Sari la conținut

0731741225 fata nonconformista - Titan

Postări Recomandate

Vizitator cristina6969
Reputație: 0
Postat

Bună! De astăzi mă veți găsi în Titan, în apropierea bulevardului Nicolae Grigorescu, între orele 10-22.Seviciile find de sex oral protejat/neprotejat în funcție de igienă cu finalizare facială sau corporală, sex normal protejat 100 ron-1fin, 200 ron/h-2fin/1fin+masaj.Vă aștept cu drag!

• Like 2
Vizitator cristina6969
Postat

Hey! Mă suni pe nr din anunț și stabilim o întâlnire. Pupici!

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună! De astăzi mă veți găsi în Titan, în apropierea bulevardului Nicolae Grigorescu, între orele 10-22.Seviciile find de sex oral protejat/neprotejat în funcție de igienă cu finalizare facială sau corporală, sex normal protejat 100 ron-1fin, 200 ron/h-2fin/1fin+masaj.Vă aștept cu drag!

Bine ai venit pe forum , Cristina !

Succes si numai bine ☺

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Femeie fatala! Vreau sa spun urmatoarele: M-a atras de cand mi a aparut in fata ochilor, o tinuta foarte sexy, lenjerie rosie, zvelta, o privire timida dar aspra in acelasi timp, o voce placuta, sexy, o atitudine de invidiat!

Sexul pot spune ca e este unul de o calitate net superioara, e ca si cum ai face sex cu o ZEITA!

Eu per total ii ofer nota maxima dar depinde de gusturile fiecaruia.

Postat

Nu cred ca e peste, aia mai scapa si un 8 sau 9 la note... Ori e autorecenzie, ori e un indragostit de fata.

• Like 2
Vizitator cristina6969
Postat

Dragilor, de astăzi mă găsiți pe bld. Camil Ressu nr. 30, intersecția cu Park Lake între orele 10-22.Pentru mai multe detalii mă puteți suna la nr din anunț.

Vizitator cristina6969
Postat

Mă găsiți la Universitate pe str. Batiștei nr. 9 lângă Diva night club între orele 12-22.Vă aștept, pupici!

• Like 2
Vizitator cristina6969
Postat

Prețurile sunt:100ron-finalizarea oral normal, fin.orala facială sau corporală, ca durată 30 min, 200ron-h în care sunt incluse o fin.si un masaj sau 2fin, depinde ce alegi. Pupici! Vă așteapt cu mare drag!

• Oras:București
Postat

A zis că e la cec la rond Alba Iulia, dar nu mai răspunde acum după ce am tăiat orașul să ajung...

Probabil a preluat altă comandă deși îmi confirmase că e liber.

• Like 2
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Stai langa bloc, suna iar si cand o prinzi fute-o sa-i sara mustarul...

Postat

Later edit: m-a prins când ajunsesem la mașină. Așa că totuși am băgat o fisă. Above average, CoF, e pe plus.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...