Sari la conținut

Intalnire Oradea

Lubric

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Se anunta intalnire mare in oradea pe data de 13 Septembrie 2013

Program: Ora 19:00 se mananca la restaurantul X unde voi face rezervare

Ora 23:00 - 00:00 se merge in club unde voi face rezervare

Invitati Speciali:

- SexyThing ( Baia Mare )

- Cassy ( Sf. Gheorghe )

- Petrinjel ( Satu Mare )

- CaluNegru ( Baia Mare )

Cei din oradea va rog sa specificati pana in data de 12 Septembrie care veniti sa stiu de cate locuri avem nevoie.

- PapiAlex

- Fuckster

- Lubric

- Loverboy

- Lara

- HollyBoy

-

-

- etc.

Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0
Postat

Hi hi,de abia astept  :clap2  :ellao

Prezenta,dar cred ca asta nici nu era intrebare :P :D

Postat

Se anunta intalnire mare in oradea pe data de 13 Septembrie 2013

Program: Ora 19:00 se mananca la restaurantul X unde voi face rezervare

Ora 23:00 - 00:00 se merge in club unde voi face rezervare

Invitati Speciali:

- SexyThing ( Baia Mare )

- Cassy ( Sf. Gheorghe )

- Petrinjel ( Satu Mare )

- CaluNegru ( Baia Mare )

- JosephBavaria ( Bucuresti )

Cei din oradea va rog sa specificati pana in data de 12 Septembrie care veniti sa stiu de cate locuri avem nevoie.

- PapiAlex

- Fuckster

- Lubric

- Loverboy

- Lara

- HollyBoy

- Sergiu_Fere

-

- etc.

Vizitator Fater
Postat

Daca sunt acceptat, vin si eu.

Postat

esti prietene, sa-mi lasi un nr de tel in pm sau eventual o sa te sune lubric cu restu detaliilor

Vizitator Fater
Postat

esti prietene, sa-mi lasi un nr de tel in pm sau eventual o sa te sune lubric cu restu detaliilor

Ok. Dar PM numa dincolo ;)

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Hihihi, daca continua asa, eu cred, ca trebuie sa faci rezervare la un restaurant intreg :laugh2

• Oras:oradea
Postat

daca mergem la manele vin si eu papi, putem si la bali sau avenue dar as prefera sa fie ceva club de manele.

Postat

Papi, chiar o sa fie manele? :cry2

Vizitator Fater
Postat

@Cassy, daca no sa ne placa la manele, merem noi doi la Góbé csárda ;)

Postat

parerea mea e ca la manele te distrezi altfel, putem asculta si zambo jimmy sau rock daca vreti dar la manele ne am distra mai fain.

Vizitator Crazy Lara
Postat

@Cassy, daca no sa ne placa la manele, merem noi doi la Góbé csárda ;)

Acolo vreau si io...mi-e dor de o distractie cu muzica maghiara... Hopp,te Zsiga :P

Iar manele  :no2

• Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

Acolo vreau si io...mi-e dor de o distractie cu muzica maghiara... Hopp,te Zsiga :P

Iar manele  :no2

nu mergem la manele...si doamne feri sa plecati de la petrecere :)

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Sunt prezent fara discutii, numai sa nu intervina ceva; ba chiar o sa mai anunt si alti veterani chiar daca ei nu scriu pe topicul asta. Pe Matyi il tin eu la curent, chiar 220V daca e nevoie, numai sa primesc detaliile pe PM pana pleci. :)

Si totusi... daca nu mergem la manele n-o sa ne distram... asa a zis fratele szabi; eu tind sa-l cred, doar ca a gresit o singura litera, era vorba de mamele nu de manele. :P

Poate apare si fratele HarryPoker ca oricum, data trecuta, vroia sa ma calce cu masina; iau eu legatura si cu el.

Postat

Neata. Mi-a lasat matyi nr de tel pe pe pm. Cu harry vbeste petri mi se pare? vbeste si tu sa fim siguri. O sa te sun astazi daca am timp daca nu maine.

Postat

Din totdeauna a fost o problema radarul pentru el, doar ca n-ar fi recunoscut nici picurat cu ceara. :P Am auzit ca radarul e model rusesc si cica asta prinde tot, nu misca nimic in raza lui de actiune; si totusi, exista o singura metoda dse bruiaj, briza marii. :D

Vizitator
Postat

Radarul meu nu este rusesc ci romanesc get-beget......si uneori greu reusesc sa-l fentez.Mi-ar fi placut sa particip si eu la intalnire, dar in acest moment nu se poate  :( .Dar sunt sigur ca va veni o zi in care voi avea posibilitatea sa particip.Distractie placuta va doresc.

Postat

Restaurantul in mare stiu care este. Mancarea este foarte buna, servirea super ok, iar patronul imi va da cate locuri voi avea nevoie.

Referitor la club, prefer sa nu dau nume pentru a nu face publica aceasta intalnire in caz ca is niste "raufacatori" care citesc pe-aici, insa avem 2 variante din care trebuie sa alegem.

1. Muzica foarte buna, dispunem de separeu in care incapem toti si ne simtim bine intre noi fara sa fim deranjati de nimeni, este spatiu destul pentru dans

2. Muzica foarte buna, loc deschis, facem rost de mese, ne putem simti bine, insa probabil va fi inghesuiala mare si foarte multe fitze.

eu unul optez pentru prima optiune. Majoritatea decide :P 

Vizitator Crazy Lara
Postat

Prima,prima,acolo e chiar foarte ok.Al doilea nu cunosc,dar mergand pe spusele lui Holyboy e ok si aia.Deci pana la urma n-am zis nimic de Doamne ajuta :slap2   :laugh2  :laugh2  :laugh2

No,hai sa fie indiferent ptr mine  :blushing2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...