calunegru2 Reputație: 51 Postat Septembrie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Lubric tata de ce nu zici ca tu esti omul care face reclama la Teffal ? Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Ma bucur ca v-am cunoscut si eu , desi cred ca v-am cam speriat cu numerele mele de "magie"...hocus pocus ... apare si dispare , dar in primul rand ma bucur ca v-ati simtit bine alaturi de noi ! P.S - In cazul in care nu stiti sa scrieti despre mine ca sunt un nesimtit , ipocrit , fara bun simt .... e bine si sfant )))pai esti nesimtit, ipocrit si fara bun simti..... Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 17, 2013 adica hocus pocus nesimtitus, hipocratius vs hocus pocus espiritus sanctus Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Lubricule, mersi frumos de "supranume" - partyman, sa stii ca ma caracterizeaza cel mai bine Iar pentru urmatorul I.Z.N. : 1.Lubric2.Fuckster3.PapiAlex4.Loverboy5.Sergiu Fere6.Lara7.... De restul nu bag mana in foc Dar, TOATA LUMEA e binevenita Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 17, 2013 1.Lubric2.Fuckster3.PapiAlex4.Loverboy5.Sergiu Fere6.Lara7.Joseph bavarezul plimbaret (macar sufleteste sa fiu prezent) Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Astăzi cine vrea sa vina la meciul cu steaua să-mi lase pe privat nr telefon. Avem masa rezervata de la ora 21:00 Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Asta-i forum de pacatosi, nu de microbisti! Link spre comentariu
burlac Reputație: 3 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Holy crap.Acum am citit acest thread.M-am inscris recent pe forum si imi pare rau ca nu m-am inscris putin mai repede.Se pare ca am pierdut o petrecere de neuitat. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 1.Lubric2.Fuckster3.PapiAlex4.Loverboy5.Sergiu Fere6.Lara7.Joseph bavarezul plimbaret (macar sufleteste sa fiu prezent)8.Adrian109. Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 20, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Asta-i forum de pacatosi, nu de microbisti! atunci tu de ce naiba ai venit la meci? ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 a sperat sa gaseasca vreo microbista pacatoasa Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 20, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Si, din pacate, numa' pacatosi pe acolo! Lista I.Z.N. 2 (saptamana viitoare): 1. Lubric 2. Fuckster 3. PapiAlex 4. Loverboy 5. Sergiu Fere 6. Lara 7. Joseph bavarezul plimbaret (macar sufleteste sa fiu prezent) 8. Adrian10 9. Petrinjel10. CaluNegru11. Alexandru69 (probabil)12. Bianca Pitica (probabil)13. Fater14. Biux15. HarryPoker16. Incet-incet iar ne strangem vreo 20 de oameni! Link spre comentariu
bazddmeg Reputație: 3 Postat Septembrie 20, 2013 Oras:Ma leshi? Oras:Ma leshi? Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Si, din pacate, numa' pacatosi pe acolo! Lista I.Z.N. 2 (saptamana viitoare): 1. Lubric 2. Fuckster 3. PapiAlex 4. Loverboy 5. Sergiu Fere 6. Lara 7. Joseph bavarezul plimbaret (macar sufleteste sa fiu prezent) 8. Adrian10 9. Petrinjel10. CaluNegru11. Alexandru69 (probabil)12. Bianca Pitica (probabil)13. Fater14. Biux15. HarryPoker16. Incet-incet iar ne strangem vreo 20 de oameni! Sa beti o bere si pentru clujeni Link spre comentariu
Chanel'' Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Si, din pacate, numa' pacatosi pe acolo! Lista I.Z.N. 2 (saptamana viitoare): 1. Lubric 2. Fuckster 3. PapiAlex 4. Loverboy 5. Sergiu Fere 6. Lara 7. Joseph bavarezul plimbaret (macar sufleteste sa fiu prezent) 8. Adrian10 9. Petrinjel10. CaluNegru11. Alexandru69 (probabil)12. Bianca Pitica (probabil)13. Fater14. Biux15. HarryPoker16. Incet-incet iar ne strangem vreo 20 de oameni! as dori sa vin si eu sunt preot in devenire eu vin cu festania ma accepta careva?va anunt ami place sa rad si sa fac caterinca sunt de viata si cu scaun la cap Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 as dori sa vin si eu sunt preot in devenire eu vin cu festania ma accepta careva?va anunt ami place sa rad si sa fac caterinca sunt de viata si cu scaun la cap Sofi (daca nu ma insel), daca vorbesti serios (de data asta), eu te accept! Daca as fi singurul care te accepta , ai putea sa vii chiar ca si invitatul meu surpriza. Numa nu cumva sa bem asa de mult ca data trecuta, ca poate patesti la fel ca si "surpriza" de la intalnirea anterioara si te facem si pe tine la posta!! Link spre comentariu
h0lyboy Reputație: 587 Postat Septembrie 20, 2013 Oras:West Country Oras:West Country Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Daca e asa cu preotul inseamna ca imi gasesc si eu loc , avem preoti , avem sfinti , avem si pacatosi...o sa se gaseasca sa te sfinteasca cineva...locuri sunt destule ...asa macar se mai desfinteaza un mit si se pare ca Oradea-i fruncea !!! Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 21, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Daca garanteaza taticutu pentru tine, esti binevenit... Asadar, te asteptam cu drag! 16. Chanel'' Scuze ca n-am pus toata lista, dar postez de pe telefon si sunt pe fuga. Link spre comentariu
calunegru2 Reputație: 51 Postat Septembrie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Daca garanteaza taticutu pentru tine, esti binevenit... Asadar, te asteptam cu drag! 16. Chanel'' Scuze ca n-am pus toata lista, dar postez de pe telefon si sunt pe fuga.Lubric daca e vorba de sambata viitoare nu am cum sa ajung,teoretic sambata ajung acasa da nu stiu la ce ora asta e problema mare.Oricum in viitor ne vom mai vedea asta tio promite calutu. Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat Septembrie 21, 2013 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat Septembrie 21, 2013 O facem ca si data trecuta cu restaurant si club? sau gasim altceva mai nebunesc?! Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 21, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Cum vrea "lumea", eu nu tin neaparat sa mergem la restaurant; putem merge si la o pizzerie inainte de club ca sa nu bem pe stomacul gol. Lista I.Z.N. 2 (saptamana viitoare): 1. Lubric 2. Fuckster 3. PapiAlex 4. Loverboy 5. Sergiu Fere 6. Lara 7. H0lyBoy 8. Adrian10 9. Petrinjel10. HarryPoker11. Alexandru69 (probabil)12. Bianca Pitica (probabil)13. Fater14. Biux15. Chanel'' (sau care ti-o mai fi useru')16. Cine mai doreste? Cine mai pofteste? Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 21, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Septembrie 21, 2013 m-ati trecut din oficiu..dar nu stiu daca onorez aceasta intalnire... vedem .. Link spre comentariu
cailin Reputație: 15 Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 vin si eu daca mai e looc...si informare unde si cum ne vom intalni ???/ Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 22, 2013 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Un loc liber cu siguranta va fi. Al meu! Nu stiu motivul pentru care am fost pus pe lista, dar cu parere de rau trebuie sa imi anunt lipsa. Va doresc distractie placuta Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat Septembrie 22, 2013 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Pokere?!?!?!? Nu vii?! Plange Oradea pentru tine Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 23, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Septembrie 23, 2013 vin si eu daca mai e looc...si informare unde si cum ne vom intalni ???/in general, membrii noi nu sunt acceptati... doar de la galben in sus si minim 3-4 recenzii... din motive de discretie... si nu facem publice aceste informatii, incercam sa evitam situatii cum ar fi, ca vine unul doar in trecere sa ne vada, care suntem. ... sorry.. poate pe viitor.. sau, nah.. poate organizatorul primeste, desi ma indoiesc.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum