Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

N-am scris vreodata aici, si nici n-am de gând să scriu a doua oară, da ce dracu mă interesează pe mine certurile voastre de rahat. Mă uit, Amelia 07xxxxxxxxxx, văd... 60+ de postări, zic în gândul meu "băi asta ori e tare tare, ori e varză varză, de se vorbeşte atât despre ea", când colo... blabla, blabla, mrr mrr, chiţ chiţ. Nu mai bine lăsati voi thread-urile astea curate, cu răspunsuri ce ţin de "oferta prezentată", că ăsta e scopul forumului, cred, sau aşa ar trebui să fie. Dacă aveţi chef de ţigăneală, mergeţi în alt topic, faceţi o conferinţă pe skype, trimiteţi un porumbel voiajor de la unu la altu, orice găsiţi potrivit, atâta timp cât rămâne aici curat şi utilizatorul adică, eu şi poate alţii ca mine, ce intră doar să citească ce îi interesează, să nu mai fie nevoiţi să fie îndopaţi cu alimente dinastea expirate.

O zi faină!

Mai utilizatorule ce intri doar sa citesti. :D Dar ti-a trecut vreo secunda prin cap ca nu ai avea ce sa citesti daca noi astia care ne tiganim pe aici am face recenziile pe skype sau ni le-am trimite unii altora prin porumbei zburatori ? Eu garantez ca tu nu prea ai inteles care e scopul site-ului atata timp cat nu stii diferenta dintre o postare si o pagina de postari. 

P.S. Doar pentru ati satiface curiozitatile statistice, numarul de postari este de 1255, inclusiv a mea :D 

• Like 3
Reputație: -550
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

cateeeeeee, 1256? Prea multe, prea...bune   :P

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
:))
Postat

N-am scris vreodata aici, si nici n-am de gând să scriu a doua oară, da ce dracu mă interesează pe mine certurile voastre de rahat. Mă uit, Amelia 07xxxxxxxxxx, văd... 60+ de postări, zic în gândul meu "băi asta ori e tare tare, ori e varză varză, de se vorbeşte atât despre ea", când colo... blabla, blabla, mrr mrr, chiţ chiţ. Nu mai bine lăsati voi thread-urile astea curate, cu răspunsuri ce ţin de "oferta prezentată", că ăsta e scopul forumului, cred, sau aşa ar trebui să fie. Dacă aveţi chef de ţigăneală, mergeţi în alt topic, faceţi o conferinţă pe skype, trimiteţi un porumbel voiajor de la unu la altu, orice găsiţi potrivit, atâta timp cât rămâne aici curat şi utilizatorul adică, eu şi poate alţii ca mine, ce intră doar să citească ce îi interesează, să nu mai fie nevoiţi să fie îndopaţi cu alimente dinastea expirate.

O zi faină!

ti-am dat cu drag un punct de reputatie! de fiecare data cand tu vei posta ceva....orice, eu iti voi da un punct. chiar de injuri si chiar de ma injuri pe mine eu tot iti voi da! poate doar daca te vei implica si iti vei spune punctul de vedere public ca te deranjeaza sa citesti doar varza varza, vor intelege si altii si nu se va mai produce! pana una alta, tu ai contribuit prin aceasta postare a ta la aceeasi varza sa stii, aceleasi alimente expirate. ca atare, eu unul te invit sa ne oferi ceva mult mai proaspat din propria ta experienta!!!

• Like 2
Postat

Mie cel mai mult imi place ca la inceputul anului am propus si am votat sa nu mai facem nici un fel de varza pe aici. Nici cu carne si nici fara. Am votat covarsitor pentru eliminarea verzei din alimentatie si nu am obtinut decat ....noi retete in care varza a devenit ingredientul principal. Adica gif-tuiri si clip-e memorabile . Acum dupa cateva luni ne-am saturat si ingredientul principal nu mai e bun. Oare sa trecem la fasole cu ciolan ? :D 

• Oras:in cer
Postat

Oare sa trecem la fasole cu ciolan ? :D

La sarmale,ca la nunta :laugh2

Postat

Ce fel de sarmale ? Ca de varza cica sintem satui  :laugh2  :laugh2

In frunze de vita de vie,cica sunt mai usor digerabile :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mie cel mai mult imi place ca la inceputul anului am propus si am votat sa nu mai facem nici un fel de varza pe aici. Nici cu carne si nici fara. Am votat covarsitor pentru eliminarea verzei din alimentatie si nu am obtinut decat ....noi retete in care varza a devenit ingredientul principal. Adica gif-tuiri si clip-e memorabile . Acum dupa cateva luni ne-am saturat si ingredientul principal nu mai e bun. Oare sa trecem la fasole cu ciolan ? :D 

Pacat ca n-ai cerut ca lumea sa inceteze sa fie geloasa.Si invidioasa.Si infecta la modul subtil...De ce?pentru ca altfel nu te-ai mai fi simtit in mediul tau!

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

cateeeeeee, 1256? Prea multe, prea...bune   :P

Prea ca la tzara :P

Postat

Pacat ca n-ai cerut ca lumea sa inceteze sa fie geloasa.Si invidioasa.Si infecta la modul subtil...De ce?pentru ca altfel nu te-ai mai fi simtit in mediul tau!

Tu esti infect pe fatza. De Ce, De Ce du-te , De Ce, De Ce ..... restul ti-l spune galeria Rapidului :D 

• Administrator
Reputație: 114353
  • Oras:La butoane
Postat

Abia asteptai sa ii mai scrii ceva lui alexandru69 =)) =))

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Administrator
Reputație: 114353
Postat

A stat Amelia ca pe ghimpi 24 de ore fara sa scrie pe topic :rat

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

A stat Amelia ca pe ghimpi 24 de ore fara sa scrie pe topic :rat

Am stat la plaja ..pe ghimpi...si prin parcul Tabacariei...deci NU  :laugh2  :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...