adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Februarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Februarie 9, 2014 Scuze loverboy, cum am putut sa te uit. Bautura bat-o vina. Eu abea acum m-am trezit dupa betia de vineri, de acolo am ajuns acasa am dormit o ora, am plecat la munca pana la 2 la amiaza, venit acasa, si plecat la ceva rude pana seara la 8 apoi venit acasa si somn, pana de curand. ). Am baut si ieri Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 I-mi plac oamenii care se tin de cuvant!! 2 useri citesc topicul 2 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimiFater, >sybrill<(fiind pe mobil, am reusit sa dau numa Copy la ce scrie in josul paginii) Tataie, da nu ai scris tu undeva ca nu mai citesti, vizitezi topicul asta? Deci pana acum m-am abtinut de la comentarii privind intalnirile voastre.dar voi chiar nu sunteti constinti ca sunteti monitorizati? Pe langa faptul asta voi chiar nu aveti prieteni cu care sa iesiti? Trebuie sa va intalniti aici? In plus cand va aud ca "am intalnit oameni minunati" ma bufneste rasul.si pe cei din alte localitati chiar nu ii inteleg sa vina.eu nu m-as duce si nici nu ma voi duce la intalniri de genul.si nu ma luati cu chestii de genul "hai si tu si o sa vezi ce bine e" ca nu sunt interesat. Sunteti patetici. Am vazut poza din clubul ala din pivnita sa nu ii zic numele si unul din voi mi-a format ideea despre ce gen de oameni merg la intalnire.parul ala cu carare pe mijloc, tipic looserilor. Atat am vrut sa zic. Nu va obositi sa raspundeti la acest post ca nu mai citesc raspunsurile.este ultima postare si ultima vizita.chiar trebuie sa va ganditi putin. 2 Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 13, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 In Oradea a venit primavara si-au iesit "ghioceii". Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 18, 2014 Intalnire Joi 20.02.2014, ora 19:00. Va avea loc intr-un restaurant in separeu, izolat complet, numarul maxim de persoane fiind 16. Pentru mai multe detalii puteti sa-mi dati pm. 1. PapiAlex2. Loverboy3. Adrian104. Fuckster5. Larisa6. Lara7. Surpriza8. Fater Link spre comentariu
h0lyboy Reputație: 587 Postat Februarie 18, 2014 Oras:West Country Oras:West Country Partajează Postat Februarie 18, 2014 Daca o mutati putin mai spre seara poate ajung si eu ...un 20:30...daca nu distractie placuta va doresc dragi prieteni !!! Link spre comentariu
zeppelin Reputație: 749 Postat Februarie 18, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 18, 2014 Vreau si eu! Oare ce motiv gasesc sa scap din lant???...daca nu fug d-acasa, ca n-oi fi primul! dar fara cluburi ca daca vin iar dimineata,..chiar pleaca nevasta-mea si fara rau ii si mai RAU! Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Daca o mutati putin mai spre seara poate ajung si eu ...un 20:30...daca nu distractie placuta va doresc dragi prieteni !!!Iaca Pula Sfinte!As fi io curioasa,cum ajungi tu la intalnire....mai ales Joi Chiar,ai vazut ca e vorba de JOI? Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 19, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 1. PapiAlex2. Loverboy3. Adrian104. Fuckster5. Larisa6. Lara7. Surpriza8. Fater9. Lubric10. Zepelin Link spre comentariu
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Februarie 19, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 19, 2014 1. PapiAlex2. Loverboy3. Adrian104. Fuckster5. Larisa6. Lara7. Surpriza8. Fater9. Lubric10. Zepelin11. Bombonelu_21 Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Ma vad pe lista, as vrea sa vin......dar e foarte posibil (maine aflu) ca joi nu pot participa. Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Februarie 20, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 20, 2014 Din pacate nu am putut rezerva la separeu pentru ca a fost ocupat de alt grup mai mare. Am facut altundeva rezervare. Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 20, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Cacaniule, vii? Hai ca te sun... Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Vin, dar o sa stau numa oleaca. Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 20, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Oleaca zici amu' da', cand ii vedea ce surpriza aduc, o stai mai mult. Garantez! 1. PapiAlex 2. Loverboy 3. Adrian10 4. Fuckster 5. Larisa 6. Adeun (Nu-i sigur!) 7. Surpriza 8. Fater 9. Lubric10. Surpriza11. Zepelin12. Bombonelu13. Lara Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Ce maa?? Aduci cumva pe comoara ta, pe LoryDana? Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 20, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Nu! Ai vrea tu! https://www.youtube.com/watch?v=Hp20JSzfImc Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Deja avem 2 surprize??? Sa vezi ce surpriza va fi cand nici una din aceste 2 surprize nu se va materializa. Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 20, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Tu si rezolv-o pe aia care nu-i pe lista. De a mea garantez ca vine! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Una din surprize nu mai vine. Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 20, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Las' ca-i bine si asa... Poate data viitoare. Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 20, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Februarie 20, 2014 Deci? Surprize surprize? Sunteti pe val? Des intalnitilor..... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Suntem pe val.......Spargem gheata de la mal ( ca doar vine primavara) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Din nou o intalnire reusita. Am mancat, am baut, am ras, in concluzie........ne-am simtit cu totii bine. Link spre comentariu
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Februarie 21, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 21, 2014 Pacat ca nu a reusit si Adeun sa ajunga, ... , asteptam o bere de la el pentru faza cu "demolarea". In rest, niste simpatici cu totii + mult chef si voie buna. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Adeun cred ca era ocupat cu repararea dusului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum