Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator ema1111
Reputație: 0
La 17.09.2021 la 15:51, leggings a spus:

Una discutam pe WhatsApp legat de outcall, iti spun cu câteva zile înainte și în ziua respectiva..confirmi ca faci outcall apoi te faci ca nu mai răspunzi și ma lași cu ochii în soare ..iar aici pe site o dai invers ca e incall.  Bunul simt lipsește. Macar un mesaj sa imi spui ... dar stiu , ai mulți clienți și ești foarte ocupată,  atât de ocupată incat scrii mai mult aici decât la clienți care te-au anunțat cu 2 zile înainte cât si în ziua respectivă.

E ok , eu nu o sa te mai deranjez.

Scuza ma nu sunt in bucuresti. Nu am nici telefonul cu mine ca sa anunt. Sorry a fost fara intentie

Link spre comentariu
Vizitator ema1111
Acum 1 oră, nicu.28 a spus:

Tu ești tipa care dădea despre ceea ce se scrie la colțul fetelor ? Fata draga, cât te-o plătit sa dai cu ciocul ? 

Ma confunzi sigur😁

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

M-am vazut de multe ori cu Ema, atat incall cat si outcall. Ema e o fata slim, care se implica foarte mult in actul sexual. Poate sa ofere si un preludiu bun, sau daca sunteti amandoi mai infierbantati, puteti sari si peste. Am sa las impresiile mele generale mai jos

Aspect fizic 9 ( Pt iubitorii de slim e ce trebuie, inalta cam 170, slabuta, draguta la fata, sani mici)

ON 9 ( O suge f bine, cu deep, accepta si finalizare orala pt 50 lei extra)

GFE 10 ( E acolo cu tine, nu e pe graba, puteti sta si de vorba, se si saruta, e ca si cum ai fi cu o prietena)

NP 10+ ( De departe punctul forte al fetei, poti sa dai in ea linistit, nu se plange ca o doare, accepta ce pozitie vrei tu, da contre, e de cursa lunga, se vede ca e un pic nimfomana...si inca ceva, are o pasarica f stramta)

Tarif 350 lei/ora

E una din putinele tipe care au talent pt asa ceva. Se vede ca ii place sa se futa. Poate tine si de chimia pe care o ai cu ea. Noi mereu ne-am inteles foarte bine. E chiar o fata buna, aveti grija de ea. 

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Bifat si eu o vizita la Ema. 350 ora, am stat doar o finalizare, nu am mai avut chef sa o incerc si pe a doua. Ea este superba, oralul facut protejat superb. Face sex frumos, este pentru cei care rezista mult cred ca e ceva de vis pentru ca pare ca ii place si cred ca o face si mai bine daca se creeaza o legatura la inceput sau dupa cateva date-uri. Eu am finalizat glorios dupa cateva minute si nu se mai ridica dupa mine 😆 . Mie unul chiar mi-a placut. Multumesc Ema ca intr-un final am reusit sa ne vedem :)) !

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator ema1111
Acum 24 minute, georgianandrei a spus:

Bifat si eu o vizita la Ema. 350 ora, am stat doar o finalizare, nu am mai avut chef sa o incerc si pe a doua. Ea este superba, oralul facut protejat superb. Face sex frumos, este pentru cei care rezista mult cred ca e ceva de vis pentru ca pare ca ii place si cred ca o face si mai bine daca se creeaza o legatura la inceput sau dupa cateva date-uri. Eu am finalizat glorios dupa cateva minute si nu se mai ridica dupa mine 😆 . Mie unul chiar mi-a placut. Multumesc Ema ca intr-un final am reusit sa ne vedem :)) !

Eu iti multumesc😘😘

Link spre comentariu
Vizitator ema1111
Acum 3 ore, incepator2 a spus:

Ai avut cumva niște pătrățele ? Sau ți-ai pus și tu sârmă din aceea să se vadă ca și cum ai avea ?

M-am ingrasat 2-3kg😃😃😃😃😃

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...