Jump to content

misteryoboy

Maistru Curvar
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

71 Reputatie Excelenta

1 Follower

About misteryoboy

 • Rank
  Impecabilul
 • Birthday August 5

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Mures
 • Interests
  Just fun and more fun

Recent Profile Visitors

712 profile views
 1. Mânat de o dorința arzătoare sa o strâng iarăși în brate pe frumoasa Anemona, i-am scris un sms, primit răspuns favorabil și dus am fost. Ma primit ca de obicei într-o ținută sexy, un dans în fata oglinzii (prea mica pentru a putea vedea tot ce se petrece in camera de acțiune 😁😁), restul detaliilor rămân pentru noi. Te pup frumoaso și abia aștept să ne revedem. P. S postez și anunțul de pe publi pentru ca are poze noi și poate un coleg ne ajuta sa le posteze și aici. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/anemona-top-cluj/2i5hh65i026277f610154h6i86fi
 2. Bucuria vine din lucruri mărunte, liniştea din suflet, căldura sărbătorilor din inimile noastre. Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2020, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou fericit!
 3. Eu cel mai usor si rapid dau de frumoasa Anemona prin sms. Te pup frumoaso 😘😘😘
 4. Am reușit ieri sa o revizitez pe Anemona, care a rămas la fel ca și pana acum, frumoasa, zâmbitoare, joviala. Anemona este ca și un vin de calitate, care după fiecare pahar devine din ce în ce mai bun. În cazul Anemonei după fiecare vizita devine din ce în ce mai buna. Iti mulțumesc pentru timpul petrecut împreună, sper sa ne revedem curând. Te pup frumoaso!
 5. Te pup frumoaso, ne revedem zilele astea
 6. Mulțumesc mult Anemona pentru ca miai făcut dimineața însorită 😘 😘 😘 😘. Te pup frumoaso!
 7. Anemona este ca un drog, odată început nu îl mai poți lăsa, ieri fiind doar o vizita scurta, astăzi am fost din nou sa îmi iau doza de la Anemona. Din nou o întâlnire plina de surprize și adrenalină. Ane ești o frumusețe de fata. Îți mulțumesc pentru clipele trăite împreună. Te pup "Impecabilul"
 8. De când așteptăm să se reîntoarcă frumoasa Anemona, sa ne delecteze cu dansurile ei suave și servicii de nota 10. După o pauza binemeritata pentru ea a revenit cu forte proaspete și astfel am avut iarăși o întâlnire plina de surprize și artificii. Te pup frumoasa Anemona, îți mulțumesc pentru tot ceea ce reușești sa trezești în mine. Îți doresc o sedere cât mai plăcută pe meleagurile noastre. "Impecabilul"
 9. Am vizitat-o azi pe Delia după ce iam urmărit topicul destul de mult timp, este o fata frumoasa cu un fund demențial,corp frumos, o piele fina sânii mai micuți dar destul de sensibili la atingere. După o scurta socializare la o țigară și un pahar de suc și o reimprospatare, am trecut la acțiune unde am beneficiat de un ON bun și susținut, mici tente de deep și NP 3 poziții după care am finalizat glorios cu CIM. Mulțumesc mult pentru clipele frumoase și sper sa ne revedem curând.
 10. Am revizitato azi pe Bryanna după vizita de săptămâna trecută din Sibiu, aceeași fata frumoasa și joviala ma așteptat într-o ținută sexy. După un pahar de suc și putina socializare am trecut la acțiune. Am beneficiat de ON cu deep, 69, atenție la vicini și AP cu contre și tot ce trebuie ðŸ˜. Am stat aproximativ 30-40 min fără sa ma simt grăbit sau fie cu ochii pe ceas Te pup, sper sa ai parte doar de oameni fainiși sper sa ramai la noi cât mai mult timp.
 11. Bună, Am vizitat-o pe Bryanna săptămâna aceasta în Sibiu, o fata de nota 10. Puteți citi recenzia mea acolo. Te așteptăm cu drag sa vii la noi în oraș. Te pup
 12. Fiind în vizita de lucru prin Sibiu am vizitat-o pe domnișoara Bryanna care este o frumusețe de fata. Are niște sâni superbi cel puțin din punctul meu de vedere. Am beneficiat de ON cu deep, ruperi de ritm, atenta la vecini. NP protejat o poziție și AP 3 poziții. BRYANNA, iți mulțumesc pentru timpul petrecut împreună și pentru felul cum mai făcut sa ma simt. Ps te aștept la noi în oraș(stii u care ðŸ˜ðŸ˜). Te 😘😘
 13. Azi fiind o zi mai speciala pentru mine, am spus sa o încep cu dreptul în bratele frumoasei Anemona, totul fiind mult peste așteptările mele.ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Detaliile nu își mai au rostul totul fiind WOW. Mulțumesc încă o data pentru tot ce ai reușit sa faci Anemona!!! "Impecabilul" 😘😘😘😘
 14. După 2 săptămâni grele fără sa reușesc sa ajung la frumoasa Anemona, am reușit în sfârșit sa îmi potolesc stetea după aceasta superbă fata. ÃŽți mulțumesc Ane pt tot ceea ce reușești sa trezești în mine, sper sa ne revedem curând. P.S.ÃŽți mulțumesc pentru cum m-ai așteptat ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Te 😘😘😘 dulce și aștept cu nerăbdare următoarea întâlnire.
 15. Încă o noua vizita la aceasta fata frumoasa, după care am ieșit cu genunchii tremurând. Cuvintele nu își mai au rostul după întâlnirile cu Anemona,raman amintirile și trăirile. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce reușești sa trezești în mine. Te îmbrățișez cu drag. "Impecabilul"
×
×
 • Create New...