Sari la conținut

0720358783 domnisoara de lux

Postări Recomandate

• Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0744304468
Postat

Oare botoxu din buze e cel care ii da luxul?

Sigur... si nu uita tarifele  :slap2

Vizitator bazaconie
Reputație: 0
Postat

https://s3.central-1.russmedia.com/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20190306/0336/d1cf91eebd49cfa7de262316131baab8.jpg

https://s3.central-1.russmedia.com/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20190306/0336/562b15f4e17b3593ad561d2ecc78ecd7.jpg
Mai foloseste si pozele astea, nu stiu daca sunt ale ei neaparat, dar seamana.

Am vrut sa mearga la ea intr-un weekend pe la 5 dim dar  era cam bitchy la telefon si am renuntat.
In alt weekend, pe la un 4 am fost la ea si zicea ca sunt primul client din seara aia.
Arata super bine la corp(a facut culturism din ce zicea), silicoane, fata de fata de la tara.(nici nu era machiata pe motiv ca vrea sa se bage la somn).

Aspect fata : 9,5 (are un gaoz de nota 10)
Oral :  7 (nici prea bine, nici prea rau, fara artificii gen deep, ball sucking)
Normal : 8 
GFE :  7 (te trateaza ok, doar ca e mai rece)

Pret 200 finalizare/300h
Parea o optiune super buna pentru noapte tarziu in weekend doar ca acum  am vazut ca si-a mai schimbat programul.

• Like 1
Postat

Am sunat-o si eu pe domnisoara asta, foarte mahalagioaica la telefon, dupa ce mi-a dat cateva detalii in scarba am intrebat-o pana la ce ora lucreaza, asta mai mult pt ca nu eram pregatit sa ies pe usa in momentul ala, voiam sa fac un dus si sa ma aranjez putin, moment in care dominsoara a fost foarte revoltata de intrebarea mea si mai ca m-a dat dracului, mda.

Degeaba arata ok daca nu are chef si vorbeste ca pe camp, parerea mea este ca ar trebui sa scoata cuvantul "educata" din anunt, nu i se potriveste.

Postat

Asta ar trebui trecută la "de evitat".

A fost trecută prea ușor la testată, o recenzie nu prea concludentă.

Retrogradare !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...