sergiu_fere Reputație: 111 Postat August 3, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat August 3, 2014 Joseph_Bavaria ....sincer ...ai ratat ceva super. .... stii u ce zic Dar nu regreta .in oradea ...putini cum suntem .avem o vorba..dar distracția e distractie Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat August 3, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat August 3, 2014 De ziua ta Bebe o facem lata de tot. Dar pana atunci va urma si ziua mea. bărbățăle da tot afara când e ziua ta ca să stiu cand si cum imi fac timp sa vin Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat August 3, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat August 3, 2014 Deci nu stiu cum sa va spun dar imi vine sa las totul, sa uit de Bucuresti si sa ma mut la Oradea.... nu mai suport sa fiu asa departe de voi, super-petrecaretii mei favoriti jo hai si u ca e super fain eu de cand sunt aici ma simt extraordinar Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 jo hai si u ca e super fain eu de cand sunt aici ma simt extraordinarN-ai cum sa te simti altfel pe aici 2 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat August 3, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat August 3, 2014 mami, a fost cuminte tata Adrian 10 ? sau iar a tinut horinca numai pentru el ? Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat August 3, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat August 3, 2014 Mi-e dor de tine Lara si de toata lumea de acolo Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 mami, a fost cuminte tata Adrian 10 ? sau iar a tinut horinca numai pentru el ? Nu nu,acum am baut horinca cu totii,pana si eu Vpllm,ce a urmat :laugh2 Io ti-am zis sa vii,nu stii ce ai pierdut Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 bărbățăle da tot afara când e ziua ta ca să stiu cand si cum imi fac timp sa vinSotioara ai uitat cand este ziua mea de nastere? Mai sa fie. Bataita mananci tu. Vezi ca nu am uitat nic de telefoanele tale. Ia trage cu ochiul peste profilul meu. Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat August 3, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat August 3, 2014 mami, a fost cuminte tata Adrian 10 ? sau iar a tinut horinca numai pentru el ? apai fiule tactu a fost cumi tel bautura a fost la mn,in stomac ))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 Jo, ai niste parinti de care poti fi mandru. 2 1 Link spre comentariu
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat August 3, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 3, 2014 Inca.....Asteptam si parerea pisicului Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat August 3, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat August 3, 2014 Inca..... Asteptam si parerea pisicului adica bas a fost si pisicu ? Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat August 3, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat August 3, 2014 apai fiule tactu a fost cumi tel bautura a fost la mn,in stomac ))) Tata, sunt mandru de parintii mei, mai ales ca stiu unde se depoziteaza beutura de calitate Link spre comentariu
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat August 3, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 3, 2014 adica bas a fost si pisicu ?No,bine,si tu amu'..... Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 No,bine,si tu amu'.....Se pare ca esti mai informat ca noi! Ps: halgassalmarteee! 2 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat August 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 4, 2014 Ma bucur ca am venit si ca ne-am distrat asa frumos, va pup pe toti si va iubesc mult! 1 Link spre comentariu
h0lyboy Reputație: 587 Postat August 4, 2014 Oras:West Country Oras:West Country Partajează Postat August 4, 2014 Se pare ca esti mai informat ca noi! Ps: halgassalmarteee!Asta stia tot satu;(( Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat August 4, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat August 4, 2014 Bine, recunosc - eu sunt pisicuts; dar, nu mai spuneti la nimeni. De ce credeti voi ca am avut "treaba" si n-am mai intrat pe forum de ceva vreme. :bye 1 Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Pup chelia,Lubricel Pare-se,ca ti-a priit pauza asta Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat August 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 4, 2014 Sotioara ai uitat cand este ziua mea de nastere? Mai sa fie. Bataita mananci tu. Vezi ca nu am uitat nic de telefoanele tale. Ia trage cu ochiul peste profilul meu. Bebeluso...a mea e inainte cu 2 zile de a lui Adi...Unde facem revelionul? Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat August 4, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat August 4, 2014 Revelionul ca revelionul, dar unde facem Craciunul? A a mea e in Decembrie asa ca eu va propun sa va mutati in Oradea. Link spre comentariu
h0lyboy Reputație: 587 Postat August 4, 2014 Oras:West Country Oras:West Country Partajează Postat August 4, 2014 Si plecarea mea e in septembrie,deci? Link spre comentariu
sergiu_fere Reputație: 111 Postat August 4, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat August 4, 2014 Hummmn evenimente peste evenimente ... ..si de mine si una dintre frumoasele noastre uitati .....si luna Octoberie e rezervata atunci Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 In ritmul asta facem cate o mega-intalnire in fiecare luna. Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat August 4, 2014 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat August 4, 2014 ar fi ceva super Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum