-a busilea!

• Like 3
Postat

ok mergi cu incredere

Din ce citesc pe aici observ ca toti o luati in "tarbaca", in pula nimeni. Stiti vorba aia "Iarba buna-n maracini"?Cred ca ar trebui verificate toate afirmatiile facute, si de o parte, si de alta.Posibil sa ma sacrific ptr. binele tuturor( cred ca  mai putin al meu), insa primul pas spre a de destepta este sa-ti dai singur seama ca esti prost, insa unele persoane inca merg de-a busilea!

• Like 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Du-te cu Domnu ;)

• Like 2
Postat

Fi rau cu noi, fa-ne sa ne para rau ca am vorbit cum am vorbit despre scrofita :))

• Like 2
Vizitator freeway1
Postat

ok mergi cu incredere

Încrederea am avut-o mereu cu mine!

• Like 2
Vizitator freeway1
Postat

Fi rau cu noi, fa-ne sa ne para rau ca am vorbit cum am vorbit despre scrofita :))

Ce bandit esti, Talibane! Crezi ca daca ma duc la ea sunt rău cu voi? Nuuu...! Cred ca mai degraba sunt rău cu mine! Si sa stii ca domnul(juniorul) este mereu cu mine. Fără el nu plec nicăieri!

• Like 2
  • Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

Din ce citesc pe aici observ ca toti o luati in "tarbaca", in pula nimeni. Stiti vorba aia "Iarba buna-n maracini"?Cred ca ar trebui verificate toate afirmatiile facute, si de o parte, si de alta.Posibil sa ma sacrific ptr. binele tuturor( cred ca mai putin al meu), insa primul pas spre a de destepta este sa-ti dai singur seama ca esti prost, insa unele persoane inca merg de-a busilea!

Get Out on Your Free Way! 😜

• Like 1
Postat

Mah...ci sava zik si io acuma...Ievelina o moi ievoluat di cind iera Betty !!! ;)

Nui inca cini stii cie...da macar se straduie sa ofiere si ia civa moi bun. 

Ie grasunica durdumanca...cu burtica...da ari tite maaaari si grase. Oricum...ie grasunica daia genu bun si indesat.  Ie gazda buna si primitoare. Nui pi graba si kear iti spuni sa ti simti cala tini acasa. Ie vorbareata...un pic peltica dila piercingu din linba...cu cari se tat joaca asaaa clampanindul ân gura. Ari tona mijto...dai la mama naibi. Ari scoru 100/200...cu FK, OWC, CIM, fara cur, GFE bunicel...si ie participativa. Ari chizdoc mic si strimt...dai cam da cu gel mult.

Una pisti alta se poati si moi rau...da se poati si moi bini.

;)

• Like 2
Postat

Mah...io is fatah sociabila...si numi plasi nisiodata sa vorbiesc din cur...adica fara sa stu ci zik !!! ;)

Pi Betty o stiiam...pi Ievelina nu ! Da o stu dacuma !!!

Da sti cum ie...cini nu risca nu cistiga...da nisi nu perde !!! :)))))))))))

• Like 1
Postat

Am vazuto si pi Betty ceia...ci sati zik...uni nari kear atita nivoie di risc si di adrenalina !!! ;)

• Like 3
Vizitator freeway1
Postat

Mah...ci sava zik si io acuma...Ievelina o moi ievoluat di cind iera Betty !!! ;)

Nui inca cini stii cie...da macar se straduie sa ofiere si ia civa moi bun. 

Ie grasunica durdumanca...cu burtica...da ari tite maaaari si grase. Oricum...ie grasunica daia genu bun si indesat.  Ie gazda buna si primitoare. Nui pi graba si kear iti spuni sa ti simti cala tini acasa. Ie vorbareata...un pic peltica dila piercingu din linba...cu cari se tat joaca asaaa clampanindul ân gura. Ari tona mijto...dai la mama naibi. Ari scoru 100/200...cu FK, OWC, CIM, fara cur, GFE bunicel...si ie participativa. Ari chizdoc mic si strimt...dai cam da cu gel mult.

Una pisti alta se poati si moi rau...da se poati si moi bini.

;)

Ai citit ca vreau sa ma duc la ea si ai sarit ,gata, tu prima! De ce nu m-ai lasat sa ma hotarasc, poate luam o pauza de la abstinenta?

• Like 1

Postat

Da sa sti ca nam citit ! :)

ai simtit tu ceva,de la lindicul āla al tāu!!

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...