Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Hihiiii de abia astept Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Eu inca nu stiu cu ce ma imbrac, dar sigur cu ceva verde!Daca Petrinjel vine in verde....eu o sa vin mascat Yoda. Si calunegru? .....vau! Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Dragii mei, a aparut o problema... n-o sa ne lase cu animale in restaurant asa ca va trebui sa iesim, pe rand, ca sa-i tinem companie poneiului. Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Dragii mei, a aparut o problema... n-o sa ne lase cu animale in restaurant asa ca va trebui sa iesim, pe rand, ca sa-i tinem companie poneiului. daca ii punem suficient fan si apa..poate sta linistit sa se uite dupa iepele de pe afara ))) Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Lista finala: Invitati Speciali: - SexyThing ( Baia Mare ) - Cassy ( Sf. Gheorghe ) - Petrinjel ( Satu Mare ) - CaluNegru ( Baia Mare ) - JosephBavaria ( Bucuresti ) - HarryPoker ( Satu Mare, cred ) - Skappie2 ( Cluj ) - PapiAlex - Fuckster - Lubric - Loverboy - Lara - HollyBoy - Sergiu_Fere Persoanele de pe lista au confirmat 100% ca vor ajunge. Daca mai ii cineva din Oradea sau alt oras care vrea sa vina, va rog sa ma anuntati din timp pe pm sau aici pe topic. ****S-ar putea sa va pregatim o surpriza cu cu ajutorul lui Hollyboy, o surpriza cum n-ati mai primit in viata voastra Speram sa o putem materializa si sa facem o seara memorabila Link spre comentariu
calunegru2 Reputație: 51 Postat Septembrie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Dragii mei nu mai postati de mine aici.Din pacate eu sunt caine si pisica are alergie la mine. Sigur venim vineri azi o sa stiu mai spre seara daca am masina sau daca Va trebui sa vin galop si sa o aduc pe frumoasa sexoasa in spate ) daca e ceva va astept pa mess andreiraul91 sau “dincolo“. Chiar va rog sa nu mai postati numele meu nu vreau sa ajung sa manc pisici,sunt un om pasnic. O zi faina pe vineri Cu respectCalu Banat ) Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2013 L-ai uitat pe Matyi... s-ar putea sa mai ajunga Laura Popescu, Adrian10, Bazdkiii, Baszokbele2, Andrey16 si poate mai sunt si alti doritori. Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Lista finala: Invitati Speciali: - SexyThing ( Baia Mare )- Cassy ( Sf. Gheorghe )- Petrinjel ( Satu Mare )- CaluNegru ( Baia Mare )- JosephBavaria ( Bucuresti )- HarryPoker ( Satu Mare, cred )- Skappie2 ( Cluj ) - PapiAlex- Fuckster- Lubric- Loverboy- Lara- HollyBoy- Sergiu_Fere- Matyi Persoanele de pe lista au confirmat 100% ca vor ajunge. Daca mai ii cineva din Oradea sau alt oras care vrea sa vina, va rog sa ma anuntati din timp pe pm sau aici pe topic. ****S-ar putea sa va pregatim o surpriza cu cu ajutorul lui Hollyboy, o surpriza cum n-ati mai primit in viata voastra Speram sa o putem materializa si sa facem o seara memorabila Trec pe lista doar persoanele care vin 100% http://youtu.be/-6FVHZfBTZY Link spre comentariu
BASZOKBELE2 Reputație: 143 Postat Septembrie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Nu am reusit sa dau de bazdkiii,dar nici nu ma lasa inima sa-l las pe skappie sa mearga singur de la Cluj.Plus ca e gasca de gasca din cate se anunta. De-abia stept sa va cunosc Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Ma bucur ca vine si Basz. :clapp Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Ieeeiiii... Cu cat mai multi cu atat mai bine! Link spre comentariu
petrinjel Reputație: 327 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Tot indecis sunt, pantaloni verzi sau bluza verde? Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Orice numa sa nu ti se vada frunzele! Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Lista finala: Invitati Speciali: - SexyThing ( Baia Mare )- Cassy ( Sf. Gheorghe )- Petrinjel ( Satu Mare )- CaluNegru ( Baia Mare )- JosephBavaria ( Bucuresti )- HarryPoker ( Satu Mare, cred )- Skappie2 ( Cluj )- BASZOKBELE2 ( Cluj ) - PapiAlex- Fuckster- Lubric- Loverboy- Lara- HollyBoy- Sergiu_Fere- Matyi Persoanele de pe lista au confirmat 100% ca vor ajunge. Daca mai ii cineva din Oradea sau alt oras care vrea sa vina, va rog sa ma anuntati din timp pe pm sau aici pe topic. ****S-ar putea sa va pregatim o surpriza cu cu ajutorul lui Hollyboy, o surpriza cum n-ati mai primit in viata voastra Speram sa o putem materializa si sa facem o seara memorabila S-a adaugat si baszo Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 @Papi, sa fie lista cat mai corect: Matyi nu mai poate veni (am vb cu el) dar vin eu Fater , in locul lui Link spre comentariu
petrinjel Reputație: 327 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Asa il vom recunoaste pe father! Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Septembrie 12, 2013 nu prea seamana... dar ne bucuram sa il avem alaturi Si... pe dansul il puteai pune la invitati speciali ) Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Aoleu, numa sa nu fi sanctionat pentru publicarea informatiilor private (poze, nr tel privat, adresa...) De unde ai facut rost de poza cu mine? Mi-ai spart facebokul? ) Ps: cum nu seamana? Is io!! Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Iote-l si pe Petri! http://sanatate.bzi.ro/public/upload/photos/19/radacina_patrunjel.jpg Pokeras si calu': http://doblelol.com/thumbs/videos-video-search-funny-dog_4613779503450210.jpg Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Ia uitati ce melodie pune calu la nevastasa seara inainte de culcare. Ascultati pana la capat !!! :"M-am saturat de laba ca ursu de ghinda, mi-am dat la laba atata timp ca ejaculez amintiri" Link spre comentariu
petrinjel Reputație: 327 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Septembrie 12, 2013 http://img.xcitefun.net/users/2009/02/30876,xcitefun-1750-romantic-guy.jpg PapiAlex cu noua sa tunsoare. Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Dormi tu în boscheți pentru asta ) Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Bai, dar aici e plin de hackeri care sparg conturi personale de feisbuc. Link spre comentariu
calunegru2 Reputație: 51 Postat Septembrie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Bai ia liniste in partid Abea astept ziua de maine las ca vedeti voi Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Peste 12 ore si ceva ajung la Oradea!!! Sa inceapa party-ul!!! http://wikileaksreputationcrisis.files.wordpress.com/2013/01/pep-guardiola-nuevo-entrenador-bayern-munich-facebook.jpg?w=640&h=427 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum