Sari la conținut

O cauta ma-sa!

Postări Recomandate

Postat
Ultima data iși zicea Natașa.

De pe-aici s-a retras pe la începutul verii.

Se lăuda ca n-are ce sa ascundă că-și asumă că e curvă.

Așa ca s-ar putea sa nu fie de glumă...

Oricum tipa era mai ciudațică, zbuciumată, băga iarbă non stop.

Cine știe, deși in teorie bălăria aia nu provoacă dependență, poate a escaladat la ceva mai tare...

• Like 1
Vizitator amada nu amanda
Reputație: 0
Postat

Cine știe, deși in teorie bălăria aia nu provoacă dependență, poate a escaladat la ceva mai tare...

Se vede din privirea in poza ca are probleme psihice si cauta sa aiba probleme sociale...

Cine stie ce a avut acasa...  :pope

Nu mai ai nimic sfant de ti se pare ok sa glumesti pe teme de genul asta, este?

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Tocmai ce voiam sa postez si eu despre ea. :)) oricum, sper sa o gaseasca. Asa nebuna cum e, drogata etc e totusi un om care, cel putin din ce stiu eu, nu a facut ceva foarte grav altcuiva.

Parca spunea ca se retrage definitiv, ca vrea sa se apuce de make up sau ceva de genul. Se pare ca ne a mintit un pic.

• Like 2
Postat

Tocmai ce voiam sa postez si eu despre ea. :)) oricum, sper sa o gaseasca. Asa nebuna cum e, drogata etc e totusi un om care, cel putin din ce stiu eu, nu a facut ceva foarte grav altcuiva.

Parca spunea ca se retrage definitiv, ca vrea sa se apuce de make up sau ceva de genul. Se pare ca ne a mintit un pic.

Am incercat sa ma btin, nu-mi iese.

Eu nu cred ca te-a mintit, fa diferenta intre ce ai vrea si ce poti face...

Singura de blamat este cea care s-a dus in public sa-si faca fata de ras dupa ce asta asta a fost singura ei solutie.

Putea sa aiba studii exceptionale, viata stabila, iubire si intelegere in familie, maritata si angajata de succes...

Nu a ajuns prostituata datorita celei care a cautat sa faca scandal ca nu a mai primit bani de 3 luni de la cea careia trebuia sa-i fie mama...

Nu fata este de vina!

• Like 5
  • Oras:F
Postat

vrei sa faca infart sa vada cum fata ei cuminte suge pule de toate marimile si se fute  ?

Ete, ca ea n-o fi prestat la viata ei... si aia mica a iesit dintr-un experiment sovietic in vitro. Ce dracu', ma?! 

• Like 1
Postat

Nu a ajuns prostituata datorita celei care a cautat sa faca scandal ca nu a mai primit bani de 3 luni de la cea careia trebuia sa-i fie mama...

Nu fata este de vina!

E CHIAR CULMEA CA ACUZI PROGENITURA PENTRU CE ESTE, MAI ALES CAND ESTI CEL CARE I-A PUS VIATA ASTA DE CACAT IN CARCA. PENTRU CA, SA FIM SINCERI, DACA NU TE NASTI IN OLIGARHIE, NU TE ASTEAPTA DECAT INFERNUL  IAR FAPTUL CA INDULCESTI PILULA AVAND PIZDA NU TE SCUTESTI DE O MARE PARTE DE SUFERINTA SI DURERE. 

Postat

Se vede din privirea in poza ca are probleme psihice si cauta sa aiba probleme sociale...

Cine stie ce a avut acasa...  :pope

Parca e vreuna intreaga la minte... Cine s-a nascut sarac, e terminat. Partea "buna" este ca sunt atat de multi saraci incat la nivelul perceptiei publice nici nu se mai poate inchipui ca ar exista si alt fel de viata.  

https://www.psychologytoday.com/us/blog/am-i-right/201210/the-effects-poverty-the-brain

https://www.theguardian.com/inequality/2017/jul/13/neuroscience-inequality-does-poverty-show-up-in-childrens-brains

https://tonic.vice.com/en_us/article/kzan9v/the-brains-of-rich-and-poor-kids-look-vastly-different

https://www.newyorker.com/tech/annals-of-technology/what-poverty-does-to-the-young-brain

Postat

Laur, m-a suparat destul ce am citit azi.

Cu tine ar trebui sa am discutii face-to-face o perioada sa nu mai crezi ca toate femeile...

Te inteleg, dar uneori o iei pe aratura de nici tu nu stii daca esti in fata sau in spate... Important este sa o iei...

Fara suparare.

Ai ceva in tine!

Nu te-ai nascut prost, inca ai intelect, nu stiu cat mai rezista vaga ta conexiune cu realitatea.

Nu-ti plac curvele, ok, nu facem sex. Ia o locatie sa bem si sa vorbim... Nea, vreau sa sforai cu tine in brate! :)

• Like 2
Postat

Oribil, de acord!  :laugh2

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Laur, m-a suparat destul ce am citit azi.

Cu tine ar trebui sa am discutii face-to-face o perioada sa nu mai crezi ca toate femeile...

Te inteleg, dar uneori o iei pe aratura de nici tu nu stii daca esti in fata sau in spate... Important este sa o iei...

Fara suparare.

Ai ceva in tine!

Nu te-ai nascut prost, inca ai intelect, nu stiu cat mai rezista vaga ta conexiune cu realitatea.

Nu-ti plac curvele, ok, nu facem sex. Ia o locatie sa bem si sa vorbim... Nea, vreau sa sforai cu tine in brate! :)

pre_1546984073__a2znxw1_700b.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

pre_1546984073__a2znxw1_700b.jpg

Pisi, pisi, pisi...

Cand imi vine sa plang - eu rad, cand simt un mare gol - prefer sa nu scriu, cand sunt fericita - ma abtin, cineva sta cu unghia in gat...

Abtine-te ca e mai bine.;)

Orice faci nu e bine!

Mai ales tu. Daca platesc contul e la fel? Mare bataie de joc ai facut cu sentimentele tale cu un site de facut bani... Nu scot ochii, suntem oameni. Dar tu uneori te crezi zeu.

Era sa spun o prostie...  :hihat

• Like 1
  • Administrator
Postat

Pisi, pisi, pisi...

Cand imi vine sa plang - eu rad, cand simt un mare gol - prefer sa nu scriu, cand sunt fericita - ma abtin, cineva sta cu unghia in gat...

Abtine-te ca e mai bine. ;)

Orice faci nu e bine!

Mai ales tu. Daca platesc contul e la fel? Mare bataie de joc ai facut cu sentimentele tale cu un site de facut bani... Nu scot ochii, suntem oameni. Dar tu uneori te crezi zeu.

Era sa spun o prostie...  :hihat

orice fac eu este de bine amada.

• Like 1

Postat

orice fac eu este de bine amada.

As vrea sa cred si eu asta pentru mine, dar nu reusesc sa ma mint. ;)

Arzi, rasari, iar arzi... te gasesti sa ma cauti pe mine...  :laugh2  Ce faci tu ar trebui sa fie corect, nu bine cum crezi tu, dar... cat tu crezi ca e bine...

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Asa e nu provoaca dependenta doar una asemanatoare fumatului ce I drept manifestata mai rar 

In rest provoaca in timp dezechilibre mintale comportament irational in final sechele cerebrale permanente + forme mai grave sau usoare de schizofrenie E un pic mai rea decat alcoolul pe moment nu se vede dar in timp distruge Nu mi spune ca nu ai vazut cum arata un alcoolic care de cativa ani bea zilnic Cam asta e domnisoara Maria  :laugh2

• Like 1
  • Administrator
Postat

As vrea sa cred si eu asta pentru mine, dar nu reusesc sa ma mint. ;)

Arzi, rasari, iar arzi... te gasesti sa ma cauti pe mine...  :laugh2  Ce faci tu ar trebui sa fie corect, nu bine cum crezi tu, dar... cat tu crezi ca e bine...

am pus ochii pe tine amada

• Like 1

Postat

am pus ochii pe tine amada

Mda, ramane sa ma caute cei de la cancan...

Esti destul de mare sa stii ca nu merge.;)

S-a dus... site-ul tau.

Sa dau mai bine pe publi?  :hmmm

• Like 1
Postat

sa bem si sa vorbim...

Doar apa rece, ca Stalin la Yalta! 

OK, sau laptic. 

PS: Nu cred ca ma cuprinzi in brate.  :kiss3

Postat

facut bani...

Asta e cel mai important in viata: sa ai independenta financiara, adica o tiparnita de bani. De abia de atunci incolo poti sa traiesti. 

Vizitator unknownname
Postat

Saraca nu a impartit malaiu’ bine si a fost vanduta sau matrasita

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...