Sari la conținut

Trans -Shemale in Arad

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului
Postat

Ariana apropo mare diva dar acum ți am văzut pozele din anunț sunt fffff lucrare de nu te mai recunoaște clientul ca cu tine a vorbit :))) și tu cred ca te miri ..... eu am poze făcute cu telefonul și clientul găsește exact ce a văzut in poze nu ca la tine de aceea mulți clienți se plâng de Photoshop totul modificat

mai fetita te ai trezit iar sa comentezi ... mai du-te draq de obosit si da-ti draq delete mai recycle bin daca si pozele mele mai sunt edidate 😂😂😂 bai gunoiule vrei sa comenteze toate fetele sa iti spuna ele ca sunt la fel fara nici o diferenta din contra bai homosexualule sunt mult mai draguta... bai bulangiu nefinisat cand m-ai vazut la priveghi la jessyka de ce nu ai zis ca nu arat ca in poze ca m-ai admirat ore cat am stat acolo bai gunoiule ma studiai din toate colțurile... uratuleeeee ... esti urat urat urat urat urat urat . DA OAMENI BUNI EL ESTE MAI URAT IN REALITATE VA SPUN CU MANA PE INIMA . poate sa iti confirme un Bucuresti intreb nebunule ca sunt mult peste REALA si nu am nevoie de îmbunătățiri gunoiule o culoare la poza da toata lumea nu ma trece pe numele altora mai baiat pizdificat ... m-ai vazut in fata ta cat eram de superba la jessyka vrei sa pun poza sa iti aduc aminte cum eram ... si tu erai BAU cu parul ala de păpușă mapetz si gesturi de baietel sau vrei sa iti confirme si fetele care mai erau si baiatu care era cu noi 😂😂😂😂😂 SA ITI FIE RUSINE! GUNOIULE!
Postat

Cat despre gara de nord sau ce pulele din tine vb ... tin sa te anunt ca inainte sa plec in italia in 2009 eram la liceu bai CHUCKIE tocmai ce terminasem ultimul an la hairstyle :) informeaza-te mai bine despre mine mai fitness-ule nebunule ... inainte sa ma sugi gratis .. cumpărați genunchiere ... ratatule

Postat

Unde erai tu ? :)))) nu aveai pregatirea necesară sa te incadrezi in aceasta fotografie mai penalule ... CHUCKIE ... vezi ce modificate suntem :)))))) bai prostule :))))) esti penibil rau si te faci de cacat mai tare decat esti ðŸðŸðŸðŸ si baiatu din poza poate sa iti confirme aici cat de reala sunt eu si cat de reala esti tu ... gheno

post-255568-0-24607400-1547173215_thumb.jpeg

• Like 1
Postat

Poftim bitch fara culoare fara nimic ... hai comentează futu-ti capu ala mare de barbat!!! Uite nas perfect faraaaa operatie uite chip sculptat de la mama natura baiiii CHUCKY ... tu chiar ai tupeu jegos si fara nici o bază cand pe tine te a filmat lumea si radeau de tine pe drum la mc donalds vrei sa te mint si tu imi spui mie ca sunt modificata mai lepra

post-255568-0-90228300-1547173608_thumb.jpg

Postat

Vrei sa te mint bai gunoiule ca eu nici machiaj mult nu pun pe fata pt ca nu am nevoie mai MONSTRULE ... imi primesc clientii machiata si nemachiata si primesc mai multe complimente NE-machiata ? Oare de ce ? Ca sunt fotoshopata sau pentru ca eu imi permit sa stau si nemachiata... Vrei si poza ... exista in topicul meu distrusule si tu vb aici de reale si modificate 😂😂😂😂 tu si MODIFICAT esti tot BAU nu te ajuta nici programele... cu nasu ala de vrajitoru' din oz nu stai de vorba cu mine ! ca ma zgarii ... si vezi ca e promoție la Gillete 3+1 ... stiu ca ai nevoie ! BARBAROSSA 😂 fa-ti barba sa o astupi bine cu glet si dupa aceea stai de vorba cu mine ... cu baietei nu prea stau de vorba in general ! Numele meu este ARIANA bitch tu cine esti? De mine s-a auzit si se aude dar de tine ... vrei sa te mint ... tu ca tot unitar asa ... esti ... 0 ... inodora incolora insipida nu transmiti nimic... si asta grav .. adica nu ai acel zvâc si asta conteaza .. dar lasa nu e tarziu pentru tine ... poate iti revii . Cu drag #A

Postat

Si referitor la pozele mele ... sunt facute tot cu telefonul bitch ... s9+ .... si da bitch si eu ma mir ... aproape zilnic ... CAT SUNT DE FRUMOASA 😂😂😂 #sugipulacahannahmontana BITCH

Postat

Mi-e rău.. sa gasit comentatparea ! TROTUAR NETERMINAT. măi duglășel esti penibila !! cum poti spune ca ariana isi photo shopeaza pozele poi, si cu fhotoshop si fara tu tot oribilă esti. nu numai ca aspect ca ala ori cum... Halterist fara pereche. zici ca esti bobița din las fierbinți 😂😂😂😂😂😂 asa ca, las-o pe ariana ca nu isi editeaza femeie poza/corpul. ce face ea se numeste ( schimbarea tonului/culorii) off doamne.. ce drq ma fac profesoara de info acu'😂😂😂

una peste alta. frustrarea asta e data naiba. fiecare arata bine in felul lui si aia e !!!!

• Like 1
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Vrei sa te mint bai gunoiule ca eu nici machiaj mult nu pun pe fata pt ca nu am nevoie mai MONSTRULE ... imi primesc clientii machiata si nemachiata si primesc mai multe complimente NE-machiata ? Oare de ce ? Ca sunt fotoshopata sau pentru ca eu imi permit sa stau si nemachiata... Vrei si poza ... exista in topicul meu distrusule si tu vb aici de reale si modificate tu si MODIFICAT esti tot BAU nu te ajuta nici programele... cu nasu ala de vrajitoru' din oz nu stai de vorba cu mine ! ca ma zgarii ... si vezi ca e promoție la Gillete 3+1 ... stiu ca ai nevoie ! BARBAROSSA fa-ti barba sa o astupi bine cu glet si dupa aceea stai de vorba cu mine ... cu baietei nu prea stau de vorba in general ! Numele meu este ARIANA bitch tu cine esti? De mine s-a auzit si se aude dar de tine ... vrei sa te mint ... tu ca tot unitar asa ... esti ... 0 ... inodora incolora insipida nu transmiti nimic... si asta grav .. adica nu ai acel zvâc si asta conteaza .. dar lasa nu e tarziu pentru tine ... poate iti revii . Cu drag #A

esti simpatica foc arianna.....si deosebit de frumoasa. Pe tine chiar te a ajutat mama natura sa fii atat de frumoasa....deci ai fost norocoasa! Insa, profitand de acest avantaj...eu zic ca nu are rost sa va canalizati toate asupra unuia singur...

• Like 1
Vizitator renata_rebbeca
Reputație: 0
Postat

Mi se pare strigator la cer iubi ca babuinul asta sa isi permita sa urce la nivelul tau.. in primul rand bai michele sau cum te cheama stim cu totii ca invidia e mare iar in al doilea du te si mananca un carnat, posibil de la foame sa faci asa..🤷ðŸ½â€â™€ï¸ðŸ¤·ðŸ½â€â™€ï¸ Cum poti spune de ariana ca se photoshopeaza?!😂😂😂😂

Draguta stii cum e vorba aia ,, daca vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii’’😂😂

Ariana este 100% reala si nu se photosopeaza asa ca, cum am spus mai sus pune mana si mananca un carnat si taci in plm din gura😂☺ï¸

• Like 2
  • Oras:București
Postat

Cat despre gara de nord sau ce pulele din tine vb ... tin sa te anunt ca inainte sa plec in italia in 2009 eram la liceu bai CHUCKIE tocmai ce terminasem ultimul an la hairstyle :) informeaza-te mai bine despre mine mai fitness-ule nebunule ... inainte sa ma sugi gratis .. cumpărați genunchiere ... ratatule

Pozele după public ai pana și ochii măriți bărbia lucrata NU MAI VB CU O DOAMA CE SE BĂTEA PE P.. LA WC SA SUGĂ CEVA

Postat

N avem ce sa mai stam de vorba cu jegurile de la gara de nord .... TOATE POZELE SUNT PHOTOSHOP MAXIM OCHIII MĂRIȚI BĂRBIA SUBȚIATĂ ETC

Postat

Ce liceu mai ai supt in gara anii de zile ... are lumea poze cu tine vrei sa le pun ???

Postat

Ce liceu mai ai supt in gara anii de zile ... are lumea poze cu tine vrei sa le pun ???

Auzi la ea ce mari studii are școala de tuns :)))) sunt inginera du te dreq adică 4ani de facultate plus ... nu câteva săptămâni

Postat

mai dativa in pula mea pe toate vam futu cu 50lei si 80 roni care stati pe regim zona victorie romana universitate si etc asa ca taceti din gura si mergeti si facetiva analizele ca vam futu fara prv si sant purtator de hiv

Postat

mai dativa in pula mea pe toate vam futu cu 50lei si 80 roni care stati pe regim zona victorie romana universitate si etc asa ca taceti din gura si mergeti si facetiva analizele ca vam futu fara prv si sant purtator de hiv[/quote

EU NU MA F..T FĂRĂ DECÂT DACĂ DAI VREO MIE DE EURO NU CA ALTELE CARE O FAC PE NIMIC ȘI ZIC CA NU O FAC FARA BĂIEȚEL

AȘA CA TREABA CU TOATE TE ROG FRUMOS

Postat

mai fetita te ai trezit iar sa comentezi ... mai du-te draq de obosit si da-ti draq delete mai recycle bin daca si pozele mele mai sunt edidate 😂😂😂 bai gunoiule vrei sa comenteze toate fetele sa iti spuna ele ca sunt la fel fara nici o diferenta din contra bai homosexualule sunt mult mai draguta... bai bulangiu nefinisat cand m-ai vazut la priveghi la jessyka de ce nu ai zis ca nu arat ca in poze ca m-ai admirat ore cat am stat acolo bai gunoiule ma studiai din toate colțurile... uratuleeeee ... esti urat urat urat urat urat urat . DA OAMENI BUNI EL ESTE MAI URAT IN REALITATE VA SPUN CU MANA PE INIMA . poate sa iti confirme un Bucuresti intreb nebunule ca sunt mult peste REALA si nu am nevoie de îmbunătățiri gunoiule o culoare la poza da toata lumea nu ma trece pe numele altora mai baiat pizdificat ... m-ai vazut in fata ta cat eram de superba la jessyka vrei sa pun poza sa iti aduc aminte cum eram ... si tu erai BAU cu parul ala de păpușă mapetz si gesturi de baietel sau vrei sa iti confirme si fetele care mai erau si baiatu care era cu noi 😂😂😂😂😂 SA ITI FIE RUSINE! GUNOIULE!

Eu nu am venit la priveghi pt imagine jegule nu machiaj nu nimic ...asa e cand iti moare cineva drag

Eu nu m am afisat in poze cum v ati afisat voi pt a atrage clientii care ii avea jessyka

Postat

Mi-e rău.. sa gasit comentatparea ! TROTUAR NETERMINAT. măi duglășel esti penibila !! cum poti spune ca ariana isi photo shopeaza pozele poi, si cu fhotoshop si fara tu tot oribilă esti. nu numai ca aspect ca ala ori cum... Halterist fara pereche. zici ca esti bobița din las fierbinți 😂😂😂😂😂😂 asa ca, las-o pe ariana ca nu isi editeaza femeie poza/corpul. ce face ea se numeste ( schimbarea tonului/culorii) off doamne.. ce drq ma fac profesoara de info acu'😂😂😂

una peste alta. frustrarea asta e data naiba. fiecare arata bine in felul lui si aia e !!!!

Tu sa taci te rog prima data dush si sa nu mai primesti clienti cu brânză pe pula ca nu e frumos ...hello chiar tu ti ai gasit de comentat???

Postat

Mi se pare strigator la cer iubi ca babuinul asta sa isi permita sa urce la nivelul tau.. in primul rand bai michele sau cum te cheama stim cu totii ca invidia e mare iar in al doilea du te si mananca un carnat, posibil de la foame sa faci asa..🤷ðŸ½â€â™€ï¸ðŸ¤·ðŸ½â€â™€ï¸ Cum poti spune de ariana ca se photoshopeaza?!😂😂😂😂

Draguta stii cum e vorba aia ,, daca vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii’’😂😂

Ariana este 100% reala si nu se photosopeaza asa ca, cum am spus mai sus pune mana si mananca un carnat si taci in plm din gura😂☺ï¸

Strigător la cer auzi la nespălată asta poftim și dovada plus ce mi au zis clienții personal ..... i ai sărit in apărea lui ariana ca nu mai face fata :))) treci la dush gunoi( aceeași miros)

post-252291-0-05070500-1547200436_thumb.png

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...