sergiu_fere Reputație: 111 Postat Mai 31, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Mai 31, 2014 ceva miscare?? Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Ce face trupa de soc?V-ati pierdut?Ce se intampla?Haideti sa iesim o tura weekendul asta Ce ziceti? Link spre comentariu
sergiu_fere Reputație: 111 Postat Iunie 5, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Iunie 5, 2014 maine seara,,,,,,miscare ceva?? Link spre comentariu
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 6, 2014 Halooo trupa vesela ,o intalnire ceva?Va pot onora si eu cu prezenta? Link spre comentariu
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Iunie 6, 2014 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Partajează Postat Iunie 6, 2014 Pufarine, repet.. Nu ți-ai câștigat dreptul ăsta. Ai acces la secțiunea privată doar pentru că, vorba lui Adrian, ai "băgat mare" la fazan s-acumulezi 100 postări. Depășește-ți întâi statutul de lipitoare/parazit/profitor postând niște recenzii și astfel contribuind la comunitate ..apoi mai vorbim. Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Iunie 6, 2014 Daca merge pufarin eu nu merg ), e cam dubios tipul. Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Pufarine, repet.. Nu ți-ai câștigat dreptul ăsta. Ai acces la secțiunea privată doar pentru că, vorba lui Adrian, ai "băgat mare" la fazan s-acumulezi 100 postări. Depășește-ți întâi statutul de lipitoare/parazit/profitor postând niște recenzii și astfel contribuind la comunitate ..apoi mai vorbim.Aoleu,Pufarine ti-ai furat-o acum!Na,daca tot ti-a placut sa folosesti cuvintele astea pentru altii,acum le capeti inapoi Pe de alta parte eu sunt 98% sigura ca Pufarin nu doar si-a castigat dreptul la intalniri,dar chiar el a fost initiatorul lor Poate ma insel,desi m-as mira 1 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Iunie 6, 2014 Daca e asa apai atunci ceapa lui . Ii dau o bere. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat Iunie 6, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 6, 2014 Aoleu,Pufarine ti-ai furat-o acum!Na,daca tot ti-a placut sa folosesti cuvintele astea pentru altii,acum le capeti inapoi Pe de alta parte eu sunt 98% sigura ca Pufarin nu doar si-a castigat dreptul la intalniri,dar chiar el a fost initiatorul lor Poate ma insel,desi m-as mira probabil e o ea sau un homosexual foarte viclean, din doua una Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Pai de ce? Gata,am vazut acum.Pai se pare ca m-am inselat eu (sau nu) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Lara, si eu presimt ceva. Link spre comentariu
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 7, 2014 probabil e o ea sau un homosexual foarte viclean, din doua una asta crezi tu de mine pisoiule jurate ca asta crezi...te pup pe botic pisoi pervers Link spre comentariu
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 7, 2014 Daca merge pufarin eu nu merg ), e cam dubios tipul.dar de ce Liubric ..de ce gandesti rau de pretenasul tau..te pip pe chelie Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Iunie 8, 2014 pai sa vi nu cu numele de pufarin, cu celalalt. Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Dragilor si dragelor,ce ziceti de o ieseala weekendul asta? Haaaaiiiii nooooo,ca tare demult nu ne-am facut de cap asa..... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 EU nu pot ca plec din localitate. Dar va doresc distractie placuta daca va adunati. Link spre comentariu
andreeaesc Reputație: 91 Postat Iunie 18, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 18, 2014 eu sunt de acord cu o iesire Link spre comentariu
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Iunie 18, 2014 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Partajează Postat Iunie 18, 2014 Eu m-aș băga. Stabiliți o dată? Link spre comentariu
sergiu_fere Reputație: 111 Postat Iunie 18, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Iunie 18, 2014 Humm .....de ce nu . . . . Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 No,asa Incepe sa-mi placa Vineri,la ora 19:00?Ca in vremurile apuse 1.Lara2.Larisa3.Salbatecu4.Sergiu_fere5.Loverboy-n-a zis nimic,dar stiu ca vine6.Fuckster-el nici nu stie,dar sigur vine chiar daca pe ultima suta de metri7....Continuati va rog Pokerash,o fuga la Oradea? Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 18, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Iunie 18, 2014 ...Pokerash,o fuga la Oradea? De data asta zic pas, am agenda plina. Sa aveti distractie faina Link spre comentariu
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Iunie 19, 2014 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Partajează Postat Iunie 19, 2014 Vinerea asta (mâine) la 19? Bummer, no can do. Lucrez până la 21:00. Eventual dacă o (/vă) mai ardeți prin oraș pe-atunci, trimit un PM Larei sau Larisucăi. Dacă nu, distracție plăcută tuturor! Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Pai,eu intrebam doar daca e ok maine la 19.Daca nu,veniti cu idei Link spre comentariu
andreeaesc Reputație: 91 Postat Iunie 19, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 19, 2014 Ar trebui sal convingem si pe Papi Alex cumva Lara incearac u ca ai sanse mai mari Link spre comentariu
andreeaesc Reputație: 91 Postat Iunie 19, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 19, 2014 da totus unde se tine intalnirea ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum