Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea
Postat

Te intereseaza daca iti spun ca esti plictisitor? ;)

Inteleg ca nu mai e nici o sansa sa ma inviti la botez.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Chiar nu ma astept sa inteleaga toata lumea. ;)

Multi vad...putini inteleg... :)

ete cucu...... ai spus o idiotenie logica si gata. cum adica putini inteleg ca te retragi cand nu mai prestezi ?!?!? 

pana mea, toate-s la fel, se cred destepte, vorba cantecului...... 

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Mai beieti nu mai bine lasam noi lucrurile deocamdata asa si sa asteptam, noi vesti de la Amelia,apoi putem trage concluziile daca a fost sau nu marketing.

• Oras:.......
Postat

ete cucu...... ai spus o idiotenie logica si gata. cum adica putini inteleg ca te retragi cand nu mai prestezi ?!?!? 

pana mea, toate-s la fel, se cred destepte, vorba cantecului...... 

Inteligentule! ;)

• Like 2
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Daca se retrage o fata, ca de ce se retrage...daca revine ca de ce revine, ca e o panarama care-si face marketing; pe ce lume traiti?...orice produs/corp are nevoie de reclama pentru a fi vandut, de ce credeti ca numai voi aveti dreptul sa le faceti reclama ?...daca-i maseusa, ca-i o panarama care face doar laba cu ulei; daca-i femeie cu atitudine, ca-i o curva frustrata si nefututa.

Bai fratilor care va intitulati si voi barbati, sa mor daca pot sa va inteleg de unde atata inversunare impotriva femeilor de orice fel si in special impotriva excortelor, care va mai si satisfac si cele mai bolnave si scarbavnice fantezii.

Lasati fata in pace, de ce va framanta asa de tare ce se va intampla si ce planuri are ea cu viata ei proprie, personala si privata?

Incercati si voi odata sa fiti fericiti pentru cineva care va scapa (poate chiar permanent) din lumea asta de rahat in care futem viata atat la propriu cat si la figurat.

Felicitari inca o data Amy. :138x

• Like 7
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Gabriellè este gelos pe Patrick...alt nebun de p-aici la fel(alexandru ii zice? :) ).Sunteti penibili ba! :)

Postat

Amelia,dupa ce o sa te retragi,viata ta o sa prinda nuanta...de roz! :)

• Like 1
Postat

Daca se retrage o fata, ca de ce se retrage...daca revine ca de ce revine, ca e o panarama care-si face marketing; pe ce lume traiti?...orice produs/corp are nevoie de reclama pentru a fi vandut, de ce credeti ca numai voi aveti dreptul sa le faceti reclama ?...daca-i maseusa, ca-i o panarama care face doar laba cu ulei; daca-i femeie cu atitudine, ca-i o curva frustrata si nefututa.
    Bai fratilor care va intitulati si voi barbati, sa mor daca pot sa va inteleg de unde atata inversunare impotriva femeilor de orice fel si in special impotriva excortelor, care va mai si satisfac si cele mai bolnave si scarbavnice fantezii.
   Lasati fata in pace, de ce va framanta asa de tare ce se va intampla si ce planuri are ea cu viata ei proprie, personala si privata?
   Incercati si voi odata sa fiti fericiti pentru cineva care va scapa (poate chiar permanent) din lumea asta de rahat in care futem viata atat la propriu cat si la figurat.

Multumesc frumos ! :)

Amelia,dupa ce o sa te retragi,viata ta o sa prinda nuanta...de roz! :)

Cu siguranta. :)

Felicitari si pentru modul in care ai descris aceasta lume de rahat.

• Like 2
Postat

Nu am de ce sa fiu gelos. Indragostitul este altul si nu sint eu.

"dar nu esti tu"!!! :)

• Oras:Constanta
Postat

Te-as puncta dublu, triplu, cvadruplu... de ar gandi mai multi ca tine... multi ar deveni mai activi pe forum. (pe sectiunea Constanta) :)

Deocamdata frustrarile unora practic sugruma placerea de exprimare. :)

Postat

Ti-e greu sa intelegi si o repeti ? Nu nu sint eu si nici nu vreau sa fiu.

taci ma "hodorogule",ca te minti singur...lasa lumea sa inspire "aer curat"!

Postat

Iar ai chef de chat cu mine!eu nu...

Cum am mai spus...lasa lumea sa se bucure de acel ceva pe care tu se pare ca nu il ai!

Hai ceau! :)

Postat

Pe sistemul ori suntem golani ori nu mai suntem as adauga: ori suntem civilizati ori nu mai suntem... :D

Postat

De fapt iti place pe sistem ....

Sistemul asta nu, ala manelistic nu... deci nu. :D

Tie iti place?

Postat

Ba ce piesa!!! :)...exact pentru haiterii penali! :)...am sa o pun la semnatura!

Cheers bro! :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...