coolandhotman Reputație: 1198 Postat Februarie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 4, 2014 S-ar putea..nu este sigur inca (maine aflu)..sa ajung in week-end in Oradea! Ma primiti si pe mine?
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 4, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Februarie 4, 2014 Bombo, multumim, si noi te vrem! Ti-am zis eu, inceputul e mai greu. Cool, cu draga inima; lasa-mi, pe PM, un numar de telefon pentru detaliile sensibile.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2014 Postat Februarie 4, 2014 Coolandhotman esti binevenit.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Februarie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 4, 2014 Coolandhotman esti binevenit.Multumesc! Maine voi afla daca voi ajunge in Oradea! Ganduri bune!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 5, 2014 Din păcate s-a anulat vizita la Oradea.... Rămâne pe altădată! Mulțumesc pentru acceptul de a bea o bere împreună! Gânduri bune!
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 5, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Februarie 5, 2014 Imi pare rau sa "aud" asta... Sigur, ramane pe data viitoare. 1
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 5, 2014 Imi pare rau sa "aud" asta... Sigur, ramane pe data viitoare.Sunt convins ca veti bea o bere si pentru mine..chiar daca ne cunoastem doar virtual! Ganduri bune!
loverel Reputație: 430 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Februarie 5, 2014 daca e batut in cuie pe vineri, eu va trebui sa spun PAS ..cu parere de rau ... daca era sambata, era ok.. si probabil nici Fuckster nu merge vineri.. eeh, asta e..
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 5, 2014 Eu stiu ca ma vrei...acolo Hmmm, te vreau, si nu doar acolo.
fuckster Reputație: 67 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Postat Februarie 6, 2014 Vineri si eu voi fii nevoit sa zic PAS, Sambata e mult mai OK!
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 6, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Februarie 6, 2014 Lista (finala?) participanti intalnire:1. Adrian102. Lubric3. Zepelin684. Fater5. Lara6. Bombonelu_21... Cine se mai inscrie si vrea detalii sa-mi trimita un PM.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2014 Postat Februarie 6, 2014 Si eu as fi mai fericita,daca s-ar putea Sambata
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2014 Postat Februarie 6, 2014 Datorita faptului ca unii nu pot participa vineri datorita unor probleme personale iar altii sunt raciti, intalnirea se amana pe o data pe care o vom stabili impreuna.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2014 Postat Februarie 6, 2014 Datorita faptului ca unii nu pot participa vineri datorita unor probleme iar altii sunt raciti, intalnirea se amana la o data pe care o vom stabili impreuna.
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Februarie 6, 2014 Datorita faptului ca unii nu pot participa vineri datorita unor probleme iar altii sunt raciti, intalnirea se amana la o data pe care o vom stabili impreuna.
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 6, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Februarie 6, 2014 Sau, daca sunt doritori astept un PM si facem una mai mica.
fuckster Reputație: 67 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Postat Februarie 6, 2014 Daca e Sambata, vin cu placere oricati am fii
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 6, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Februarie 6, 2014 Dupa mai multe telefoane date am ajuns la concluzia ca cea mai indicata data pentru urmatoarea intalnire sa fie undeva dupa Valentine's Day.Sa fiti iubiti!
papialex Reputație: 465 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 6, 2014 Neserioși. Punct
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 6, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Februarie 6, 2014 Tot noi?! Macar noi am mai postat cateceva pe aici... Desi ma razgandisem si vroiam, din nou, sa tin o intalnire mica pana la urma m-am razgandit asadar, Papi, eu nu mai vin saptamana asta.
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Februarie 6, 2014 WTF???? Astia is dusi cu pluta Laruca. Nu stiu cum de-i mai suporti. Ba se intalnesc, ba nu se mai intalnesc. Radem, glumim, da' de putza nu ne batem joc
papialex Reputație: 465 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 6, 2014 Ce vroiai sa postez ma? Ca vin? Am lipsit la vreo întâlnire? Pana la urma vine cineva mâine sau nu? Mai fac rezervare sau nu lubric?
papialex Reputație: 465 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 6, 2014 si de ce te simti neserios in primul rand? ) eu ma refeream la cei doi tigani ( lover si fuckster )
papialex Reputație: 465 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 6, 2014 Ma rog. Lista pentru ce vor veni maine la ora 7. Locatia o aflati prin telefon sau pm la mine 1. Lara2. Fater3. PapiAlex4. Confirmat, nu pot sa zic cine ii5.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum