Sari la conținut

Intalnire Oradea

Lubric

Postări Recomandate

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Nu ma deranjeaza sa fim numai noi pentru ca suntem destul de nebuni si asa pot sta mai mult si cei cu radare pe acasa. ;)

Postat

Se anunta intalnire mare in oradea pe data de 13 Septembrie 2013

Program: Ora 19:00 se mananca la restaurantul X unde voi face rezervare

Ora 23:00 - 00:00 se merge in club unde voi face rezervare

Invitati Speciali:

- SexyThing ( Baia Mare )

- Cassy ( Sf. Gheorghe )

- Petrinjel ( Satu Mare )

- CaluNegru ( Baia Mare )

- JosephBavaria ( Bucuresti )

Cei din oradea va rog sa specificati pana in data de 12 Septembrie care veniti sa stiu de cate locuri avem nevoie.

- PapiAlex

- Fuckster

- Lubric

- Loverboy

- Lara

- HollyBoy

- Sergiu_Fere

-

- etc.

Primiti si clujeni,eventual? Daca as stii ca nu deranjez pe nimeni si-mi permite programul,chiar as veni. Poate mai sunt si altii din Cluj interesati

• Oras:Oradea
Postat

salut baszo. Sigur ca primim si clujeni, primim din orice oras. Vorbeste cu baietii si fetele din cluj si va asteptam cu cel mai mare drag. Daca veniti, preferabil ar fi sa stiu de luni-marti cine vine ca sa stiu cum fac rezarvarile.

Postat

Basz, cu cat mai multi/multe cu atat mai bine... Organizeaza o excursie din CJ la Oradea, sunteti bineveniti.

• Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

meciul e maine...azi de fapt.. :)  intalnirea e vinerea viitoare..sau este alt mare meci?

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

am si eu o intrebare: dupa ce luam masa in restaurantul pe care inca nu l stim, si dupa ce ne distram in clubul pe care inca nu l stim, se liciteaza si dupa cina si club? stiti voi la ce ma refer

Postat

Nu stiu la ce faci referire? Lumineaza-ma si pe mine; hai ca eu sunt mic si prostut...

Vizitator Fater
Reputație: 0
Postat

Ma bate gandul sa merg si eu...

Testvíír, te asteptam cu mare drag!

Vizitator raynor009
Postat

am si eu o intrebare: dupa ce luam masa in restaurantul pe care inca nu l stim, si dupa ce ne distram in clubul pe care inca nu l stim, se liciteaza si dupa cina si club? stiti voi la ce ma refer

=)) =)) =)) =))

• Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Postat

Count you out, astia mici de respira greu nu-s primiti =)) si care umbla cu 2 caramizi in buzunar. 

Vizitator Fater
Postat

Stiu ca intrebarea mea nu prea are legatura cu subiectul topicului, dar alt loc unde sa postez, unde stiu sigur ca citesc si cei care o cunosc personal pe @calunegru nu am gasit.

Deci, ce s-a intamplat , unde a calcat pe bec calunegru, ca a fost banat. Eu nu am gasit nimic (daca nu pentru semnatura lui, dar ala era foarte simplu de editat).

Vizitator Fater
Postat

Stiu ca intrebarea mea nu prea are legatura cu subiectul topicului, dar alt loc unde sa postez, unde stiu sigur ca citesc si cei care o cunosc personal pe @calunegru nu am gasit.

Deci, ce s-a intamplat , unde a calcat pe bec calunegru, ca a fost banat. Eu nu am gasit nimic (daca nu pentru semnatura lui, dar ala era foarte simplu de editat).

Storno! Am aflat deja. A picat victima filtrului pus pe PM.
Postat

Fetelor, oradencelor, nu va surade ideea unei iesiri de socializare Vineri seara? :) Chiar asa "timide" sunteti? In alte orase fetele ies cu baietii la un suc, o cafea si se distreaza de minune in timpul liber. Promit ca suntem baieti cuminti si nu facem prostii! ;)

Postat

Salutare prieteni. Am fost astazi si am rezolvat si restaurantul si separeul in club. Mai ramane numai sa vina data de 13 si partyyyyy. Cei care or sa participe si doresc detaliile imi pot dau pm cu numarul de tel etc

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Si eu am rezolvat azi biletele de tren :D

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

:blushing2 Eu inca nu stiu cu ce vin,da de venit vin sigur.

Cassy,in sfarsit ne intalnim.La jumatatea drumului,nu? :pepsi

Postat

Hihihi, am de facut 500 km :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...