Sari la conținut

Maria 1,82cm

Postări Recomandate

Postat

Hei :* Eu sunt Maria!!!Am 20de ani!!!

Inalta,bruneta,ochii verzi....suna bine?Asteapta doar sa ma cunosti :) Sunt o pustoaica dornica de noi experiente placute si intense.Te astept intr-o atmosfera calda sa atingem extazul!

200lei/fin-sex oral neprotejat(in functie de igiena),normal protejat,finalizare orala,fk,Gfe

300lei/h

Sex anal/finalizare faciala +100leipost-283927-0-97901800-1547598338_thumb.jpgpost-283927-0-92101300-1547598351_thumb.jpgpost-283927-0-71509100-1547598361_thumb.jpgpost-283927-0-40669600-1547598371_thumb.jpg

Vizitator tazalp
Reputație: 0
Postat

Suna si vei afla, dupa ce se crapă de ziua.

Vizitator alex_xx
Postat

Pare ca esti noua.

Deja te arunci la tarife de top....

Si asta cu un anunt nu prea clar sau complet si doar pozele alea...

Postat

Și mie mi-a spus că mai are colege, așadar cuib, dar de ce de evitat ? E cumva locația cu 3-4 camere de la parter, in capătul holului ?

Vizitator
Postat

Acum posteaza de pe un cont din gasca andreei de pe magheru folosit de cel putin 3 fete. Codered, unde e cuibul?

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Acum posteaza de pe un cont din gasca andreei de pe magheru folosit de cel putin 3 fete. Codered, unde e cuibul?

Undeva pe Nicolae Balcescu, langa Biserica Italiana....NU RECOMAND.

• Like 1
Vizitator
Postat

Am intuit bine despre ce cuib e vorba.

Postat

Dragilor,pozele sunt reale :) (asta conteaza) si da,am 3colege pana la sfarsitul lunii...din februarie ramanem doua fete in locatie! Intru de pe contul Ruxandrei deoarece mi am pierdut parola :*

• Oras:Cluj
Postat

Dragilor,pozele sunt reale :) (asta conteaza) si da,am 3colege pana la sfarsitul lunii...din februarie ramanem doua fete in locatie! Intru de pe contul Ruxandrei deoarece mi am pierdut parola :*

Daca ai adresa da maill iti recuperezi parola fara probleme

Postat

Și mie mi-a spus că mai are colege, așadar cuib, dar de ce de evitat ? E cumva locația cu 3-4 camere de la parter, in capătul holului ?

Da aia este locatia

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...