cpt.picard Reputație: 777 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 17, 2013 Ce forum neserios! Unii discuta lucruri importante si alti se "ciupe" pe sub masa! Rusinica!
Shaworma Reputație: 463 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Septembrie 18, 2013 @ Ananda: Sincer ma asteptam la un raspuns mai naturist si mai hippy. Fara a smulge plantele nu se poate vindecarea? Sunt vii si n-as vrea sa cred ca omorarea lor pt vindecare justifica actiunea. Ma gandeam la alte metode sincer...nu stiu...poate recitatul unor texte vechi cu pula intre urzici sau ingropatul flocilor si a spermei la rascruce de drumuri... Astea le numesc eu metode alternative.
ananda Reputație: -414 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 18, 2013 Exista un mod de a privi lucrurile numit obiectivitate sau realism care face diferenta intre asteptarile noastre fanteziste cateodata si exact ce transmite interlocutorul ... dealtfel sunt convins ca toti cei care ati fost vreodata dezamagiti ati putut ajunge acolo pentru ca in fiecare caz anterior v-ati amagit(adica ati avut niste asteptari sau dorinte care nu au corespuns cu realitatea) solutia la aceasta problema e simpla: nu va mai amagiti si astfel nu veti mai fi dezamagiti. Dealtfel pt cei foarte inteligenti dintre voi dezvalui din nou secretul fericirii:Omul obisnuit isi pune o dorinta - apoi un timp face tot ce ii sta in putinta sa o implineasca(efort,alergatura,timp pierdut,bani etc) dupa un timp dorinta i se indeplineste imediat urmator implinirii dorintei mintea lui e libera de dorinte aceasta creaza o stare infima ca durata de fericire el inconstient fata de acest proces atribuie fericirea implinirii dorintei si la scurt timp isi pune alta dorinta ... evident majoritatea timpului un astfel de om este nefericit.Un om inteligent intelege ca fericirea este defapt lipsa dorintei sau a fricii care amandoua duc la nefericire si in mod constient isi elimina toate dorintele si fricile, astfel poti vedea paradoxuri cum ar fi un cersetor fericit si un om bogat care are tot ce ii trebuie:sanatate,bani,situatie,cariera,sotie minunata,copii sanatosi si este nefericit ba chiar in anumite cazuri e asa de nefericit ca ajunge la psiholog sau mai rau pe la spitalele psihiatrice. @shawrma: Ba da si asta se poate universul e plin de posibilitati am si vorbit despre ea autosugestia clara si ferma urmata de o credinta de nezdruncinat defapt se stie de asta demult Iisus a spus-o in biblie: "Daca ati avea credinta cat un bob de orez ati putea muta si muntii din loc" Privind din punctul de vedere al continentei amoroase te intreb ... care sperma ?
motanel rasfatat Reputație: 87 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:buc Oras:buc Postat Septembrie 18, 2013 Exista un mod de a privi lucrurile numit obiectivitate sau realism care face diferenta intre asteptarile noastre fanteziste cateodata si exact ce transmite interlocutorul ... dealtfel sunt convins ca toti cei care ati fost vreodata dezamagiti ati putut ajunge acolo pentru ca in fiecare caz anterior v-ati amagit(adica ati avut niste asteptari sau dorinte care nu au corespuns cu realitatea) solutia la aceasta problema e simpla: nu va mai amagiti si astfel nu veti mai fi dezamagiti. Dealtfel pt cei foarte inteligenti dintre voi dezvalui din nou secretul fericirii:Omul obisnuit isi pune o dorinta - apoi un timp face tot ce ii sta in putinta sa o implineasca(efort,alergatura,timp pierdut,bani etc) dupa un timp dorinta i se indeplineste imediat urmator implinirii dorintei mintea lui e libera de dorinte aceasta creaza o stare infima ca durata de fericire el inconstient fata de acest proces atribuie fericirea implinirii dorintei si la scurt timp isi pune alta dorinta ... evident majoritatea timpului un astfel de om este nefericit.Un om inteligent intelege ca fericirea este defapt lipsa dorintei sau a fricii care amandoua duc la nefericire si in mod constient isi elimina toate dorintele si fricile, astfel poti vedea paradoxuri cum ar fi un cersetor fericit si un om bogat care are tot ce ii trebuie:sanatate,bani,situatie,cariera,sotie minunata,copii sanatosi si este nefericit ba chiar in anumite cazuri e asa de nefericit ca ajunge la psiholog sau mai rau pe la spitalele psihiatrice.http://whitsblog.com/wp-content/uploads/2012/04/358mfg.jpg
guacamole Reputație: 232 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Septembrie 18, 2013 Nenea , am comentat atat pe topicul tau dar am uitat sa zic una. Ce continenta amoroasa tati ?? Pe ce forum suntem noi aici??Suntem aici sa futem si sa ne eliberam, nu sa dam la buci pe bani si apoi sa facem implozie cu sperma.
ananda Reputație: -414 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 18, 2013 De asemenea o metoda mai complicata dar tot foarte practica si practicabila este atungerea starii de unitate(androgin) care este posibila prin a face dragoste cu iubire si continenta erotica perfeta cu o femeie daca sunteti barbat sau cu un barbat daca sunteti femeie.Aceasta este si metoda cea mai inteligenta pt a folosi energia sexuala cat si o metoda simpla de a deveni fericiti(de a fi atat de fericiti incat sa nu va mai doriti nimic - starea de dorinta sau frica nu este posibila in momentul in care fiinta este fericita), evident nu vorbesc despre pasionalitatea inferioara denumita perversitate, despre descarcarea potentialului erotic care duce la vlaguire sau la ceea ce se numeste in mod curent "distractie" si care este defapt o inconstienta distrugere a trupului si mintii. Cat priveste forumul fiecare este in functie de viziunea lui ... unii pe un topic de curve, altii pe unul unde poti cunoaste femei, altii pe un topic unde se pot balaci in bascalia specifica bodegilor, iar altii pe un topic unde afli informatii care te pot face sa fii fericit. Ca sa dau un exemplu practic despre ce inseamna viziunea: toti se uita la Raluca sau Julia insa unul vede un obiect sexual, unul vede o curva, altul vede o femeie care stie ce vrea, altul vede o femeie cu care nu poti negocia, altul o femeie interesata doar de bani iar altul vede o sansa extraordinara si extrem de frumos manifestata de a fi fericit. Multumesc motanel rasfatat probabil si eu daca te-as cunoaste as putea spune i like you.
chris73 Reputație: 3808 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2013 E nevoie de neuroleptice aici :lol: asistenta adu Olanzapina si Haldolu'
guacamole Reputație: 232 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Septembrie 18, 2013 Da, bine, dar dragoste cu stare de unitate o face omul cu iubita lui, daca o are.Aici se fute pe bani, e cam alta treaba. As zice chiar fix opusul, e sex rapid, mecanic cu descarcare Ti-am mai zis ca eu te vad aici ca un martor al lui Iehova, incerci sa convertesti fratia, ce faci?
guacamole Reputație: 232 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Septembrie 18, 2013 E nevoie de neuroleptice aici :lol: asistenta adu Olanzapina si Haldolu' LOL, il vrei leguma cu bale la gura?
chris73 Reputație: 3808 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2013 Olanzapina "ordoneaza fluxul ideatic si asigura integrarea sociala a pacientului" parca asa scria undeva
guacamole Reputație: 232 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Septembrie 18, 2013 Fiind un thread super-bio as zice ca trebuie gasit un inlocuitor pe baze de plante.
ananda Reputație: -414 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 18, 2013 Guacamole asa cum ziceam ... asta e viziunea ta indraznesc sa spun: deocamdata ... Legat de ce zice Chris73: stiti ce au facut oamenii de stiinta cand a aparut unul care le-a spus ca pamantul e rotund? Ei bine l-au ars pe rug considerandu-l vrajitor. Cativa ani mai tarziu toti stiau ca pamantul e rotund. Stiu ca unii din voi ma vedeti ca fiind de pe alta planeta dar ganditi-va ca si planeta asta ar fi bine sa evolueze mai ales ca e atat de usor @guacamole ai zis ca vrei sa te eliberezi o intrebare: de "a fute pe bani" si de "sex rapid, mecanic, cu descarcare" cand te vei elibera ?
guacamole Reputație: 232 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Septembrie 18, 2013 @guacamole ai zis ca vrei sa te eliberezi o intrebare: de "a fute pe bani" si de "sex rapid, mecanic, cu descarcare" cand te vei elibera ? Cand o sa-mi gasesc o pustoaica buna de 18 ani pe care s-o intretin prin facultate
rodrigo Reputație: 640 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2013 Legat de ce zice Chris73: stiti ce au facut oamenii de stiinta cand a aparut unul care le-a spus ca pamantul e rotund? Ei bine l-au ars pe rug considerandu-l vrajitor. Cativa ani mai tarziu toti stiau ca pamantul e rotund. Eu v-am zis ca se crede Galileo Galilei, nu m-ati crezut...
chris73 Reputație: 3808 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2013 :lol: @ananda, nu l-au ars pe Galileo Galilei ci pe Giordano Bruno
motanel rasfatat Reputație: 87 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:buc Oras:buc Postat Septembrie 18, 2013 Olanzapina "ordoneaza fluxul ideatic si asigura integrarea sociala a pacientului" parca asa scria undeva atunci perfuzia cu asa ceva ar trebui sa fie obligatorie la accesarea forumului.
cpt.picard Reputație: 777 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2013 Exista un mod de a privi lucrurile numit obiectivitate sau realism care face diferenta intre asteptarile noastre fanteziste cateodata si exact ce transmite interlocutorul ... dealtfel sunt convins ca toti cei care ati fost vreodata dezamagiti ati putut ajunge acolo pentru ca in fiecare caz anterior v-ati amagit(adica ati avut niste asteptari sau dorinte care nu au corespuns cu realitatea) solutia la aceasta problema e simpla: nu va mai amagiti si astfel nu veti mai fi dezamagiti. Dealtfel pt cei foarte inteligenti dintre voi dezvalui din nou secretul fericirii:Omul obisnuit isi pune o dorinta - apoi un timp face tot ce ii sta in putinta sa o implineasca(efort,alergatura,timp pierdut,bani etc) dupa un timp dorinta i se indeplineste imediat urmator implinirii dorintei mintea lui e libera de dorinte aceasta creaza o stare infima ca durata de fericire el inconstient fata de acest proces atribuie fericirea implinirii dorintei si la scurt timp isi pune alta dorinta ... evident majoritatea timpului un astfel de om este nefericit.Un om inteligent intelege ca fericirea este defapt lipsa dorintei sau a fricii care amandoua duc la nefericire si in mod constient isi elimina toate dorintele si fricile, astfel poti vedea paradoxuri cum ar fi un cersetor fericit si un om bogat care are tot ce ii trebuie:sanatate,bani,situatie,cariera,sotie minunata,copii sanatosi si este nefericit ba chiar in anumite cazuri e asa de nefericit ca ajunge la psiholog sau mai rau pe la spitalele psihiatrice. @shawrma: Ba da si asta se poate universul e plin de posibilitati am si vorbit despre ea autosugestia clara si ferma urmata de o credinta de nezdruncinat defapt se stie de asta demult Iisus a spus-o in biblie: "Daca ati avea credinta cat un bob de orez ati putea muta si muntii din loc" Privind din punctul de vedere al continentei amoroase te intreb ... care sperma ?Ananda tu explici prea abstract, uni baieti e prea blonzi si mesajul tau e greu de inteles, cam asa trebuie sa explici: Deci voi oameni buni va duceti la fete visand cai verzi pe pereti, geluri de nu stiu cate feluri, asternuturi de matase, o femeie cu doua guri, patru maini si trei tate, pasarica reglabila (dupa madular) si cate si mai cate iar realitatea va contrazice. Nazuind dorinte erotice greu de atins veti alerga toata viata dupa himere pe care nu le veti atinge niciodata negasind fericirea nicaieri, mai bine bucurati-va de ceea ce aveti la dispozitie gasind frumosul in ceea ce va inconjoara, in ceea ce puteti avea. Impartind fericirea fericire veti gasi, chiar si o femeie mai putin daruita de ursitoare infloreste cand este privita cu bunavointa si veti primi ceea ce daruiti insutit, un pic de neprevazut nu strica ba uneori e sarea si piperul, astfel va va fi inima usoara si traiul tihnit. Am zis.
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 18, 2013 Ananda tu explici prea abstract, uni baieti e prea blonzi si mesajul tau e greu de inteles, cam asa trebuie sa explici: Deci voi oameni buni va duceti la fete visand cai verzi pe pereti, geluri de nu stiu cate feluri, asternuturi de matase, o femeie cu doua guri, patru maini si trei tate, pasarica reglabila (dupa madular) si cate si mai cate iar realitatea va contrazice. Nazuind dorinte erotice greu de atins veti alerga toata viata dupa himere pe care nu le veti atinge niciodata negasind fericirea nicaieri, mai bine bucurati-va de ceea ce aveti la dispozitie gasind frumosul in ceea ce va inconjoara, in ceea ce puteti avea. Impartind fericirea fericire veti gasi, chiar si o femeie mai putin daruita de ursitoare infloreste cand este privita cu bunavointa si veti primi ceea ce daruiti insutit, un pic de neprevazut nu strica ba uneori e sarea si piperul, astfel va va fi inima usoara si traiul tihnit. Am zis.Offff @cpt.Picard chiar ma gandeam sa te bag la mijloc intre mine si taica @Picon dar cu o asemenea replica m-am hotarat sa devin mai egoista, sa-l dau deoparte pe neica Picon si sa te iau direct de barbat. Stiu sigur ca ma vei privi ca pe o zeita indiferent de cate zbarcituri imi apar pe buci Gata taicuta, alerg dupa cptPicard !!!!
cpt.picard Reputație: 777 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2013 Vezi fata? Cand am zis ca trebuie sa te vizitez te-ai bucurat ca esti departe! Acum suferi.
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 18, 2013 Vezi fata? Cand am zis ca trebuie sa te vizitez te-ai bucurat ca esti departe! Acum suferi.Lacrimi grele imi curg dupa tine,iar ganduri de spasire, sunt multe.Ma vrei? de nu la manastire cu mine !Te lasa sufletul sa-mi faci una ca asta?
cpt.picard Reputație: 777 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2013 Azi trebuie sa ma culc devreme sa am timp si sa dorm si sa te visez.
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 18, 2013 Azi trebuie sa ma culc devreme sa am timp si sa dorm si sa te visez.Simt cum imi cresc ... aripi m-ai scapat de chinul abstinentei si de emotie la o
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum