adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Februarie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Februarie 21, 2014 Dau eu berea data viitoare, reparam altceva la orele alea, ca in ultimul timp nu am prea fost cuminte si nici prea discret, si reparam casnicia, dar e aproape reparata treaba si..... Ne vedem noi Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 21, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Ioai... Sunt la un majorat si e plin de "crude"! Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Februarie 21, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 21, 2014 cine naiba te mai invita la majorate la varsta ta ma? ) Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Ioai... Sunt la un majorat si e plin de "crude"! Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 21, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Bosorogii care au fete de 18 ani! Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Bosorogii care au fete de 18 ani! Da, si cei care nu te cunosc cu adevarat! Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 22, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 22, 2014 Da' ce? Tu n-o sa ma inviti la majoratu' fetii tale? Ti-e frica? Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 28, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 28, 2014 " Amicalul România - Argentina, de pe data de 5 martie, ora 21.00, se va disupta cu tribunele pline. Dacă la ultimele amicale ale tricolorilor Arena Naţională nu era ocupată nici pe jumătate, de această dată Messi şi compania au fost ca un magnet pentru suporteri. " Microbistilor, ne vedem la meci? Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Martie 1, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 1, 2014 Of course Link spre comentariu
bastion Reputație: 117 Postat Martie 5, 2014 Oras:West City Limits Oras:West City Limits Partajează Postat Martie 5, 2014 Discutam azi pe mess cu Adrian10 si apoi pe chat cu Lubric ... poate daca se tine cheful saptamana viitoare la voi la Oradea, incerc sa fac cumva sa ajung si eu. Nu promit inca, deoarece nu stiu cum imi va fi programul, dar macar sa sper ca poate o bere tot ciocnesc cu voi. Voi tine legatura cu cei doi prieteni prin telefon ... in rest am GPS. Va salut cu respect domnilor si domnisoarelor !!! Link spre comentariu
Chilli'Man Reputație: 8 Postat Martie 5, 2014 Telefon: chilimanchiliman Oras:Capsaicina'Land Telefon: chilimanchiliman Oras:Capsaicina'Land Partajează Postat Martie 5, 2014 Colorati ,deveniti asa peste noapte , acceptati? Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 5, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Basti Scrat, incercam sa facem sa fie bine ca sa nu fie rau! Trust me I'm a ninja! Pentru detalii sensibile o sa tinem legatura telefonic. Ardeiut, nu stiu daca te vom primi la intalnirea cea mare dar, eu vreau sa ma vad cu tine la o "cina romantica" bere, daca accepti. Ai un PM in acest sens! Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Martie 5, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 5, 2014 Am facut rezervare pentru 20:30. Detalii despre locatii ma intrebati pe pm sau telefonic cei care vreti sa veniti. Locuri disponibile in jur de 8 Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Ce intalnire mare?Unde?Cand?Cum?Ce am pierdut? Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 5, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Lara, n-ai pierdut nimic, intalnirea mare va avea loc saptamana viitoare. In seara asta e meci de fotbal si ne intalnim doar noi, microbistii. Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 No,m-am linistit atunci La meci oricum nu veneam,ca prea urat faceti Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 5, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Din pacate, mi-a intervenit ceva si nu mai ajung. Link spre comentariu
bastion Reputație: 117 Postat Martie 5, 2014 Oras:West City Limits Oras:West City Limits Partajează Postat Martie 5, 2014 Frate Lubric, fac tot posibilul sa ajung cumva pana la urma ... sper. Numai sa nu intervina ceva de ultim moment. Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 5, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Te astept cu drag! De cazare nu-ti fa probleme; in cel mai rau caz, poti sta la mine. Link spre comentariu
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Se mai fac inscrieri pentru lista cu participanti? Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 7, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Tu intai tre sa bei o bere cu mine si apoi mai vedem ce si cum; nu fi asa nerabdator. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 doar o bere ? Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 7, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Adriane, vezi ca ai gresit userul de pe care mi-ai raspuns! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Adriane, vezi ca ai gresit userul de pe care mi-ai raspuns! Nu am gresit nici un user. Ma miram insa ca te multumesti doar cu o bere, tu care incepi sa simti gustul berii abia de la a treia sticla. Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat Martie 7, 2014 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat Martie 7, 2014 Greseala Adi, poate ai vrut sa zici de la al 3-lea keg ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum