Sari la conținut

Intalnire Oradea

Lubric

Postări Recomandate

Vizitator crazy lara
Reputație: 0

Nu conteaza pe cand; intr-o Vineri sa fie. ;) Sa cream lista ca-n vremurile bune:

1. lubrique

2. pepsico

3.

4.

...

Franțuz ai devenit, hah? Aducere aminte de franțuzoaică?  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:partout et nulle part

Qui, qui ca m-am mutat in Franția. ;) Toata luna August is acasa, dar apoi plec inapoi pentru cel putin 10 luni, asa ca ar fi bine sa ne revedem cu totii ( nebunii mei tineri si frumosi - bine, nu mai suntem tineri, iar frumosi n-am fost niciodata :lol: :lol: sau cel putin eu :rax2 ).

Ce vremuri erau alea cand eram pe bancheta din spate (sau din fund) a frantzuzului. :D

Bre, astialaltii, iar va coiti? :(

• Like 2
Link spre comentariu

Radem-glumim, dar chiar asa?... Nimeni-nimic?!? :( In afara de Lara, care oricum nu lipsea de la nici o intalnire, nici macar la alea la care lipseam eu, nu se mai anunta nimeni? Chiar asa mult v-a schimbat trecerea anilor? Sau sunteti cu alte usere si nu vreti sa va desconspirati? :D

• Like 1
Link spre comentariu
La 29.04.2013 la 19:55, Lubric a spus:

Manat de dorinta de a socializa si offline m-am gandit ca dupa Pasti sa ne vedem la un suc, o bere sau o cafea, mai ales ca am vazut ca se poate – cei din Cluj au reusit sa faca acest lucru lasand la o parte orice sentiment de pudoare. Consider ca in primul rand suntem barbati care iubesc frumosul si indiferent de unde vom realiza ca ne cunoastem putem face acest lucru fara sa se intample nimic “rau”. Sa nu uit, daca exista si fete care vor sa participe o pot face fara retinere.

In primul rand as vrea sa vedem cati ne adunam si abia apoi sa stabilim exact data si locul. Ce ziceti? Cine se inscrie?

Salutare "frati"!

Remember me?! 😁

Acum, la 11 ani de la prima incercare de a ne intalni si fata in fata, ma gandesc s-o facem din nou. Cati dintre cei vechi, mai "cititi" pe aici? 

Asadar, propun o noua (prima) intalnire pe data de 10 Mai, ora 19:00, in acelasi loc unde ne vedeam de obicei si de cele mai multe ori. Acum, acolo e altceva dar, tot putem lua loc la o masa. 😉

Lista:

1. cirbul (Lubric)

2. 

3. 

...

Numai bine!

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
3 hours ago, cirbul said:

Salutare "frati"!

Remember me?! 😁

Acum, la 11 ani de la prima incercare de a ne intalni si fata in fata, ma gandesc s-o facem din nou. Cati dintre cei vechi, mai "cititi" pe aici? 

Asadar, propun o noua (prima) intalnire pe data de 10 Mai, ora 19:00, in acelasi loc unde ne vedeam de obicei si de cele mai multe ori. Acum, acolo e altceva dar, tot putem lua loc la o masa. 😉

Lista:

1. cirbul (Lubric)

2. 

3. 

...

Numai bine!

Bine ai revenit. Eu nu mai stiu ce user aveam 😆 Cat despre întâlnire... Cunosc personal un singur user din Tm si pe cativa i-am vazut ieșind de la cunoștințe. Cred ca raman cu atat... Nici la bere nu-s vreun campion 😅

• Like 1
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...