Sari la conținut

Intalnire Oradea

Lubric

Postări Recomandate

Scuze loverboy, cum am putut sa te uit. Bautura bat-o vina. Eu abea acum m-am trezit dupa betia de vineri, de acolo am ajuns acasa am dormit o ora, am plecat la munca pana la 2 la amiaza, venit acasa, si plecat la ceva rude pana seara la 8 apoi venit acasa si somn, pana de curand. :)). Am baut si ieri

Link spre comentariu
Vizitator Fater
Reputație: 0

I-mi plac oamenii care se tin de cuvant!!

2 useri citesc topicul

2 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimiFater, >sybrill<

(fiind pe mobil, am reusit sa dau numa Copy la ce scrie in josul paginii)

Tataie, da nu ai scris tu undeva ca nu mai citesti, vizitezi topicul asta? :D

Deci pana acum m-am abtinut de la comentarii privind intalnirile voastre.dar voi chiar nu sunteti constinti ca sunteti monitorizati? Pe langa faptul asta voi chiar nu aveti prieteni cu care sa iesiti? Trebuie sa va intalniti aici? In plus cand va aud ca "am intalnit oameni minunati" ma bufneste rasul.si pe cei din alte localitati chiar nu ii inteleg sa vina.eu nu m-as duce si nici nu ma voi duce la intalniri de genul.si nu ma luati cu chestii de genul "hai si tu si o sa vezi ce bine e" ca nu sunt interesat. Sunteti patetici. Am vazut poza din clubul ala din pivnita sa nu ii zic numele si unul din voi mi-a format ideea despre ce gen de oameni merg la intalnire.parul ala cu carare pe mijloc, tipic looserilor. Atat am vrut sa zic. Nu va obositi sa raspundeti la acest post ca nu mai citesc raspunsurile.este ultima postare si ultima vizita.chiar trebuie sa va ganditi putin.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Intalnire Joi 20.02.2014, ora 19:00.

Va avea loc intr-un restaurant in separeu, izolat complet, numarul maxim de persoane fiind 16. Pentru mai multe detalii puteti sa-mi dati pm.

1. PapiAlex

2. Loverboy

3. Adrian10

4. Fuckster

5. Larisa

6. Lara

7. Surpriza

8. Fater

Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

Daca o mutati putin mai spre seara poate ajung si eu :)...un 20:30...daca nu distractie placuta va doresc dragi prieteni :) !!!

Iaca Pula Sfinte!As fi io curioasa,cum ajungi tu la intalnire....mai ales Joi  :no2 Chiar,ai vazut ca e vorba de JOI?

Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Oleaca zici amu' da', cand ii vedea ce surpriza aduc, o stai mai mult. ;) Garantez! :P

1. PapiAlex
 2. Loverboy
 3. Adrian10
 4. Fuckster
 5. Larisa
 6. Adeun (Nu-i sigur!)
 7. Surpriza
 8. Fater
 9. Lubric
10. Surpriza

11. Zepelin

12. Bombonelu

13. Lara

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...