Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:.......
Postat

Problema nu este cu cat timp inainte vrei sa anunti retragerea. O poti anunta si cu un an inainte. Ideea este sa anunti o data exacta. Tocmai pentru ca ai fost activa pe site, ar fi trebuit sa stii ca exista o multime de " retrageri " de pe site, doar asa ca sa se mai inghesuie lumea pentru un ultim atac. Daca vrei maine pot pune o multime de link-uri. 

Nu este necesar...

Am spus ca foarte curand o sa ma retrag.

Nu este vorba nici de luni de zile sau ani.

Este vorba de cateva zile pe care le pot numara pe degete.

Sper ca acum v-am lamurit.( macar putin). :) 

• Oras:Constanta
Postat

Gabriel tu ai o problema (personala) cu Amelia, este vizibila si devine usor penibila situatia creata. Nu esti fair-play.

Haideti sa ne "retragem" si sa o lasam sa-si managerizeze cum doreste retragerea.

O seara placuta tuturor!

• Oras:in paradis
Postat

eu zic ca faceti prea mult caz . domnisoara a anuntat ca se va retrage , ok s-au mai retras si altele (si apoi au revenit :D ). eu nu o cunosc dar sincer ii doresc sa reuseasca sa iasa din aceasta lume , desi cred ca este foarte greu. 

Postat

Gabriel tu ai o problema (personala) cu Amelia, este vizibila si devine usor penibila situatia creata. Nu esti fair-play.

Haideti sa ne "retragem" si sa o lasam sa-si managerizeze cum doreste retragerea.

O seara placuta tuturor!

Serios ? Si care e problema mea cu Amelia ? 

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Mai dar ce ati sarit asa pe motata?Lasa-ti fata in pace.

Poate are motive intemeiate si nu poate sa spuna cand va veni acea zi de retragere.

Haideti sa ii respectam decizia si sa nu stergem asa de repede cu buretele prezenta alaturi de noi pe forum.

post-112430-0-89555800-1398803885_thumb.pngpost-112430-0-56721400-1398803954_thumb.jpg

• Like 1
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Serios ? Si care e problema mea cu Amelia ?

Mai intrebi? :)) nu e evident :)) (glumesc)

Postat

Mai dar ce ati sarit asa pe motata?Lasa-ti fata in pace.

Poate are motive intemeiate si nu poate sa spuna cand va veni acea zi de retragere.

Haideti sa ii respectam decizia si sa nu stergem asa de repede cu buretele prezenta alaturi de noi pe forum.

Brigadierule, nimeni nu a sarit pe ea . Colegii si-au exprimat niste puncte de vedere pe care si eu in oarecare masura ( nu in totalitate ) le impartasesc. Poate tie ti se pare o decizie de retragere , ceva asa cam cum faci tu zi de zi pe site. Nu e asa dragutule. Aceasta decizie ( daca e luata ) a fost gandita sub toate aspectele din timp. Asa ca Amelia stie foarte clar cand se retrage. Colegii, printre care si eu am spus sa ne spuna si noua o data. ( sfarsitul lunii, peste doua luni, peste un an , cand a hotarat ea sa o faca ).

Cat despre prezenta ei pe site, poate ar trebui sa stii ca sint printre primii care au sprijinit-o si incurajat-o. 

Postat

Brigadierule, nimeni nu a sarit pe ea . Colegii si-au exprimat niste puncte de vedere pe care si eu in oarecare masura ( nu in totalitate ) le impartasesc. Poate tie ti se pare o decizie de retragere , ceva asa cam cum faci tu zi de zi pe site. Nu e asa dragutule. Aceasta decizie ( daca e luata ) a fost gandita sub toate aspectele din timp. Asa ca Amelia stie foarte clar cand se retrage. Colegii, printre care si eu am spus sa ne spuna si noua o data. ( sfarsitul lunii, peste doua luni, peste un an , cand a hotarat ea sa o faca ).

Cat despre prezenta ei pe site, poate ar trebui sa stii ca sint printre primii care au sprijinit-o si incurajat-o. 

Atata timp cat mi-am anuntat retragerea cred ca este suficient.

Pana la urma o sa imi cereti si ora retragerii. :)

• Like 1
Postat

Patrick imi spui si mie care-i problema  PERSONALA  mea cu Amelia ? 

Aceste lucruri raman in debaralele prafuite a acestui topic. Nu mai conteaza... :)

• Like 2
Postat

Cand faci o afirmatie, o si sustii, nu fugi de ea. 

:laugh2 Nu fug doar ca prefer sa limitez "penibilul situatiei" si offtopicul mult dorit de voi in ultimul timp.

Pot sa fug linistit? :laugh2

Postat

Mi se pare penibil cum o ataci peste tot, Gabriel, si cum o contrezi peste tot si oriunde. :)

Postat

Hai ca usor usor incep sa se sparga dosare si sa se rupa amicitii. Dehhhhhhh totul pleaca de la aceasta fiinta care se numeste FEMEIE . :))))

Postat

Poate dai si niste exemple, dar nu veni cu 2-3 ca am si eu voie sa am alta parere decat ea. Selecteaza tu vreo 20 sa vada lumea cum o urmaresc si tot ii dau la cap. OK ? 

Am sa mai punctez ceva, zic eu, important, nu te-ai purtat cu ea asa de la inceput. :) deci pe parcurs a aparut ceva... cat tragi de mine sa-ti dezvalui "problema"... tot nu am sa o fac. :)

• Like 2
Postat

N-a aparut nimic, mai Patrick. Sau daca vrei sa fiu exact, eu cu Amelia am avut pareri diferite asupra unui singur subiect, dar asta era in privat. Iar  in virtutea unei simpatii reciproce zic eu, i-am spus cum stau lucrurile din punctul meu de vedere. Si asta este tot. Nu ne-am certat, nu ne-am batut. Si ca sa fiu si mai exact , nici nu aveam de castigat si nici nu aveam de pierdut din subiectul ala, dar mi-am permis sa-i spun pentru ca nu-mi era indiferenta. 

De treaba asta te-ai ferit sa spui ? Asta era problema personala ? :D  Pai nu era mai Patrick, ca NU m-am certat cu ea.  Deci ? Inca astept ca sa ma luminezi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...