papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 4, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 4, 2013 Se anunta intalnire mare in oradea pe data de 13 Septembrie 2013 Program: Ora 19:00 se mananca la restaurantul X unde voi face rezervare Ora 23:00 - 00:00 se merge in club unde voi face rezervare Invitati Speciali: - SexyThing ( Baia Mare )- Cassy ( Sf. Gheorghe )- Petrinjel ( Satu Mare )- CaluNegru ( Baia Mare ) Cei din oradea va rog sa specificati pana in data de 12 Septembrie care veniti sa stiu de cate locuri avem nevoie. - PapiAlex- Fuckster- Lubric- Loverboy- Lara- HollyBoy--- etc.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2013 Postat Septembrie 4, 2013 Hi hi,de abia astept Prezenta,dar cred ca asta nici nu era intrebare
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 4, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 4, 2013 pai nu era intrebare, de-aia te-am pus direct pe lista )
sergiu_fere Reputație: 111 Postat Septembrie 4, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Septembrie 4, 2013 pai nu era intrebare, de-aia te-am pus direct pe lista )
sergiu_fere Reputație: 111 Postat Septembrie 4, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Septembrie 4, 2013 2 degete sus,,,,,,,,,daca apare ceva annut,,,,in principiu DA!!!
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 4, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 4, 2013 Se anunta intalnire mare in oradea pe data de 13 Septembrie 2013 Program: Ora 19:00 se mananca la restaurantul X unde voi face rezervare Ora 23:00 - 00:00 se merge in club unde voi face rezervare Invitati Speciali: - SexyThing ( Baia Mare ) - Cassy ( Sf. Gheorghe ) - Petrinjel ( Satu Mare ) - CaluNegru ( Baia Mare ) - JosephBavaria ( Bucuresti ) Cei din oradea va rog sa specificati pana in data de 12 Septembrie care veniti sa stiu de cate locuri avem nevoie. - PapiAlex - Fuckster - Lubric - Loverboy - Lara - HollyBoy - Sergiu_Fere - - etc.
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2013 Postat Septembrie 4, 2013 Daca sunt acceptat, vin si eu.
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 4, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 4, 2013 esti prietene, sa-mi lasi un nr de tel in pm sau eventual o sa te sune lubric cu restu detaliilor
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2013 Postat Septembrie 4, 2013 esti prietene, sa-mi lasi un nr de tel in pm sau eventual o sa te sune lubric cu restu detaliilorOk. Dar PM numa dincolo
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 4, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 4, 2013 Hihihi, daca continua asa, eu cred, ca trebuie sa faci rezervare la un restaurant intreg
szabi Reputație: 104 Postat Septembrie 4, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Septembrie 4, 2013 daca mergem la manele vin si eu papi, putem si la bali sau avenue dar as prefera sa fie ceva club de manele.
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 4, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 4, 2013 Papi, chiar o sa fie manele?
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2013 Postat Septembrie 4, 2013 @Cassy, daca no sa ne placa la manele, merem noi doi la Góbé csárda
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 4, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 4, 2013 nu o sa fie manele, imi pare rau szabi
szabi Reputație: 104 Postat Septembrie 4, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Septembrie 4, 2013 parerea mea e ca la manele te distrezi altfel, putem asculta si zambo jimmy sau rock daca vreti dar la manele ne am distra mai fain.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2013 Postat Septembrie 4, 2013 @Cassy, daca no sa ne placa la manele, merem noi doi la Góbé csárda Acolo vreau si io...mi-e dor de o distractie cu muzica maghiara... Hopp,te Zsiga Iar manele
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 4, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Septembrie 4, 2013 Acolo vreau si io...mi-e dor de o distractie cu muzica maghiara... Hopp,te Zsiga Iar manele nu mergem la manele...si doamne feri sa plecati de la petrecere
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 5, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Septembrie 5, 2013 Sunt prezent fara discutii, numai sa nu intervina ceva; ba chiar o sa mai anunt si alti veterani chiar daca ei nu scriu pe topicul asta. Pe Matyi il tin eu la curent, chiar 220V daca e nevoie, numai sa primesc detaliile pe PM pana pleci. Si totusi... daca nu mergem la manele n-o sa ne distram... asa a zis fratele szabi; eu tind sa-l cred, doar ca a gresit o singura litera, era vorba de mamele nu de manele. Poate apare si fratele HarryPoker ca oricum, data trecuta, vroia sa ma calce cu masina; iau eu legatura si cu el.
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 5, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 5, 2013 Neata. Mi-a lasat matyi nr de tel pe pe pm. Cu harry vbeste petri mi se pare? vbeste si tu sa fim siguri. O sa te sun astazi daca am timp daca nu maine.
petrinjel Reputație: 327 Postat Septembrie 5, 2013 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Septembrie 5, 2013 Cu poker cred ca va fi mai greu, cred ca e in SM dar radarizat. O sa il contactez.
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 5, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 5, 2013 De când ii radarul o problema pentru el? )
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 5, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Septembrie 5, 2013 Din totdeauna a fost o problema radarul pentru el, doar ca n-ar fi recunoscut nici picurat cu ceara. Am auzit ca radarul e model rusesc si cica asta prinde tot, nu misca nimic in raza lui de actiune; si totusi, exista o singura metoda dse bruiaj, briza marii.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2013 Postat Septembrie 5, 2013 Radarul meu nu este rusesc ci romanesc get-beget......si uneori greu reusesc sa-l fentez.Mi-ar fi placut sa particip si eu la intalnire, dar in acest moment nu se poate .Dar sunt sigur ca va veni o zi in care voi avea posibilitatea sa particip.Distractie placuta va doresc.
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 5, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 5, 2013 Restaurantul in mare stiu care este. Mancarea este foarte buna, servirea super ok, iar patronul imi va da cate locuri voi avea nevoie. Referitor la club, prefer sa nu dau nume pentru a nu face publica aceasta intalnire in caz ca is niste "raufacatori" care citesc pe-aici, insa avem 2 variante din care trebuie sa alegem. 1. Muzica foarte buna, dispunem de separeu in care incapem toti si ne simtim bine intre noi fara sa fim deranjati de nimeni, este spatiu destul pentru dans2. Muzica foarte buna, loc deschis, facem rost de mese, ne putem simti bine, insa probabil va fi inghesuiala mare si foarte multe fitze. eu unul optez pentru prima optiune. Majoritatea decide
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2013 Postat Septembrie 5, 2013 Prima,prima,acolo e chiar foarte ok.Al doilea nu cunosc,dar mergand pe spusele lui Holyboy e ok si aia.Deci pana la urma n-am zis nimic de Doamne ajuta No,hai sa fie indiferent ptr mine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum