what200 Reputație: 33 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Alba Oras:Alba Postat Ianuarie 10, 2019 0727564230
threesome33 Reputație: 225 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Ce putem să-ți spunem mai what200?! Putem să-ți spunem, că de fapt e o vaca sub hainele alea,probabil și bătrână și că numai un debil mintal ar fute așa ceva.
hmoody87 Reputație: 71 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Prin lume Oras:Prin lume Postat Ianuarie 10, 2019 Are topic... https://nimfomane.com/forum/topic/124090-0727564230-relax-total/
what200 Reputație: 33 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Alba Oras:Alba Autor Postat Ianuarie 10, 2019 Ce putem să-ți spunem mai what200?! Putem să-ți spunem, că de fapt e o vaca sub hainele alea,probabil și bătrână și că numai un debil mintal ar fute așa ceva.Vreau sa fut o femeie trecuta de 35-40 si mă gândeam ca e cv de capul ei
xspice Reputație: 41 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Ce putem să-ți spunem mai what200?! Putem să-ți spunem, că de fapt e o vaca sub hainele alea,probabil și bătrână și că numai un debil mintal ar fute așa ceva. cam ai dreptate,fara suparare pentru multi dar cand vezi ce ar f..te te sperii!!!
what200 Reputație: 33 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Alba Oras:Alba Autor Postat Ianuarie 11, 2019 cam ai dreptate,fara suparare pentru multi dar cand vezi ce ar f..te te sperii!!!Mulțumesc de sfaturi.Oare nu am putea face un top al celor care merita și celor ce nu vb despre cele care mai tot frecventează Alba ?
xspice Reputație: 41 Postat Ianuarie 11, 2019 Postat Ianuarie 11, 2019 Mulțumesc de sfaturi.Oare nu am putea face un top al celor care merita și celor ce nu vb despre cele care mai tot frecventează Alba ? am putea dar lumea nu prea vorbeste aicea,ar fi mai ok pentru toti asa
threesome33 Reputație: 225 Postat Ianuarie 11, 2019 Postat Ianuarie 11, 2019 Toți așteptați să vă spună cineva care-i bună și care nu. Ia puneți voi mâna pe telefon,sunati și mergeți să futeți,nu mai așteptați muie in gura. Eu când am recenzat mi-ați spus că sunt pește. Deci sunt sigur 100% că n-o sa vă spună nimeni,nimic. Punct. 1
xspice Reputație: 41 Postat Ianuarie 11, 2019 Postat Ianuarie 11, 2019 Toți așteptați să vă spună cineva care-i bună și care nu. Ia puneți voi mâna pe telefon,sunati și mergeți să futeți,nu mai așteptați muie in gura. Eu când am recenzat mi-ați spus că sunt pește. Deci sunt sigur 100% că n-o sa vă spună nimeni,nimic. Punct. la fel man si mie 😂😂cand am facut recenzie tot titulatura de peste,plus injuraturi !!! 1
m1ch3l Reputație: 504 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Undeva in Alba Oras:Undeva in Alba Postat Ianuarie 11, 2019 Eu... Nu mai zic nimic.Tot așa s-a găsit un ,,,deștept" să mă catalogheze. 1
xspice Reputație: 41 Postat Ianuarie 11, 2019 Postat Ianuarie 11, 2019 Eu... Nu mai zic nimic.Tot așa s-a găsit un ,,,deștept" să mă catalogheze. pai da si asa in loc sa ne ajutam,ne certam aicea cu toti prostii !!
m1ch3l Reputație: 504 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:Undeva in Alba Oras:Undeva in Alba Postat Ianuarie 14, 2019 X-ule, fiecare are fantezia lui... Nu suntem aici sa judecăm. Suntem să împartăsim experiențe. Ceea ce tu nu prea faci... Consideri că dacă lui Y îi plac maturele e un defect ? Sau lui Z pufoasele ? Fiecare cu plăcerea lui. Poate lui X ii plac ts... Nu judecăm. ÃŽmpartăsim informații 😂Ăsta e scopul acestui forum.Spor in toate !!!
xspice Reputație: 41 Postat Ianuarie 14, 2019 Postat Ianuarie 14, 2019 X-ule, fiecare are fantezia lui... Nu suntem aici sa judecăm. Suntem să împartăsim experiențe. Ceea ce tu nu prea faci... Consideri că dacă lui Y îi plac maturele e un defect ? Sau lui Z pufoasele ? Fiecare cu plăcerea lui. Poate lui X ii plac ts... Nu judecăm. ÃŽmpartăsim informații 😂Ăsta e scopul acestui forum.Spor in toate !!! aici ai dreptatea ta,fiecare i place ce vrea,am facut cateva recenzii daca te uiti.De fel mai pretentios,mai bine platesc putin mai mult pe o gagica care arata mai bine si face si treaba!!spor in toate 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum