Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Mosoly, daca pana acum nu ai aflat iti spun eu un mare secret: esti un IDIOT. 10 1 Link spre comentariu
andreea91 Reputație: 34465 Postat August 26, 2015 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Partajează Postat August 26, 2015 Asa ,vezi ca daca iti faci curaj se poate? Acum poate ne spui si cine a cantat la taragot anul asta Andreea ,Gabi sau Crisu?Sau a fost un cor?Asta ca tot zici ca nu poti refuza un asa cadou.Si nu mai dati in mine ,stiti ca nu vorbesc prostii. FETELE AU SUPT PULA IN TOALETE. Mai bine spuneti ca nu vreti sa se afle.Normal ca nu poti sa mai adaugi nimic altfel data viitoare ti-o sugi singur. Câteodată nu e suficient să ști să citești trebuie să și înțelegi dar pentru a reuși acest lucru ai nevoie de mai mulți neuroni. SUCCES ! P.S: nu mai fi așa frustrat că nu ai fost primit la întâlnire 2 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat August 26, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat August 26, 2015 Dic aia! De-astea ati facut voi la intalnire si io nu stiu? Adica pe mine m-ati lasat sa beau de nebun si nu mi-ati spus nimic? Ce oameni.... 5 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Asa iti trebuie daca ai intarziat.Bucura-te ca macar ti-am lasat ceva. 11 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat August 26, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat August 26, 2015 Conteaza ce is ?Daca dau banu stai in genunchi ,nu?pune-ma la incercare da spune-mi si ca esti `mosoly` de pe nimfo , ce zici te risti? 4 Link spre comentariu
mosoly Reputație: -69 Postat August 26, 2015 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat August 26, 2015 pune-ma la incercare da spune-mi si ca esti `mosoly` de pe nimfo , ce zici te risti?Chiar ca esti blonda.La o viitoare intalnire voi fi prezent ,nu poti sa sti.Sa vezi ce amor o sa fie. Banu conteaza.Mai dati si voi cu verde,ce atata suparare . 3 Link spre comentariu
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 Bai, asta zambaretu` Esti cam dezinformat....eu am fost aia de am supt pula in WC, nu celelalte. Ai ceva impotriva? Ne bucuram, ca ne-ai onorat cu postarile tale, dar now, you`re dismissed! 2 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat August 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 27, 2015 Cata incertitudine pe el...nu poate trai fara raspunsul la intrebarea asta...poate in viitor se v-a implinii dorinta ta...pana atunci poti spera...PS: cat am putut sa ma amuz...asa de dimineata! 1 Link spre comentariu
baszok bele Reputație: 581 Postat August 27, 2015 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat August 27, 2015 Chiar ca esti blonda.La o viitoare intalnire voi fi prezent ,nu poti sa sti.Sa vezi ce amor o sa fie. Banu conteaza.Mai dati si voi cu verde,ce atata suparare . esti bulangiu asta esti. de ce nu ma treci si pe mine pe lista ? de o saptamana ma rog de tine sa ma treci. Szabi,tot suparat esti? 3 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat August 27, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat August 27, 2015 Szabi,tot suparat esti?szabi adik @iubi? posibil @iubi nu a intrat din 25 aug si @mosoly si-a facut cont in 25 aug COINCIDENTA sau nu...RAMANE SA VERIFICE PISICUTS/MOD1multumim anticipat 5 Link spre comentariu
zeppelin Reputație: 749 Postat August 27, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat August 27, 2015 szabi adik @iubi? posibil @iubi nu a intrat din 25 aug si @mosoly si-a facut cont in 25 aug COINCIDENTA sau nu...RAMANE SA VERIFICE PISICUTS/MOD1multumim anticipat are rost sa iti bati capu cine is pizdoneii astia?v-ati dati seama ce imaginatie bogata au...ei cred ca la intalniri, la care am participat si eu de mai multe ori se face sex la baie ... 2 Link spre comentariu
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 are rost sa iti bati capu cine is pizdoneii astia?v-ati dati seama ce imaginatie bogata au...ei cred ca la intalniri, la care am participat si eu de mai multe ori se face sex la baie ... Dar pana la urma, conteaza ce cred ei? 4 Link spre comentariu
zeppelin Reputație: 749 Postat August 27, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat August 27, 2015 chiar nu conteaza... 2 Link spre comentariu
mosoly Reputație: -69 Postat August 28, 2015 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat August 28, 2015 Bai, asta zambaretu` Esti cam dezinformat....eu am fost aia de am supt pula in WC, nu celelalte. Ai ceva impotriva? Ne bucuram, ca ne-ai onorat cu postarile tale, dar now, you`re dismissed! in curand noi doi o sa fim prieteni buni. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 in curand noi doi o sa fim prieteni buni. Ce te face sa crezi asta? Link spre comentariu
mosoly Reputație: -69 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Ce te face sa crezi asta?sinceritatea ta 1 1 Link spre comentariu
mosoly Reputație: -69 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Septembrie 4, 2015 pune-ma la incercare da spune-mi si ca esti `mosoly` de pe nimfo , ce zici te risti?Ai de gand sa ma musti nebuno. Pana la urma nu mai recunoaste nici una ca a luat muie in WC ? Credeam ca sunteti mai curajoase. 1 3 Link spre comentariu
lukyy73 Reputație: 8217 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Bai, asta zambaretu` Esti cam dezinformat....eu am fost aia de am supt pula in WC, nu celelalte. Ai ceva impotriva? Ne bucuram, ca ne-ai onorat cu postarile tale, dar now, you`re dismissed! Ai de gand sa ma musti nebuno. Pana la urma nu mai recunoaste nici una ca a luat muie in WC ? Credeam ca sunteti mai curajoase. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Mosoly, cap sec ce esti, iar ai aparut pe aici? Esti tare obsedat de wc- uri.Stai linistit ca tot casa ta va ramane. 12 1 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Septembrie 6, 2015 chiar nu conteaza... Link spre comentariu
remember_me Reputație: -552 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Dic aia! De-astea ati facut voi la intalnire si io nu stiu? Adica pe mine m-ati lasat sa beau de nebun si nu mi-ati spus nimic? Ce oameni.... ce om esti pokere ai baut fara mine haa? te mananc cu fulgi cu tot! Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 20, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Septembrie 20, 2015 ce om esti pokere ai baut fara mine haa? te mananc cu fulgi cu tot!Nu-i panica, am băut si pentru tine 1 5 Link spre comentariu
remember_me Reputație: -552 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Nu-i panica, am băut si pentru tine macar atat Link spre comentariu
inspire Reputație: -1099 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 pe 6 decembrie vine mosita la noi? 2 Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Nu-i panica, am băut si pentru tine tu bei pentru toata lumea ) 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum