gladiato Reputație: 731 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Fără finalizare orală spun pas... Link spre comentariu
mp2015 Reputație: 17 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Mai esti? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Da revin de luni 😘am sa pun si poze noi Link spre comentariu
magelan11 Reputație: 489 Postat Septembrie 19, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Buzau Telefon: [email protected] Oras:Buzau Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Buna, Cupluri accepti ?? si daca da, ce servicii ? Multumesc. Link spre comentariu
magelan11 Reputație: 489 Postat Septembrie 19, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Buzau Telefon: [email protected] Oras:Buzau Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Buna, Cupluri accepti ?? si daca da, ce servicii ? Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Buna cupluri nu :) Link spre comentariu
ravenxrazvan Reputație: 375 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Am vizitat-o si eu pe roxana.am optat pt o finalizare cadou 150 lei,regret ca nu am luat o ora.este o fata frumoasa, sociabilă,cu simțul umorului,un mic chat inainte ca sa ne cunoastem apoi am trecut la treaba. Locatie 9 deoarece pt mine e aproape ,pt altii f departe,în rest garsoniera curata cu de toate Oral 8 protejat la alegerea mea ,atentie la oute,dar oricum nu prea sunt fan Normal 9 stie sa se futa,schimbat vreo 6-7 poziții,da contre,geme plăcut,e acolo langa tine,da impresia ca ii place si ei,finalizat în balonas .de recomandat DA,mie mi-a plăcut si voi mai reveni.fata e exact ca in descrierea care si -o face si poze. 7 Link spre comentariu
teuton15 Reputație: 16 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Am vizitat-o astăzi pe Roxana si totul a fost perfect. Am contactat-o prin sms cu o zi înainte si am stabilit intalnirea. Roxana este fata din poze , iar atitudinea ei este super ok , se implica in actiune si are o atitudine proclient.Felicitări Roxana! Recomand si sigur voi reveni! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2019 Partajează Postat Octombrie 5, 2019 Buna multumesc de recenzie :* :* :* Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2019 Partajează Postat Octombrie 5, 2019 Rezervarea de preferat din timp, ba chiar inainte cu o zi :* :* :* Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Octombrie 11, 2019 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Octombrie 11, 2019 când o fetiță super sexy de 19 ani, revărsată de senzualitate, stă pe jenoux-ul tău, te ia în brațele ei. acoperă-te cu mângâieri, sărutări, FK și DFK. O experiență memorabilă, un GFE / PSE optim. atunci când ieși din Roxana, nu ai decât o singură dorință. Reveniți cât mai curând posibil. Recomand Roxana, pentru iubitorii de adolescenti cu GFE foarte mari. 5 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 596 Postat Octombrie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Mai lucrezi nu am mai vazut nici o miscare.... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Ba lucrez, rezervarile le iau de obicei inainte cu o zi :* Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Link spre comentariu
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 frumos meniu Link spre comentariu
mrpassion Reputație: -193 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Cam zgarcita cu forumul, Roxana! 😂 2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2019 Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Posetez mai rar,e adevarat dar asta nu inseamna ca nu lucrez :) :girly :girly :girly Link spre comentariu
ravenxrazvan Reputație: 375 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 14, 2019 Revenit la roxanica.aceeasi fata placuta,simpatica si cu simțul umorului.programare pe what up cu 2 ore inainte respectată fără probleme de domnișoara.locatie confort city pe splai, relativ izolată locația dar asa isi mai selectează clientela.revazut si cățelușa ei .un mic chat de câteva minute apoi trecut la treaba.un oral protejat la alegerea mea ,bun,soft,se uita in ochii tai cand o suge,nefiind fan oral protejat am trecut la normal acolo unde am schimbat câteva poziții,început cu lot, misionar,lateral si inca câteva, da contre ,geme plăcut,fk, e o plăcere să o futi pe roxana.terminat în balonas. Note Locatie 8 Oral 8 Normal 9 Gfe 10 .cadou 150 de lei o finalizare.servicii de calitate pret corect.nu te grăbește absolut deloc stai de vorbă cu ea si inainte si dupa,nu se uita la ceas,de apreciat.de recomandat DA 4 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 596 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Posetez mai rar,e adevarat dar asta nu inseamna ca nu lucrez :) :girly :girly :girly Buna,Saptamana asta esti? Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 596 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Posetez mai rar,e adevarat dar asta nu inseamna ca nu lucrez :) :girly :girly :girly Buna,Saptamana asta esti? Link spre comentariu
b24ud Reputație: 339 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:in zona Disponibila Oras:in zona Disponibila Partajează Postat Decembrie 18, 2019 🔞 Link spre comentariu
Vizitator bigbro Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2019 Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Mai activează? 🤔 Link spre comentariu
scorilo13 Reputație: 316 Postat Decembrie 20, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 20, 2019 A pus pe whatsapp ca revine dupa sarbatori! Link spre comentariu
scorilo13 Reputație: 316 Postat Decembrie 20, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 20, 2019 Mai activează? A pus pe whatsapp ca revine dupa sarbatori! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Da revin dupa 4-5 ianuarie 😘😘😘😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum