Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 7, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 7, 2014 Da! Cu prezenta mea! Link spre comentariu
sandubogdan Reputație: 498 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Partajează Postat Februarie 7, 2014 Clar Clujul are de invatat de la bihoreni despre cum se organizează o întâlnire. Va salut pe cei de la care nu am apucat sa-mi iau rămas bun si va urez distractie faina in continuare. sa ne revedem cu bine! Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 7, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 7, 2014 Multumim varu'! Ma bucur ca te-ai simtit bine la noi! Noi iubim OAMENII si ii asteptam printre noi.Drum bun si cale batuta! Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Clar Clujul are de invatat de la bihoreni despre cum se organizează o întâlnire. Va salut pe cei de la care nu am apucat sa-mi iau rămas bun si va urez distractie faina in continuare. sa ne revedem cu bine!Baaaaiiiii da unde ai disparuuuuut???!!??Abia acum incepe dezmatul!!!!! Ma simt ca in adolescenta........numa pizde si voma in jurul meu!!!!! Plm.....Lubric danseaza in pielea goala.....pfuuui, asa ceva nu am vrut sa vad!! Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 8, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 Apuciiii, lasa blonda... du-te in separeu sau vin sa-ti dau o plua de ajutor! Link spre comentariu
sandubogdan Reputație: 498 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Partajează Postat Februarie 8, 2014 Baaaaiiiii da unde ai disparuuuuut???!!??Abia acum incepe dezmatul!!!!! Ma simt ca in adolescenta........numa pizde si voma in jurul meu!!!!! Plm.....Lubric danseaza in pielea goala.....pfuuui, asa ceva nu am vrut sa vad!! mă faci sa mă întorc din drum Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 8, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 Varu'... si cine te opreste? Noaptea-i lungaaa... Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Februarie 8, 2014 Seara de seara...ca de obicei... o noua intalnire reusita Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 8, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 Loverelee?!! Se putea altfel? Stii bine... asa-i ls noi! Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Februarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Februarie 8, 2014 zepelin seful meu bogat a ratat intalnirea cu blonda care s-e tot uita la verigheta mea, Papi cel care nu se are cu vrajea ci cufelul de a fi na parasitentru o bruneta sexy, merita, zepelin fruntea sus mai sunt blonde, LUBRIC , iti dorescacar data viitoare sa nu te mai vedem cum pici pe jos, APUCI, tine-o t asa .Fukster, sufletul petrecerii, ADI, maturul grupului, vizitatorii, sandu bogdan si pokeras, iubitele noastre Lara si Larisa la Patrat, balkam trolul nostru drag, is beat sper k nu am uitat pe nimeni.. va salut pe toti si va doresc weekend frumos. 3 Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 O clipa si revin Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Amu am ajuns acasa! Ma uit in jos pe mocheta.........vad ceva urat si i-mi pun o intrebare. Da cand draq am mancat eu porumb???!!! Link spre comentariu
zeppelin Reputație: 749 Postat Februarie 8, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 8, 2014 A fost foarte fain inafara ca am invatat pe mine ca ,,berea dupa vin e un CHIN"...capu meu! Si nevastamea m-o asteptat cu bagaju ei la usa si m-o salutat cu buna bimineata..fain iti sta..astazi ma mut la mami.. Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Februarie 8, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Februarie 8, 2014 )))) Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 8, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 Patashti!!! Nici nu stiti ce fain se vede lumea de jos... Data viitoare o sa incerc sa pic sus dar, nu promit. Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 8, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 Baaaaaaaa... ... ... Dormiti?!??? Sculareeaaaa!!!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Nu striga ma asa tare.Tu deja erai satul de somn cand altii au bagat cornul in perna. Ce seara, ce noapte......dar ce vorbesc eu...........ce dimineata beton. Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 8, 2014 neata ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 neata )Ma.....ai fugit de la locul infractiunii . Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 8, 2014 a venit bruneta si m-a chemat cu ele in avenue. Tu nu plecai cu 4 fete daca aveai ocazia? )ii bine de stiut ca inca mai am farmec Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Februarie 8, 2014 a venit bruneta si m-a chemat cu ele in avenue. Tu nu plecai cu 4 fete daca aveai ocazia? )ii bine de stiut ca inca mai am farmec si a picat ceva? sau doar le-ai platit consumatia? adeun... pe mine m-ai uitat,dar nu e de mirare,la cat am fost de linistit.... nu am fost in cea mai buna stare... dar a fost superb Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 8, 2014 bruneta tot cerea disperata numaru. Cica ne intalnim astazi Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Neatza! Ne-am trezit si noi A fost neasteptat de wow Ciorba de revenire cineva? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Banuiesc ca Happy este vinovatul,nu? Parca ar merge o ciorba acrisoara. Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 8, 2014 se mai pune problema de ciorba? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum