Sari la conținut

Intalnire Oradea

Lubric

Postări Recomandate

• Oras:de peste tot si de nicaieri

" Amicalul România - Argentina, de pe data de 5 martie, ora 21.00, se va disupta cu tribunele pline. Dacă la ultimele amicale ale tricolorilor Arena Naţională nu era ocupată nici pe jumătate, de această dată Messi şi compania au fost ca un magnet pentru suporteri. "

Microbistilor, ne vedem la meci? :wink2

Link spre comentariu
  • Oras:West City Limits
  • Oras:West City Limits

Discutam azi pe mess cu Adrian10 si apoi pe chat cu Lubric ... poate daca se tine cheful saptamana viitoare la voi la Oradea, incerc sa fac cumva sa ajung si eu. Nu promit inca, deoarece nu stiu cum imi va fi programul, dar macar sa sper ca poate o bere tot ciocnesc cu voi. Voi tine legatura cu cei doi prieteni prin telefon ... in rest am GPS.

Va salut cu respect domnilor si domnisoarelor !!!  :hihat

Link spre comentariu

Basti Scrat, incercam sa facem sa fie bine ca sa nu fie rau! :D Trust me I'm a ninja! :ph34r: Pentru detalii sensibile o sa tinem legatura telefonic. :wink2

Ardeiut, nu stiu daca te vom primi la intalnirea cea mare dar, eu vreau sa ma vad cu tine la o "cina romantica" bere, daca accepti. Ai un PM in acest sens! :beex2

Link spre comentariu

Lara, n-ai pierdut nimic, intalnirea mare va avea loc saptamana viitoare. In seara asta e meci de fotbal si ne intalnim doar noi, microbistii. :D

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Adriane, vezi ca ai gresit userul :slap2 de pe care mi-ai raspuns! :rax2  :laugh2

Nu am gresit nici un user.  :refoz 

Ma miram insa ca te multumesti doar cu o bere, tu care incepi sa simti gustul berii abia de la a treia sticla. :rax2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...