Lubric Reputație: 707 Postat Mai 16, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Mai 16, 2013 Daca sunt doritori, incep inscrierile pentru a doua intalnire care va avea loc Luni, 20.05. Cei interesati sunt rugati sa nu stea pe ganduri si sa ma anunte din timp sa pot face rezervare de masa. Numai bine,R. Rezerva un loc si pt mine
Lubric Reputație: 707 Postat Mai 17, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Mai 17, 2013 Rezervat... Pana acum suntem 4 sau 5, depinde cum privesti.
Lubric Reputație: 707 Postat Mai 20, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Mai 20, 2013 La intalnire sunt momentan 4 crai... Mai vine cineva? Bere e destula...
szabi Reputație: 104 Postat Mai 20, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Mai 20, 2013 nu se poate sa facem show ceva orgie ? chemam 3,4 intr o camera undeva pe la ceva pensiune sau hotel si cativa dintre noi...
Lubric Reputație: 707 Postat Mai 21, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Mai 21, 2013 NU! Exclus sa facem asa ceva... Unde te crezi? Nici nu ne cunoastem si tu deja vrei sa faci "prostii". Cati ani ai? Oare macar stii care ar putea fi consecintele acestor fapte?
sybrill Reputație: 219 Postat Mai 21, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Mai 21, 2013 si-a incercat omul norocul )
marcu76 Reputație: 347 Postat Mai 21, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 21, 2013 Am participat la cele doua intalniri care au avut loc si vreau sa spun ca m-am simtit foarte bine. Au fost interesante si constructive din punctul meu de vedere si sper ca vor urma si altele in viitorul apropiat. Sper deasemenea sa participe si alti colegi. Initial am inteles ca au mai fost doritori dar au renuntat.Felicitari colegului lubric pentru initiativa si organizare.
dorinel18 Reputație: 672 Postat Mai 21, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Mai 21, 2013 Am auzit ca a fost reusita intalnirea voastra. Felicitari!Din pacate aceasta nu s-a potrivit odata cu trecerea mea prin Oradea, imi pare nespus de rau... dar pana la urma n-am mers tocmai degeaba pe meleaguri bihorene, am reusit sa ma vad oleaca cu maestrul Apuci.Dupa discutiile legate de banarea mea si revenirea pe forum, a fost cu atat mai binevenita aceasta intalnire. N-a fost una foarte lunga, dar macar am reusit sa-l vad face-to-face pe omul Apuci si sa discutam cate ceva. Sper sa nu se supere ca am scris cateva vorbe aici despre asta, dar mie mi-a facut placere sa ne vedem. Suntem din aceeasi "categorie de greutate", in plus colegul Apuci e extrem de deschis, volubil, sincer... Jumatea de ora in care am stat la un suc (el) si vin (eu) a fost una intensa, nu cred ca am fi reusit sa ne spunem ceea ce aveam fiecare si daca intalnirea dura juma' de zi.Ma bucur ca te-am intalnit Apuci, esti un tip pe cinste. Toata stima mea!
Lubric Reputație: 707 Postat Mai 21, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Mai 21, 2013 Mersi marcule! Fara cei care si-au facut "ferestre" intalnirile n-ar fi avut "farmec". Sper ca pe viitor sa vina cat mai multi. Dorinel, sper sa vad macar o recenzie cu ocazia trecerii tale prin Oradea. Sunt de acord cu parerea ta referitoare la OMUL apuci.
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Mai 21, 2013 Postat Mai 21, 2013 @Dorinel18, si mie mi-a parut bine ca am reusit sa schimbam cateva vobe face-to-face! Sincer m-ai cam pacalit cu copillasul ala de la avatar , surpriza a fost una placuta! Asta e cand asociezi prea mult omul cu avatarul pe care o foloseste, si cand m-am intalnit cu Shiva (saptamana trecuta) nu o recunosteam fara scaunul ala pliant ) @All, cine se inscrie pentru intalnirea Nr:3? Locuri libere sunt mereu.
Lubric Reputație: 707 Postat Mai 21, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Mai 21, 2013 Eu unul sunt pe lista fara discutie.
dorinel18 Reputație: 672 Postat Mai 21, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Mai 21, 2013 ...Dorinel, sper sa vad macar o recenzie cu ocazia trecerii tale prin Oradea. Sunt de acord cu parerea ta referitoare la OMUL apuci... Mi-am facut timp si am scris recenzia... nu-mi place sa raman dator.Si scuze, stiu ca am zis ca dau un semn cand trec prin Oradea, dar aveam timpul extrem de limitat si am vrut sa "il dedic" in totatlitate colegului Apuci. Aveam o datorie, mai mult decat un suc fata de el. Respecte.
Lubric Reputație: 707 Postat Mai 22, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Mai 22, 2013 Stiu tot, trebuia sa-i dai 2 sticle de Cola. In plus de asta, sa stii ca m-am suparat pe tine si-o sa-mi treaca foarte greu. Asadar sa purcedem la treaba; lista intalnirea 3:1. lubric2. 3.
Lubric Reputație: 707 Postat Mai 23, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Mai 23, 2013 Sambata are loc intalnirea cu numarul 3; deocamdata suntem 3... Se mai anunta careva sau sunteti fricosi si n-aveti sange-n instalatie.
shiva Reputație: 3141 Postat Mai 23, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Mai 23, 2013 Asta e cand asociezi prea mult omul cu avatarul pe care o foloseste, si cand m-am intalnit cu Shiva (saptamana trecuta) nu o recunosteam fara scaunul ala pliant ) Da tati!! si eu ma asteptam la Bruce Willis da' nu a fost sa fie ))
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Mai 24, 2013 Postat Mai 24, 2013 Da tati!! si eu ma asteptam la Bruce Willis da' nu a fost sa fie )) Explicatie (ca sa nu crede lumea cas chiar asa de urat ) :de ce Bruce Willis si nu Yoda? Avatarul pe mess e Bruce. Lista asta cu participanti la intalnire nu prea vrea sa creasca De ce? Nu vreti sa cunoasteti oameni noi, sau pur si simplu din cauza fricai?Si eu am avut ceva retineri inainte de prima intalnire, dar de la ce mi-a fost frica s-a intamplat deja chiar la prima intalnire. M-am intalnit cu un membru al forumului cu care ne cunoasteam in viata reala , fara ca sa stim despre celalalt ca avem acelasi hobby Deci, curaj!
dorinel18 Reputație: 672 Postat Mai 24, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Mai 24, 2013 Ce ciuda mi-e ca nu-s oradean sau ca nu am drumuri mai dese pe la voi! Sa aveti Pofta Buna la ceea ce serviti la intalnire si sa beti si pentru mine un pahar de vin. Eu incerc sa ma vad azi cu colegii din Cluj.
Lubric Reputație: 707 Postat Mai 24, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Mai 24, 2013 @apuci: Asta e, se intampla; important e ca suntem barbati care au aceeasi pasiune comuna - FEMEIA. E un vechi proverb care spune "De ce ti-e frica nu scapi... Odata tot o sa ti se-ntample!" asa ca ii invitam la intalnire pe toti care se simt barbati.
shiva Reputație: 3141 Postat Mai 24, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Mai 24, 2013 Explicatie (ca sa nu crede lumea cas chiar asa de urat ) :de ce Bruce Willis si nu Yoda? Avatarul pe mess e Bruce. Da poi jur ca daca ai avea echipament dala cu vesta si cotiere de la interventie de la BGS sau de la mascati toata lumea ar zice ca ti-ar venii de minune ))
Lubric Reputație: 707 Postat Iunie 4, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Iunie 4, 2013 Vineri, 07.06.2013, va avea loc o noua intalnire; doritorii sa ma contacteze pe privat pentru mai multe detalii.
Lubric Reputație: 707 Postat Iunie 6, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Iunie 6, 2013 Va rog, nu va mai inscrieti asa multi pentru ca nu mai avem locuri.
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2013 Postat Iunie 6, 2013 Va rog, nu va mai inscrieti asa multi pentru ca nu mai avem locuri. Pana acum suntem doi! Iarasi o sa fie o intalnire stil "cina romantica in doi" ?!
Lubric Reputație: 707 Postat Iunie 6, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Iunie 6, 2013 Da! Sa nu uiti lumanarea!
Lubric Reputație: 707 Postat Iunie 27, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Iunie 27, 2013 Cine e disponibil sambata, pentru o intalnire?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum