Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 5, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Nu ma deranjeaza sa fim numai noi pentru ca suntem destul de nebuni si asa pot sta mai mult si cei cu radare pe acasa. Link spre comentariu
BASZOKBELE2 Reputație: 143 Postat Septembrie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Se anunta intalnire mare in oradea pe data de 13 Septembrie 2013 Program: Ora 19:00 se mananca la restaurantul X unde voi face rezervare Ora 23:00 - 00:00 se merge in club unde voi face rezervare Invitati Speciali: - SexyThing ( Baia Mare )- Cassy ( Sf. Gheorghe )- Petrinjel ( Satu Mare )- CaluNegru ( Baia Mare )- JosephBavaria ( Bucuresti ) Cei din oradea va rog sa specificati pana in data de 12 Septembrie care veniti sa stiu de cate locuri avem nevoie. - PapiAlex- Fuckster- Lubric- Loverboy- Lara- HollyBoy- Sergiu_Fere-- etc. Primiti si clujeni,eventual? Daca as stii ca nu deranjez pe nimeni si-mi permite programul,chiar as veni. Poate mai sunt si altii din Cluj interesati Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 5, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 5, 2013 salut baszo. Sigur ca primim si clujeni, primim din orice oras. Vorbeste cu baietii si fetele din cluj si va asteptam cu cel mai mare drag. Daca veniti, preferabil ar fi sa stiu de luni-marti cine vine ca sa stiu cum fac rezarvarile. Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 5, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Basz, cu cat mai multi/multe cu atat mai bine... Organizeaza o excursie din CJ la Oradea, sunteti bineveniti. Link spre comentariu
cristi borcea Reputație: 553 Postat Septembrie 5, 2013 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Bai ce moment prost. As fi venit. Marele meci este in programul vostru? Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 5, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Septembrie 5, 2013 meciul e maine...azi de fapt.. intalnirea e vinerea viitoare..sau este alt mare meci? Link spre comentariu
szabi Reputație: 104 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Septembrie 6, 2013 am si eu o intrebare: dupa ce luam masa in restaurantul pe care inca nu l stim, si dupa ce ne distram in clubul pe care inca nu l stim, se liciteaza si dupa cina si club? stiti voi la ce ma refer Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Nu stiu la ce faci referire? Lumineaza-ma si pe mine; hai ca eu sunt mic si prostut... Link spre comentariu
bazdkiii Reputație: 497 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Ma bate gandul sa merg si eu... Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Ma bate gandul sa merg si eu...Testvíír, te asteptam cu mare drag! Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 6, 2013 glumesti szabi? Link spre comentariu
Vizitator raynor009 Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 am si eu o intrebare: dupa ce luam masa in restaurantul pe care inca nu l stim, si dupa ce ne distram in clubul pe care inca nu l stim, se liciteaza si dupa cina si club? stiti voi la ce ma refer =)) =)) Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 6, 2013 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Count me in! The more the merrier Link spre comentariu
petrinjel Reputație: 327 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Count you out, astia mici de respira greu nu-s primiti si care umbla cu 2 caramizi in buzunar. Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 6, 2013 eu il am pe Messi! are voie sa bea ? Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 6, 2013 de ce are poker o caramida in buzunar? ca sa-i tina de echilibru la cealalta ) Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Stiu ca intrebarea mea nu prea are legatura cu subiectul topicului, dar alt loc unde sa postez, unde stiu sigur ca citesc si cei care o cunosc personal pe @calunegru nu am gasit.Deci, ce s-a intamplat , unde a calcat pe bec calunegru, ca a fost banat. Eu nu am gasit nimic (daca nu pentru semnatura lui, dar ala era foarte simplu de editat). Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Stiu ca intrebarea mea nu prea are legatura cu subiectul topicului, dar alt loc unde sa postez, unde stiu sigur ca citesc si cei care o cunosc personal pe @calunegru nu am gasit.Deci, ce s-a intamplat , unde a calcat pe bec calunegru, ca a fost banat. Eu nu am gasit nimic (daca nu pentru semnatura lui, dar ala era foarte simplu de editat).Storno! Am aflat deja. A picat victima filtrului pus pe PM. Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Fetelor, oradencelor, nu va surade ideea unei iesiri de socializare Vineri seara? Chiar asa "timide" sunteti? In alte orase fetele ies cu baietii la un suc, o cafea si se distreaza de minune in timpul liber. Promit ca suntem baieti cuminti si nu facem prostii! Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Salutare prieteni. Am fost astazi si am rezolvat si restaurantul si separeul in club. Mai ramane numai sa vina data de 13 si partyyyyy. Cei care or sa participe si doresc detaliile imi pot dau pm cu numarul de tel etc Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Si eu am rezolvat azi biletele de tren Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Eu inca nu stiu cu ce vin,da de venit vin sigur.Cassy,in sfarsit ne intalnim.La jumatatea drumului,nu? Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Hihihi, am de facut 500 km Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Septembrie 9, 2013 O lista actualizata? Link spre comentariu
petrinjel Reputație: 327 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Eu inca nu stiu cu ce ma imbrac, dar sigur cu ceva verde! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum