Sari la conținut

Intalnire Oradea

Lubric

Postări Recomandate

Vizitator uceniculrotaredom
Reputație: 0

Lubric, conform regulamentului interior e posibil ca "verificarea" respectiva ca sa fie cineva acceptat la "masa rotunda" sa fie facut de o fata, fara sa mai aiba loc testul de "hai la o bere" ?

Daca da.....Amelia, ai cuvantul. :D

Astept PM cu detalii.....daca e sa fie :)

Link spre comentariu
  • Oras:West City Limits
  • Oras:West City Limits

Nu muri; Vineri ii chefu' si tre sa dai de baut! :D

Mah io nu cetii in urma ... a dreaq chielea pa tine, adica vin in vizita (MOSAFIR BRE NENE MA INTITULEZ) si vad ca tot io tre sa dau de baut ... interesant !

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:.......

Lubric, conform regulamentului interior e posibil ca "verificarea" respectiva ca sa fie cineva acceptat la "masa rotunda" sa fie facut de o fata, fara sa mai aiba loc testul de "hai la o bere" ?

Daca da.....Amelia, ai cuvantul. :D

Astept PM cu detalii.....daca e sa fie :)

Ohhh daaa.  :D

Eu zic ca a trecut testul . :D

Merita primit. :)

Deci..eu sunt de acord sa-i oferim detalii despre intalnire. :D :iagree

Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Bastion, pai la Cimisoara cine plati la prima vizita si cine a stat ca boieru' la masa?!? ::wink2 Oricum e un fel de taxa de protectie pe care trebuie s-o achite toti noii veniti. =))

Ucenicule, sa nu carecumva sa te apuce rasu' ca si tu tre sa dai o bere :D chiar daca vii pe vorba Ameliei. Noroc tau e ca o cunosc si stiu ca are mirosu' fin si nu puti a peste. :P Desi, ea a mai avut un pestisor prin Constanta. :lol:

Maine pe vremea asta imi fac freza si ma pregatesc de fugit de acasa. :hihat Doamne, mult mai e pana atunci! :D

Link spre comentariu
Vizitator uceniculrotaredom
Reputație: 0

tu contul secundar al cui esti?

A nimanui! Citesc io pea'ci din 2012 fara sa scriu vre-un post. Chilli'Man a fost contul meu , care saracu a "trait" doar 2 zile....apoi bann a luat. Alta intrebare? :) (nu e mai bine in PM decat in public? )

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

A nimanui! Citesc io pea'ci din 2012 fara sa scriu vre-un post. Chilli'Man a fost contul meu , care saracu a "trait" doar 2 zile....apoi bann a luat. Alta intrebare? :) (nu e mai bine in PM decat in public? )

Aha, deci cand ai ceva mai articulat de spus simti nevoia sa-ti alternezi personalitatile. :)

Apropo, misto avatar! :drool

Link spre comentariu

Baieti va rog cumparati-i Ameliei o agenda cu calendar si cu zilele datate ca eu nu am apucat. ;))

;)

Distractia este in toi si suntem doar la început....

Distractie placuta sa aveti incontinuare! ;)

Scrat....hi hi hi :D

Chili man :D m-ai pacalit. :( Tuti ceapa ta. :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...