Sari la conținut

Roxana 0758566597

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania

Nu stiu de ce o vorbiti de rau pe Roxana daca poate unii dintre voi nu o cunoasteti, nu a ti fost la ea sau nu stiti ce servicii ofera si mai important, cum le ofera. Eu cred ca cel mai important e sa respectam un om, indiferent ce meserie practica. Si oricum, pt cei ce nu stiau, aici e un site de recenzii, nu de aruncat invidie de la niste oameni frustrati.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns acum doua zile la Roxana! Locatia este departe, pe splai, aproape de centura Bucuresti-ului, dar garsoniera ok. Nota 8 din cauza accesului. Domnisoara este tanara, frumusica, dar machiata strident (nu pe gustul meu), cu niste sani frumosi, plini si un cur bombat. Nu face sport si poate lua in greutate daca nu are grija, parerea mea. Nota 9 (ceva probleme cu acneea...de, 19 ani sii....neepilata recent). Actiunea ok, dar se simte lipsa de experienta si din pacate a exagerat cu gemetele fiind f clar mimarea placerii. Pentru mine....turn off. In rest, bine, muie ok, 69, normal in mai multe pozitii siiii daca o "butonezi" putin....se si uda. :). Joviala si isteata dar frageda....inca. Are potential bun si sunt convins ca urmatoarele intalniri pot iesi mult mai bine. Gfe 9 cu fk inclus. 2 numere, 250 ron, 50 min! Ca in liceu...asa,:) dar nu am fost grabit....a fost decizia mea. Recomamd macar o data! Pula....tare sa va fie....doar asa o vor! JE

• Like 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...