georgepetrescianu-gmail-com Reputație: 13 Postat Martie 7, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 7, 2019 Draga, Amanda. Sa stii ca este o solutie destul de simpla pentru al il face mai putin erect. Poti sa ii arati poze cu fete din topcele de pe forum, un exemplu bun este Carla Mosntru Din Dristor.https://nimfomane.com/forum/topic/127101-%E2%9D%A4queen-of-blowjob%F0%9F%98%8D%F0%9F%98%8D%F0%9F%98%8D%F0%9F%980784482719/page-13 In acest fel il poti tine mai mult ttimp fara sa ejaculeze, cand e prea excitat ii arati o poza cu Carla Mosntru Din Dristor. Nu ii arata mai mult de 10 secunde sau va orbi pe viata. Mosntru care poarta 45 la picior si are si infectii la degete ... ca ca ca caca caca iti va fi de ajutorTe-am ajutat gratis nu te costa nimic a fost placerea mea.
anamada797 Reputație: 331 Postat Martie 24, 2019 Oras:- Oras:- Autor Postat Martie 24, 2019 Povestea continua din bine in mai bine. :slap2Nu, de fapt eram ironica.S-a facut o luna decand nu am mai incercat nicio activitate sexuala... Acum nici macar nu mai incearca sa facem sex. Nu am mai rezistat si i-am zis (din nou) sa faca ceva. La psiholog nu mai vrea... Poate totusi ajunge la un urolog. Asa mi-a promis...Pe zi ce trece incep mai tare sa cred ca nu va fi barbat normal niciodata. :no2 :no2 :no2 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 Povestea continua din bine in mai bine. :slap2Nu, de fapt eram ironica.S-a facut o luna decand nu am mai incercat nicio activitate sexuala... Acum nici macar nu mai incearca sa facem sex. Nu am mai rezistat si i-am zis (din nou) sa faca ceva. La psiholog nu mai vrea... Poate totusi ajunge la un urolog. Asa mi-a promis...Pe zi ce trece incep mai tare sa cred ca nu va fi barbat normal niciodata. :no2 :no2 :no2fugi!
anamada797 Reputație: 331 Postat Martie 24, 2019 Oras:- Oras:- Autor Postat Martie 24, 2019 fugi!Usor de zis, greu de facut. Rational sunt constienta ca nu e o relatie normala/ sanatoasa. Dar nu il parasesc. Si ma intreb de ce. Ceva ma tine pe loc sa o fac.Rational constientizez ca daca nu se intampla vreo schimbare tot aici ajungem. Dar emotional... e alta poveste. Stii, uneori stau si ma gandesc ca ar trebui sa o termin... dar apoi ma gandesc ca nu o sa il mai vad, ca imi vor lipsi discutiile cu el, ca nu pot sa fiu atat de haina incat sa il alung pentru asta, ca am avut momente bune, ca sunt sigura ca ma iubeste, ca a fost langa mine cand nimeni nu era... etc. Emotional sunt inca foarte legata de el. Uneori ma intreb daca nu e un soi de dependenta... sau nu stiu.Sexual... e o alta poveste. Incet incet incepe nici sa nu mai imi vina sa il sarut... moare incet... Deja ma uit dupa alti barbati pe strada. Si incep sa ma gandesc cum va fi urmatoarea mea relatie. Cum va fi viitorul meu iubit... Fantezii ce nu il implica... etc. Suntem pe drumul bun, ce sa mai zic? :slap2 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 Usor de zis, greu de facut. Rational sunt constienta ca nu e o relatie normala/ sanatoasa. Dar nu il parasesc. Si ma intreb de ce. Ceva ma tine pe loc sa o fac.Rational constientizez ca daca nu se intampla vreo schimbare tot aici ajungem. Dar emotional... e alta poveste. Stii, uneori stau si ma gandesc ca ar trebui sa o termin... dar apoi ma gandesc ca nu o sa il mai vad, ca imi vor lipsi discutiile cu el, ca nu pot sa fiu atat de haina incat sa il alung pentru asta, ca am avut momente bune, ca sunt sigura ca ma iubeste, ca a fost langa mine cand nimeni nu era... etc. Emotional sunt inca foarte legata de el. Uneori ma intreb daca nu e un soi de dependenta... sau nu stiu.Sexual... e o alta poveste. Incet incet incepe nici sa nu mai imi vina sa il sarut... moare incet... Deja ma uit dupa alti barbati pe strada. Si incep sa ma gandesc cum va fi urmatoarea mea relatie. Cum va fi viitorul meu iubit... Fantezii ce nu il implica... etc. Suntem pe drumul bun, ce sa mai zic? :slap2Eu îți spun că ești tânără, ai toată viața înainte. 1
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 gasesti vreun prost de aici de pe forum daca e sa te futaca sunt toti disperati
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 gasesti vreun prost de aici de pe forum daca e sa te futaca sunt toti disperatinu chiar toți.
the godfather Reputație: -1028 Postat Martie 24, 2019 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Martie 24, 2019 Plm... Ține l pe el și apucă te de treabă.. El pe post de pește(iubi) .. Poate așa vă liniștiți
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 nu chiar toți. tu esti primul disperatla cum ai inceput sa-i dai sfaturi =))
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 Usor de zis, greu de facut. Rational sunt constienta ca nu e o relatie normala/ sanatoasa. Dar nu il parasesc. Si ma intreb de ce. Ceva ma tine pe loc sa o fac.Rational constientizez ca daca nu se intampla vreo schimbare tot aici ajungem. Dar emotional... e alta poveste. Stii, uneori stau si ma gandesc ca ar trebui sa o termin... dar apoi ma gandesc ca nu o sa il mai vad, ca imi vor lipsi discutiile cu el, ca nu pot sa fiu atat de haina incat sa il alung pentru asta, ca am avut momente bune, ca sunt sigura ca ma iubeste, ca a fost langa mine cand nimeni nu era... etc. Emotional sunt inca foarte legata de el. Uneori ma intreb daca nu e un soi de dependenta... sau nu stiu.Sexual... e o alta poveste. Incet incet incepe nici sa nu mai imi vina sa il sarut... moare incet... Deja ma uit dupa alti barbati pe strada. Si incep sa ma gandesc cum va fi urmatoarea mea relatie. Cum va fi viitorul meu iubit... Fantezii ce nu il implica... etc. Suntem pe drumul bun, ce sa mai zic? :slap2tu stai cu el de mila ? iti pierzi tineretea, xoxo are dreptate, gasesti aici multi futaci.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 tu esti primul disperatla cum ai inceput sa-i dai sfaturi =))și ce am zis rău? :)Dacă era, îi ziceam sa fugă înspre mine, direct. Eu am, zic sa aibă și alții.
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 eu ma bag s-o fut doar pe ma-sa lu ala de mai sus last of us mortii lui, atat
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 eu ma bag s-o fut doar pe ma-sa lu ala de mai sus last of us mortii lui, atat intelegi ce vreau sa zici ? intelegi o pula, baga repede 3 injuraturi la moldovean, inca una cu loredana groza si pe urma esti om !
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 Măi, băieți, fata plânge acilea că nu poate omul ei, și voi....
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 ea stie ce are de facut, am vorbit cu ea deja de pe celalalat cont.
kelu4u Reputație: 81 Postat Martie 24, 2019 Oras:Middle of nowhere Disponibila Oras:Middle of nowhere Disponibila Postat Martie 24, 2019 Cum pula mea poti sa futi 2 ore? Mie mi se ia de futai dupa vreo 20 de minuteDaca sunt si psihic atras de femeie pe langa fizic, ore bune fara probleme. Daca nu pula, vb ta...20 de min si ma cam plicti.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 Fiziologic vorbind, cine o are mai groasa, va avea o eliminare mai timpurie. :)
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 Hai, băgați-vă metrii la înaintare, performantele de 12 ore, poate prindeți ceva.
kelu4u Reputație: 81 Postat Martie 24, 2019 Oras:Middle of nowhere Disponibila Oras:Middle of nowhere Disponibila Postat Martie 24, 2019 Usor de zis, greu de facut. Rational sunt constienta ca nu e o relatie normala/ sanatoasa. Dar nu il parasesc. Si ma intreb de ce. Ceva ma tine pe loc sa o fac.Rational constientizez ca daca nu se intampla vreo schimbare tot aici ajungem. Dar emotional... e alta poveste. Stii, uneori stau si ma gandesc ca ar trebui sa o termin... dar apoi ma gandesc ca nu o sa il mai vad, ca imi vor lipsi discutiile cu el, ca nu pot sa fiu atat de haina incat sa il alung pentru asta, ca am avut momente bune, ca sunt sigura ca ma iubeste, ca a fost langa mine cand nimeni nu era... etc. Emotional sunt inca foarte legata de el. Uneori ma intreb daca nu e un soi de dependenta... sau nu stiu.Sexual... e o alta poveste. Incet incet incepe nici sa nu mai imi vina sa il sarut... moare incet... Deja ma uit dupa alti barbati pe strada. Si incep sa ma gandesc cum va fi urmatoarea mea relatie. Cum va fi viitorul meu iubit... Fantezii ce nu il implica... etc. Suntem pe drumul bun, ce sa mai zic? :slap2Bre Ana sau Mada sau cum vrei tu, ti-am mai scris pe topingul asta odata. E de apreciat faptul ca nu ti-ai bagat "pula" si ai plecat.Dar in contextul in care el nu prea vrea sa mai faca nimic sa rezolve situatia din pacate zic sa fugiiii si crede-ma ca nu o spun cu usurinta. Eu sunt pro la rezolvarea problemelor intr-o relatie...dar aia inseamna din definitia relatiei sa fie 2 persoane implicate. Eu oricum raman la ideea ca e psihologica problema. Si mai ales ca am citit ca de o luna nimic sex....woowwww, eu daca sunt cu una care imi place nu pot sa stau o zii fara sa ma urc pe ea :))) . Imi pari o fata cu capul pe umeri si in ritmul asta iti spun sincer ca te zbati in zadar, cum spune vorba din batrani, e ca si cum te-ai lupta cu morile de vant. Dar tu stii mai bine. Eu iti urez succes in continuuare orice decizie ai lua. O seara minunata iti doreasc 1
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Martie 25, 2019 Postat Martie 25, 2019 Usor de zis, greu de facut. Rational sunt constienta ca nu e o relatie normala/ sanatoasa. Dar nu il parasesc. Si ma intreb de ce. Ceva ma tine pe loc sa o fac.Rational constientizez ca daca nu se intampla vreo schimbare tot aici ajungem. Dar emotional... e alta poveste. Stii, uneori stau si ma gandesc ca ar trebui sa o termin... dar apoi ma gandesc ca nu o sa il mai vad, ca imi vor lipsi discutiile cu el, ca nu pot sa fiu atat de haina incat sa il alung pentru asta, ca am avut momente bune, ca sunt sigura ca ma iubeste, ca a fost langa mine cand nimeni nu era... etc. Emotional sunt inca foarte legata de el. Uneori ma intreb daca nu e un soi de dependenta... sau nu stiu.Sexual... e o alta poveste. Incet incet incepe nici sa nu mai imi vina sa il sarut... moare incet... Deja ma uit dupa alti barbati pe strada. Si incep sa ma gandesc cum va fi urmatoarea mea relatie. Cum va fi viitorul meu iubit... Fantezii ce nu il implica... etc. Suntem pe drumul bun, ce sa mai zic? :slap2gandeste te cum v a fi peste 2,5 sau n ani daca esti hotarata sa ti petreci toata viata cu el..cu cat amani mai mult cu atat iti va fi mai greu sa rupi relatia..
huncraiova Reputație: 1 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 Daca ramai cu el achizitioneaza un vibrator ,ca nu te vad bine .... 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Aprilie 1, 2019 Usor de zis, greu de facut. Rational sunt constienta ca nu e o relatie normala/ sanatoasa. Dar nu il parasesc. Si ma intreb de ce. Ceva ma tine pe loc sa o fac.Rational constientizez ca daca nu se intampla vreo schimbare tot aici ajungem. Dar emotional... e alta poveste. Stii, uneori stau si ma gandesc ca ar trebui sa o termin... dar apoi ma gandesc ca nu o sa il mai vad, ca imi vor lipsi discutiile cu el, ca nu pot sa fiu atat de haina incat sa il alung pentru asta, ca am avut momente bune, ca sunt sigura ca ma iubeste, ca a fost langa mine cand nimeni nu era... etc. Emotional sunt inca foarte legata de el. Uneori ma intreb daca nu e un soi de dependenta... sau nu stiu.Sexual... e o alta poveste. Incet incet incepe nici sa nu mai imi vina sa il sarut... moare incet... Deja ma uit dupa alti barbati pe strada. Si incep sa ma gandesc cum va fi urmatoarea mea relatie. Cum va fi viitorul meu iubit... Fantezii ce nu il implica... etc. Suntem pe drumul bun, ce sa mai zic? :slap2 ba ti s-au dat p-aici jde variante. exista solutii medicale pentru problema. cate ai incercat? dincolo de asta spui doar cacaturi de fata, nu de femeie. nu stai langa o persoana doar pentru ca te iubeste. daca nu simit nimic ai plecat in secunda doi. daca stai de mila ii faci un rau. esti atasata de el emotional pentru ca ai ajuns sa-l cunosti si anumite lucruri iti plac la el. ai investit energie in relatie, nu e usor s-o termini. dar cand o sa gasesti un ghidus care arata cat de cat bine si fute ca masina de cusut o sa uiti de toate tanguielile astea. realizezi ca realtia e moarta din moment ce te uiti dupa altii, da? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum