Sari la conținut

La strada

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Am oprit și eu la aia vizavi de self, 30 oral și 40 combinat. Era disperată să intre în mașină. I.am spus că nu am timp și îmi zice că nu mă tine decât 5 minute.

La "self" unde mai precis?
Postat

Tocmai ce am trecut prin zona și vis-a-vis de PETROM era o blondina destul de înaltă și cu codite din alea afro.

cred ca este noua ca n am mai văzut-o pana acum .. știe cineva detalii ? Eu n-am putut sa opresc datorită traficului intens și riscului de a fi văzut de vreo cunoștința :-))

Postat

O data cu primavara se pare ca au aparut si ghoceii. Pe depozitelor langa UNIX am zarit unul blond,arata destul de bine. Nu am putut intra in vorba pt ca mai eram cu cineva in masina.

Postat

Chiar n-a oprit nimeni la blonda de la podul viilor ?? Am văzut-o și in seara asta.face un dans de e belea ! :))))

• Oras:pitesti
Postat

Nu vezi ca nu.... ar fi top un numar de telefon plasat aici de cineva care nu e din zona ... eu unu nu ma pot risca desi ma incanta ideea doar ca e prea luminat si aglomerat acolo

Postat

"Blonda de la pod".Pare foarte jucăușă dar e prea luminat locul în care sta pentru a o opri 

Postat

Poate lasi si tu un numar de telefon si o recenzie ..: m as duce de mor si eu dar repet e prea aglomerata zona

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...