Sari la conținut

a fost cineva ?

gicu69

Postări Recomandate

• Membru Premium
Postat

Poate mergea pus numarul pentru o cautare mai usoara si pozele pentru ca anuntul nu ramane activ mult timp.

Numarul este 0756223597.

• Like 1
  • Oras:cluj-mures
  • Oras:cluj-mures
Postat

e andreea tatuata,300 ora 150 fin e buna da cam scumpa

• Telefon: 8989989
  • Oras:Mures
  • Telefon: 8989989
Postat

Am vorbit cu ea la telefon, a lasat la 100 ron daca ma termin in 10 min si am zis pas. Mai multe detalii nu stiu

Vizitator reemy79
Reputație: 0
Postat

Am vorbit cu ea la telefon, a lasat la 100 ron daca ma termin in 10 min si am zis pas. Mai multe detalii nu stiu

Nu ști nici măcar zona locației?

La cat de simpatică pare dacă pozele sunt reale nu cred că e scumpă pentru că majoritatea au acest tarif și nici la corp nu pare grasă.. Are ceva kg în plus dar are forme frumoase

Postat

Asa stiu ca e pe blvd. 1 Decembrie langa ING nr186 daca imi amintesc bine. Si pe mine ma tenteaza sa ma duc..

Vizitator reemy79
Postat

Asa stiu ca e pe blvd. 1 Decembrie langa ING nr186 daca imi amintesc bine. Si pe mine ma tenteaza sa ma duc..

Păi tu ești acolo aproape.. Așa că ai întâietate ðŸ˜

Sper ca ne faci și nouă o recenzie după.. consultatie 😉

Postat

E genul meu fata, bruneta, sani mari, mai plinuta, cur mare, as lua-o de nevasta 😂 o voi vizita sigur.

Vizitator gabry89
Postat

Ceva nu este bine Nebulan, am văzut un anunț cu ea, 1.65 cred ca scria și 55kg. Asa nu poate sa fie plinuta nici cum. Dar pe poze asa se vede, deci undeva este o mica greșeală.

Postat

Mai in poze arata super 😂 cine stie in realitate...dar am s-o vizitez si fac o recenzie.

Postat

Eu sunt genul de tip caruia nu ii plac grasele deloc dar tipa asta nu e grasa, e curvy sau cel putin asa pare in poze. Plus, imi place atitudinea pozitiva pe care o emana in poze. Deci asa cum pare in poze imi place foarte mult dar cine stie...

Vizitator reemy79
Postat

Eu sunt genul de tip caruia nu ii plac grasele deloc dar tipa asta nu e grasa, e curvy sau cel putin asa pare in poze. Plus, imi place atitudinea pozitiva pe care o emana in poze. Deci asa cum pare in poze imi place foarte mult dar cine stie...

Dacă se bagă careva aștept și eu o recenzie.. Tipa pare destul de ok.. chiar frumoasă dar.. la urma urmei nu mă duc să o iau de nevasta chiar burlac fiind 😀

Până atunci nu dau pasărea din mână pe cea de pe gard 😉

Vizitator reemy79
Postat

Mai in poze arata super 😂 cine stie in realitate...dar am s-o vizitez si fac o recenzie.

Colegu.. Nimica nou despre daneză?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.