omulinvizibil Reputație: -447 Postat Iunie 19, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Iunie 19, 2014 La tine acasa ar fi tare Link spre comentariu
andreeaesc Reputație: 91 Postat Iunie 19, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 19, 2014 serios nu glumesti? Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Larisa,sorry,dar ma indoiesc ca il scoatem pe el din casa Locatie se gaseste,oameni sa fie...dar vad ca nimeni nu poate sau nu vrea sau cel putin nu zice nimic.Deci asta e. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Daca-i taiati curentul...sigur il scoate-ti din casa. Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Mda,asa avem sanse,dar tot nu facem nimic,ca o sa fie nervos si o sa-si bage pula Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Taiati-o si pe aia Link spre comentariu
andreeaesc Reputație: 91 Postat Iunie 20, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 20, 2014 )))))))))))) Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Iunie 20, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 20, 2014 va tai eu pula daca imi taiati curentu ))))). Daca nu dorm poate vin. Va sun. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Bine ai revenit printre pacatosi Papi! Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Wow,sunt uimita Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 No,deci deseara o sa ne adunam cativa la ora 20:00.Daca mai exista doritori,sunati-ne pentru locatie,pe mine sau pe Larisa.Va asteptam cu drag Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Iunie 20, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 20, 2014 Bine ai revenit printre pacatosi Papi! pacat ii sa furi nu sa futi ) eu in 2 ore urmeaza sa ma pun sa dorm, asa ca nu aveti ghinionu sa vin la intalnire iar referitor la ziua mea, va cinstesc numa sa-mi aduceti aminte cand termin cu statu in casa. Nu raman dator Link spre comentariu
zeppelin Reputație: 749 Postat Iunie 20, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Iunie 20, 2014 Cred ca vin si eu!Chiar daca n-o sa pot sa stau mult, beau cateva beri si am plecat... Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 pacat ii sa furi nu sa futi ) eu in 2 ore urmeaza sa ma pun sa dorm, asa ca nu aveti ghinionu sa vin la intalnire iar referitor la ziua mea, va cinstesc numa sa-mi aduceti aminte cand termin cu statu in casa. Nu raman dator Pana termini tu de stat in casa,mai vine ziua ta odata Link spre comentariu
andreeaesc Reputație: 91 Postat Iunie 20, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 20, 2014 ai dreptate Lara )))))))))))))))) Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 No las` ca-i bine,bem de 2 ori,una dupa alta Ori poate ne fenteaza tiganul si bem numai odata??? Link spre comentariu
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Iunie 20, 2014 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Partajează Postat Iunie 20, 2014 Un căcat.. Ora 9 și eu încă la lucru. Smf..Chiar aș fi venit la un pahar de vorbă; sunt convins c-aveți ce povesti ..în special fetele. Pe data viitoare atunci. Distracție plăcută și comandați o halbă și pentru mine. o/ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Distractie placuta. Ne revedem dupa ce ma intorc din ,, tabara"". Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Iunie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Iunie 20, 2014 distractie faina, as fi venit si eu daca s ar fi anuntat mai multi prezenta Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Multumim,am avut. Adeune,pai daca fiecare sta dupa altii,nu mai vine nimeni Plus ca stii,ca sunt cativa dintre baieti,care nu mai sunt foarte activi pe aici,dar la intalniri se prezinta Salbatecu,imi pare rau ca n-ai ajuns,sper ca reusesti data viitoare Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Iunie 21, 2014 pacat ii sa furi nu sa futi ) eu in 2 ore urmeaza sa ma pun sa dorm, asa ca nu aveti ghinionu sa vin la intalnire iar referitor la ziua mea, va cinstesc numa sa-mi aduceti aminte cand termin cu statu in casa. Nu raman dator Apai tu nici macar nu mai futi... WTF? ata e mare pacat ))) Link spre comentariu
andreeaesc Reputație: 91 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 22, 2014 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2014 Partajează Postat Iulie 10, 2014 O intalnire/chef la 1 august (vineri) ? Cum pe la sfarsitul lunii schimb prefixul.....implinesc si eu ## ani, va invit cu drag sa chefuim impreuna. Prietenul meu Adrian 10, stiind ca nu prea dispun de timp liber, a promis ca o sa se ocupe el de organizare (loc; lista de prezenta.....) Ps: posibil ca o sa avem doi sarbatoriti.......las pe ea ca sa confirme treaba. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2014 Partajează Postat Iulie 10, 2014 Doritorii de o petrecere pe cinste sa se inscrie pe lista sau sa trimita PM. 1. Fater2.Adrian10 Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2014 Partajează Postat Iulie 11, 2014 Da,vom fi 2,ca tot se apropie si ziua mea.Asa,ca doresc sa va invit si eu la mare petrecere,mare bairam,cum am mai dovedit de cateva ori ca se poate.Pentru cei care doresc sa vina din alte orase,cazarea e tot la mine,in limita locurilor disponibile.Si locuri sunt,ca oamenii buni incap si in spatii mici Presul este ocupat deja Asa,si sa ma scriu pe lista. 1.Fater2.Adrian103.Lara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum