Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

banane, papanasi, o dam in diabete (diabeturi) paicisa  :laugh2  :laugh2

Diabete si insulina :laugh2 :laugh2

• Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat
Postat

insuline nenea, pastram acordu  :laugh2  :laugh2

PS: nu stiu de unde am scos-o, nici macar nu stiu daca e corect ce am zis.

• Oras:.......
Postat

mai raspunzi la tel Amelia ?

Evident ca mai raspund..... :D cand nu raspund inseamna ca sunt ocupata.

Am uitat sa va anunt.....Nu primesc mai mult de 3 clientii pe zi! :D

• Like 3
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Dupa tatonarea pietei locale am stabilit cu ea prin diverse canale de comunicare(PM, telefon) intalnirea propriu zisa.

Locatia: hotel pe b-dul Mamaia.
Aspect : Este aceeasi Amelia, dezinvolta si plina de viata, cu un fizic de invidiat super intretinut din toate punctele de vedere si neste tricepsi bine dezvoltati(ca i-am spus la un moment dat , daca-mi tragi o bucata ma ia somnul instantaneu).
Comportament: copilaroasa, lipicioasa si sincera.
Igiena: impecabila

Note, care note, nu le stiti deja?
Aspect corp: 10.
Aspect fata : 10
Oral : 9. protejat, priviri perverse, atentie la zonele adiacente, de outze nu mai spun ca mai avea un pic si le facea bezele.
Normal: 10 , protejat.
FK: 10.
Atitudine, GFE : 10.
Punctualitate: 10
Cadoul : 600, outcall,
De revenit: Normal, cu orice ocazie si in orice anotimp.

Actiunea: pur si simplu am lasat sa curga timpul si sa faca fiecare ce-i trece prin cap avand in vedere ca la capul patului aveam o portie de papanasi innecati in frisca amestecata cu inghetata (naiba mai stie ce aroma avea), au fost 2 ore de sex oral si normal, 69, in toate pozitiile care ne-au trecut prin cap la ora aceea si cu o singura pauza de o tigare.
Te pup papanas.

• Like 22
Postat

Buna dragii mei :D

Incepand de astazi am introdus in lista cu servicii si Dominarea soft. 

1h:30 min - 300 ron- 1 finalizare ( sex oral,normal protejat,roll-play,dirty talk)....de asemenea accept si mici fantezi in limita bunului simt  . 

Igiena si respectul sunt cele mai importante.Nu accept sa fiu dominata......doar sa domin. :D

Va pupacesc dulce :* si o seara frumoasa va doresc! :D

@obi..gata...Amelia foloseste strap-on!  :laugh2

post-40993-0-74771700-1391979672_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Vest
Postat

La naiba!!!

Fata asta a dat spargere la Kogalniceanu in baza sau poligonu de la Babadg de isi facu rost de uniforma aia :))))

• Oras:bangkok
Postat

@obi..gata...Amelia foloseste strap-on!  :laugh2

attachicon.gif4.jpg

bravo ei, sa-mi ziceti de-acum incolo nostradamus, ramine intrebarea cine il va dezvirgina pe strapon?

in alta ordine de idei, ce plm ,numai barbatii sa fie pizdificati? traiasca pulificarea fetelor, cine urmeaza?

Postat

bravo ei, sa-mi ziceti de-acum incolo nostradamus, ramine intrebarea cine il va dezvirgina pe strapon?

in alta ordine de idei, ce plm ,numai barbatii sa fie pizdificati? traiasca pulificarea fetelor, cine urmeaza?

Fara strapon :D .. doar dominare soft :D

Postat

Fara strapon :D .. doar dominare soft :D

poti incepe cu bananele pina te obisnuiesti cu straponul. te felicit pentru idee, abia astept prima recenzie .

Postat

La cat e copilaroasa fata, nu stiu daca poate sa injure sau sa dea ordine si comenzi pe un ton serios si sa nu te bufneasca rasul :D

Postat

La cat e copilaroasa fata, nu stiu daca poate sa injure sau sa dea ordine si comenzi pe un ton serios si sa nu te bufneasca rasul :D

ba, eu am incredere ca se va descurca bine, vom vedea....

• Oras:Here, there and everywhere !
  • Oras:Here, there and everywhere !
Postat

"Experientia est optima rerum magistra" = Experiența este în toate lucrurile cel mai bun învățător :) :)

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Nu e frate,Obi s-ar supune de buna voie si nesilit de nimeni,zic eu,pe cand Londra cred ca s-ar bate parte-n parte cu ea,numai daca i-ar arata Amelia straponul :)))

Ce-as mai vrea......ce recenzie ar iesi din tastatura Londonezului,aolooooo :))))

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Am fost si eu acum citeva luni la Amelia. O fata de milioane.

Totul a inceput cu mangaieri, FK intens si intretinut, imbratisari, si s-a continuat cu un 69 foarte bun, - ca tot spunea marele Marcus Tullius Cicero ca "Mare este puterea obisnuintei". 
Amelia stie sa primeasca un client si sa l faca sa se simta bine. Ca atitudine fata de client nu ai ce sa i reprosezi, se poarta exemplar.
M-am simtzit excelent!!! Si cer scuze dk poate omit unele lucruri dar sincer a fost pe gustul meu si sunt cam euforic:) Eu ,desi obosit , am fost intr-o dispozitie foarte buna ,am glumit cat se poate si am reusit sa sparg gheatza .Si credetzi-ma ca am dat de un zambet minunat, un pic pervers ce e drept, fata nu se machiaza,e naturala , vorbeste frumos si ...tzine la glume, deci incercatzi ca eu zic, vetzi avea de castigat daca puteti fi mai spirituali;se va "deschide" mai bine.
Aspect : Este o fata normala, naturala, cu un corp bine intretinut. Nu are lucruri prin care exceleaza, dar nu are nici un motiv sa dezamageasca cu ceva. Are sanii medii, cu sfarcuri micute si tari. Cateva tatuaje pe corp. Cred ca se potriveste pe mai multe gusturi, pentru ca nu e nici slim, nici plinuta. La fata e frumusica. Are niste ochi calzi cand zambeste. Nu poarta machiaj. Pentru mine asta e un aspect pozitiv. Pentru altii poate ca nu. Cum vad eu lucrurile, daca vroiam doar sa privesc, era mai bine sa aiba. Dar vreau mai mult decat sa privesc, si atunci e mai indicat sa nu stea zidul de creta in cale.

Comportament : e deschisa si sincera. Se observa mai degraba o atitudine ca de la om la om, decat ca de la ecorta la client. Nu se grabeste, nu se uita la ceas.

Igiena : foarte buna, a facut dus de fata cu mine in cadita aceea draguta, in coltul camerei (priveliste f frumoasa). A folosit geluri si chestii speciale in zona intima, si apa de gura.

Actiunea : aici n-o sa intru in mari detalii, unele lucruri le consider  personale. Si se intampla in functie de om, si fiecare apreciaza poate chestii diferite. N-au fost nimic extravagant. Oral, normal in mai multe pozitii. De apreciat este ca nu se retrage, accepta contactul fizic si in masura mai mare decat este strict necesar din punct de vedere functional. Sau asa a fost cu mine, in ciuda faptului nu sunt chiar un Brad Pitt in culmea gloriei.

Niste note, ca sa ma incadrez totusi in regulament :
Aspect corp : 9. Cum am spus, nu exceleaza si nu dezamageste. Este o femeie placuta, de care te poti apropia cu placere si fara nici o retinere.
Aspect fata : 9. Draguta, calda, zambitoare.
Oral : 8. Sincer, pentru mine aspectul asta conteaza foarte putin spre deloc. A fost protejat, fara artificiile care sunt laudate pe aici de catre unii. Poate ca le-as fi primit daca as fi cerut. Cred ca totusi in contextul in care se poarta discutiile pe aici, 8 este o nota potrivita.
Normal : 9. Ei cred ca ii place genul mai sportiv, sau e deformatie profesionala. Mie imi place mai lent. Dar am gasit si puncte comune si per total a fost ok.
FK : 10. Nu are neaparat initiativa, dar asta nu e suparator, pentru ca accepta fara retinere. Probabil consecinta a genului de sex mai sportiv.
Atitudine / GFE : 10. Cum am mai spus mai sus : este respectuasa, primitoare, dezghetata. Tinde sa te trateze mai degraba ca pe un prieten, nu ca pe un partener foarte temporar de afaceri. In masura in care lucrurile puteau sa mearga mai bine (nimic nu e niciodata perfect, mai ales cand cunosti pt prima data o persoana), lipsurile sunt mai degraba ale mele.

Cadoul : 200 de lei pe ora pt oral+normal. Eu am optat pentru oral+normal.

Felicitari Amelia pentru atitudine si respect. Pentru ca acele lucruri pe care le vinzi, corpul si timpul tau, le intretii si le pretuiesti. Si pe langa asta, mai daruiesti si lucruri necontractuale. Sunt putini care fac asta, in meserii acceptate si chiar laudate din punct de vedere social. Si care la sfarsitul zilei si al vietii, au fost oameni cu ei si cu ceilalti intr-o masura mai mica.

http://4.bp.blogspot.com/-BmGbIJMnQos/Ub3x8zMPqII/AAAAAAAAAvs/Tqm3oTQdzYo/s1600/0_95d40_57b874ac_orig.gif

• Like 16

Postat

Pisicut te rog sa imi stergi toate pozele....atat cele de pe thread cat si cele de la profil pe care le am postat la galerie....Inclusiv cea de pe blog.

Multumesc!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...