tandberg Reputație: 544 Postat Ianuarie 16, 2019 Postat Ianuarie 16, 2019 Descriere anuntMasaj profesional. atestatservicii de masaj si gimnastica medicala profesionale pe masa de masaj, locatie cocheta, centrala, civilizat; Detalii suplimentareDoar pentru masaj. Nu prestez alte servicii!!!Nu insistati!!! Sunati doar daca doriti un masaj profesional.Tipuri de masaj prestate: ( de relaxare, anti-stress, terapeutic, drenajul limfatic, masaj pentru tonifiere, candle massage, masajul scalpului, reflexoterapie, Ayurveda masaj, anticelulitic, aromaterapie.Facilitati:Masa Profesionala de masajUleiuri esentiale pureSlip de unica folosintaLocatie incalzita- centrala termicaIgiena si discretie.Program 10-21.Sambata si duminica doar urgente.0730910032 Oha...pret Anunt din AT...
Membru Premium il pupparo Reputație: 22688 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 16, 2019 Merge de futut 😊.
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2019 Postat Ianuarie 16, 2019 Pare a fi dementa aia de-ti ia chakrele la citit si iti spune ce sa mananci (mi-e lene sa caut link-ul, dar sunt convins ca stiti la cine ma refer).
tandberg Reputație: 544 Postat Ianuarie 17, 2019 Autor Postat Ianuarie 17, 2019 Merge de futut .No sex, no extra pleasure....hmmm...bleah ! :laugh2 :blushing2
gelugun Reputație: -197 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2019 Merge de futut .Nu o treci pe lista ?Tot semet si dur ca un fachir pe ace ai ramas.Orice pariu as face cu tine , l-as castiga!( sursa mea nu a mintit niciodata )Vezi , daca iti mergea PM ul era altceva... 3 3
Membru Premium il pupparo Reputație: 22688 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 11, 2019 Mergi frate si joaca la pariuri. Si nu uita sa iei si sursa de incredere cu tine😊.
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 11, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 11, 2019 Iar a aparut tata Vasilica (barfitoarea satului) pe aici ? :angry Am zis eu ca nu sta prea mult pe bara si i se face dor
gelugun Reputație: -197 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2019 Mergi frate si joaca la pariuri. Si nu uita sa iei si sursa de incredere cu tine.Nu se aproba ☺Oricum este un progres pentru tine , ai renuntat la expresii hart / hard , asta ma bucura. 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum