Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Catalin73,de unde tragi tu concluzia ca recenzia lui danandrei75 este falsa? Singura lui eroare este ca a incurcat zilele.Se mai intampla ca la o recenzie sa mai apara mici balbe, oameni suntem. Dar tu nu ai de unde sa stii asta, fiindca pana acum pe acest forum ai doar 3 postari si toate pe acest topic, dar totusi marea ta experienta  :slap2  iti da posibilitatea ca sa cataloghezi o recenzie daca este adevarata sau nu.  Faptul ca actiunea a avut loc la un hotel a fost explicat, iar grija ta ca nu sunt si alte recenzii inca sau ca nu poate confirma nimeni recenzia este hilara. Cum tu inca nu ai nici o recenzie aici, iti propun ca tu sa fii deschizatorul de drumuri care va face o recenzie insotita de o stampila de la notar (ca si martor) sau un filmulet video. :rax2  

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:Pisti Tat
Postat

moara famelia mea daca mai intelege creierul meu ceva.

catalineee, daca a avut sau nu loc intalnirea, ai ceva de castigat din asta? ai comision, sau ce palaria mea tot o tragi ca omul a fost sau nu la fete?

vorbim cu fetele si facem condica nene, semnam condica la intrare si la iesire. cu numele de pe forum bineinteles.

• Oras:bucuresti
Postat

Din cate am citit, exact la persoanele astea ma asteptam sa riposteze!!!!! Frumosilor, ce aveti de castigat? Unul il inteleg , este de pe acolo, dar pe celalat din cuca macaii nu il inteleg. Vasileeeeee, eu comision sau tu?Pana mea despre ce vorbim? Din cate am citit, se ia cineva de mandra taa, sari de cur in sus. Fratelo, nu am nimic cu nimeni, invit la lectura . si fiecare spune ce are de spus, de ce te deranjeaza o parere diferita. Am ceva cu recenzia, nu cu fetele care sunt ssuperbe. Tu insa ai pus-o caala care a incurcat datele, orele, locatia. Ma intreb, intre doua bunaciuni cum arata pozele, si-a mai gasit pula?

• Like 2
Vizitator
Postat

Una este sa ai o parere diferita si alta este sa faci afirmatii de genul ,,este cusuta cu ata portocalie toata treaba asta''. Iar faptul cu unde locuiesc eu asta nu este treaba ta.Din cate vad, nici tu nu esti chiar vecin de cartier cu aceste doua fete. :P

Postat

Adriane nu stiu cum, esti indragostitul ideal care ai face absolut orice sa intrii pe sub pielea asa zisei tale iubite. Iarta-ma ca nu te bag in seama. Ai prins puina culoare in obtaz si faci pe desteptul? Iarta-ma sunt ultimile cuvinte pe care ti le adresez. Poti sa pupi in cur pe cine vrei. Spre deosebire de vasile, tu nu reprezinti nimic, culoarea nu acopera ceea ce esti!

• Like 1
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Ca si o completare la postul anterior al Ameliei: Faptul ca azi am anuntat ca incheiem toata activitatea, pentru moment, se datoreaza faptului ca in primul rand merg pe principiul "Ce e mult strica" asa ca daca tot ne-a mers atat de bine in aceasta perioada scurta, lucru la care sincer nu ne asteptam, am decis ca nu are rost sa mai lungim lucrurile pentru ca daca va amintiti bine, eu merg pe CALITATE, nu pe CANTITATE. (si Ami e la fel).  Ma rog, e drept ca era si normal sa fiti reticenti legat de recenzia lui danandrei75 pentru ca intr-adevar a cam comis-o. Nu vreau nici sa-l scuz, nici sa-l acuz asa ca prefer sa ma abtin ca sa nu iasa alte discutii.

Pupici!    :kiss3

Cu riscul ce a-mi starni antipatii, va zic ca am un feeling solid, ca nu prea v-a calcat prea multa lume pragul,iar faza cu..."timpul a fost limitat si cererile multe" sau "eu merg pe calitate nu pe camtitate" nu este decat o cacealma ieftina, made by Dream.....or "boyfriend", who knows?!

Acuma stiu ca toti dobrogenii vor sari pe mine,e si normal sa o faca, caci nu mai e un secret ptr nimeni ca pe CT s-au facut bisericute, cu intalniri pe malul marii,la cafeaua de dimineatza, cu declaratii fierbinti, sedinte foto, imprumuturi nerambursabile,(pentru cine pune botul), si mai nou....recenzii mincinoase.

Cam atat ptr astazi!

Vizitator
Postat

Cataline, ai citit in carti de joc sau in cafea ceea ce spui tu aici? Sau cumva esti vreo ruda cu Mama-omida? Oricum, merci de informatii. Cand ma voi gandi sa joc la Loto sau la pariuri te voi contacta, fiindca sunt sigur ca imi vei spune ponturile cele mai bune.Dar stai linistit......nu te voi contacta, esti o cantitate neglijabila,esti un ,,parazit'' care a gasit pe acest forum un mijloc de refulare a tuturor nedreptatilor sale din viata reala.

• Oras:constanta
Postat

Cu riscul ce a-mi starni antipatii, va zic ca am un feeling solid, ca nu prea v-a calcat prea multa lume pragul,iar faza cu..."timpul a fost limitat si cererile multe" sau "eu merg pe calitate nu pe camtitate" nu este decat o cacealma ieftina, made by Dream.....or "boyfriend", who knows?!

Acuma stiu ca toti dobrogenii vor sari pe mine,e si normal sa o faca, caci nu mai e un secret ptr nimeni ca pe CT s-au facut bisericute, cu intalniri pe malul marii,la cafeaua de dimineatza, cu declaratii fierbinti, sedinte foto, imprumuturi nerambursabile,(pentru cine pune botul), si mai nou....recenzii mincinoase.

Cam atat ptr astazi!

eu am tras  alarma de mult dar m-am lasat pagubas numai merg la astea de pe forum numai dupa o oarecare lamurire a unor camarazi buni atat restul palavrageala 

Vizitator
Postat

Stai linistit. Nu iti face tu griji de cum sunt eu. Ce sa fac acum........nu putem fi toti inalti si frumosi. :rax2

Postat

ciudat este ca fetele au dat riposta minima si contradictorie. In schimb se gasesc as zisi cavaleri care sa salveze onoarea cui? A lor insusi, despre ce vorbim prieteni?

• Like 2
Postat

Din cate am citit, exact la persoanele astea ma asteptam sa riposteze!!!!! Frumosilor, ce aveti de castigat? Unul il inteleg , este de pe acolo, dar pe celalat din cuca macaii nu il inteleg. Vasileeeeee, eu comision sau tu?Pana mea despre ce vorbim? Din cate am citit, se ia cineva de mandra taa, sari de cur in sus. Fratelo, nu am nimic cu nimeni, invit la lectura . si fiecare spune ce are de spus, de ce te deranjeaza o parere diferita. Am ceva cu recenzia, nu cu fetele care sunt ssuperbe. Tu insa ai pus-o caala care a incurcat datele, orele, locatia. Ma intreb, intre doua bunaciuni cum arata pozele, si-a mai gasit pula?

am un confrate care tine cu mine si la spusele mele bvoooooo

• Oras:Abc
Postat

Mi-au confirmat si mie fetele ca a fost un tip care a stat 4 ore ... o sa vin si eu cu recenzia mai incolo. 

Postat

geone, toata stima mea, de la tine am pretentii! Asa cum spuneam, fetele au reactionat fiecare asa cum ma asteptam. Din baieti, ma asteptam la reactii. Chiar nu mai este nimic de spus. Geone, te rog, fi asa cum te cunosc, serios si integru.

• Like 1
Postat

Nu iau apararea nimanui, nici nu ma intereseaza daca a fost reala sau nu recenzia, pe mine ma bucura faptul ca am reusit sa am parte de experienta asta in 3, nu am urmarit exact despre ce se discuta aici si nici nu vreau sa ma bag in seama aiurea :) Toate cele bune.

Am postat recenzia la celelalt topic, sper ca e ok, daca nu, sa mi-o mute Pisicuts aici.

• Oras:Naboo
  • Oras:Naboo
Postat

Poluati topicurile si site-ul certandu-va ca babele isterice. Incet, dar sigur, acest site isi pierde menirea initiala transformandu-se intr-un chat inutil. Nu e posibil sa faceti o recenzie, urmata de 100 de postari inutile si absolut toti userii sa se creada supermoderatori.

Nu am facut pana acum offtopic, aceasta fiind singura data si nici nu voi raspunde eventualelor efuziuni combative la ceea ce am spus.

O seara buna!

• Like 9
Postat

catalin73, vreau sa iti spun ca am vizitat-o pe Amelia in locatia sa din Constanta. Unele din pozele pe care le-au afisat sunt facute in alta locatie, asa ca semnele tale de intrebare sunt inutile. Baga si tu ceva recenzii sa nu se mai ia lumea de tine.

Postat

in conditiile astea nu pot decat sa imi cer scuze superbelor fete. Remarcile mele nu au fost facute cu rautate. Nu pot insa sa nu remarc aroganta unor useri. Cand o sa imi permita timpul am sa revin si cu recenzii. Chiar daca sunt nou pe acest forum, practic de multa vreme acest sport.

• Like 1
Postat

Cataline, eu ce am spus la adresa ta, a fost in spirit de gluma. Imi cer scuze daca nu a sunat chiar asa.

Hai, te astept cu recenziile alea :)

te pupa fratele :*

Postat

Super frumoasa domnisoara si isi merita bani pentru serviciile oferite, daca iti place ce ofera nu te intereseaza pretul ca pe domnul londra.

• Like 1
Postat

e foarte frumoasa si merita tot ce spuneti voi ,facetii statuie,clona ,cd-urii impartiti intre voi ca mie nu imi raspunde la telefon sa dat pe cealalta lumea :laugh2

Postat

Din ce imi aduc aminte ultimile poze sunt facute la Scoica Land Mamaia Nord nu domnisoara Amelia, o locatie pe masura si respectul tau. :* :* :*

Postat

Super frumoasa domnisoara si isi merita bani pentru serviciile oferite, daca iti place ce ofera nu te intereseaza pretul ca pe domnul londra.

iti dau un punct ca m-ai facut domn

• Like 1

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Cat off topic de-a-n pulea prieteni! :)

Am mai tras cu ochiul si pe la tovarasii nostri din Bucuresti, si ei au material, dar asa ceva nu prea vezi/citesti acolo.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...