Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4 Postat Aprilie 4 Disponibila pentru programări de la ora 13:00😈😘
artur.86 Reputație: 471 Postat Aprilie 4 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 4 La 06.03.2025 la 9:56, AnnaMaara a spus: Azi disponibilă până la 19 00😈🤗 Ana arata mai bine in realitate decit in poze,am fost azi la ea și am rămas surprins plăcut,cît de bine arata și de serviciile ei.Ap parter curat,baie 👍 răspunde repede pe whzp,se tine de promisiune,punctuala,ce zice aia face.Am stat doar o finalizare,data viitoare o sa iau mai mult.Am platit 200 Ron cu oral p,normal p,totul a fost 👌Am sa revin 1
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4744 Postat Aprilie 4 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Aprilie 4 Acum 11 ore, artur.86 a spus: Ana arata mai bine in realitate decit in poze,am fost azi la ea și am rămas surprins plăcut,cît de bine arata și de serviciile ei.Ap parter curat,baie 👍 răspunde repede pe whzp,se tine de promisiune,punctuala,ce zice aia face.Am stat doar o finalizare,data viitoare o sa iau mai mult.Am platit 200 Ron cu oral p,normal p,totul a fost 👌Am sa revin da, nu? mie mi sa pare ca mobila aia este de vina, mai ales ca ea te inebuneste cu ochii Mea culpa spiritus meus fortis, sed corpus meum infirma!
goodone18 Reputație: 10 Postat Aprilie 6 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 6 Am vizitat o pe Mara cu ceva vreme în urma, având drum si treaba cu masina în zona service-ului de lângă Rustic. În prealabil discutasem de ora la care începe, dar nu îmi dăduse o confirmare ferma. Mi am anunțat prezenta în zona si am lasat masina. Mi a răspuns în cca 20min și mi a zis ca e libera. Am luat 30 min , în asa fel fel încât sa rezolv 2 lucruri deodată. Apartamentul este unul mai mult decât modest, iar la baie m am chinuit sa dau de gelul de dus de pe fundul bidonul. Fata este cu mult bun simt și și- a cerut de vreo 3 scuze ca nu mi a răspuns mai rpd pe Whatapp. Este slabuta cu un ten alb, destul de inalta. Se vede ca o face de mult si ii place ceea ce face , după cum se mișcă și si-o baga. Per total o experienta pozitiva având în vedere ca am inpuscat 2 iepuri deodată. Spor! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 Disponibila pentru programări de la ora 11 30😈😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 Bunaa !! 🥳 Ma numesc Anna ! Am 25 ani , 1.73 inaltime si 55kg ! Ma adresez domnilor manierati , si cu bun simt , dornici de o aventura ! 💫 Abia astept sa ne cunoastem ! 🤗 Serviciile mele sunt : -oral (neprotejat in functie de preferinta , si igiena ) - normal ( doar protejat ) -69 -diferite poziti -finalizate corporala 30minute -200 lei 1h - 350 lei 💫 Nu accept persoane in stare de ebrietate , sau cu diferite accesori ! 🤗 Locatia : bulevardul Tomis 313 Abia astept sa ne cunoastem
johndoe23 Reputație: 220 Postat Aprilie 8 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 8 neinspirata rau cum stai in poze sincer.. 1
Membru Premium novice2018 Reputație: 1293 Postat Aprilie 9 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Aprilie 9 Revizitat azi, programare cu o zi inainte pe WhatzApp, confirmata cu o ora inainte, locatie mentionata si de fata in descrierea serviciilor sale, arata mult mai bine decat in pozele postate. Ofera exact ceea ce descrie in prezentare, optat pentru o finalizare. Odata ajuns in locatie, m-am cerut la baie, servit cu un prosop curat, facut dush rapid. actiunea a avut loc in dormitor, cu un scurt preludiu, cu imbratisari, pupici, urmat de un 69 cu ON, executat foarte bine. Trecut la NP, schimbat 3-4 pozitii, nu foloseste lubrifiant, finalizare glorioasa in balonas. Facut rapid un dush si luat la revedere cu zambet larg pe fata. O fata dragutza, cu mult bun simt si PRO client, clar de revenit oricand este posibil !! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10 Postat Aprilie 10 La 17.02.2025 la 15:35, AnnaMaara a spus: Mă găsiți până la 19 00
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11 Postat Aprilie 11 Disponibila pentru programări de la 13 00😘😈
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11 Postat Aprilie 11 Azi sunt doar până la 18 00😘😈 Ne revedem de luni😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15 Postat Aprilie 15 Buna ziua! Indisponibilă și azi ne vedem de mâine pupici 😘😈
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16 Postat Aprilie 16 Buna ziua!😘 Disponibila pentru programări 😘😈
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18 Postat Aprilie 18 Buna seara dragilor doar mâine mai sunt disponibila ne vedem după paște pentru programări mă găsiți pe wapp😘😘😈
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum