Sari la conținut

Intalnire Oradea

Lubric

Postări Recomandate

• Oras:de peste tot si de nicaieri

Adriane, iti multumesc pentru respect, :hihat dar se pare ca la intalnirea asta (29 August) n-o sa pot participa - "problema" personala - asa ca te las s-o organizezi tot tu. Promit ca la urmatoarea nu lipsesc, numai in caz de forta majora. :)

Link spre comentariu

Multumesc pentru intentie, dar "problema" e ca, intre timp, trebuie sa organizez alte evenimente. :hihat Promit ca data viitoare sa ma implic, trup si suflet, in organizare ca-n vremurile bune. ;)

Pe bune, chiar va rog, nu va bazati pe mine nici macar cu prezenta. Sincer, imi pare rau! :(

Link spre comentariu
  • Oras:oradea

scuze,am citit pe sarite topicul poate am omis ceva...Oricum noi suntem un cuplu de swingeri cu o oarecare experienta si deoarece ne-ar face placere sa participam la o intalnire de genul pus la cale de voi,am dori sa ne inscriem daca se poate...:)

P.S.Fara sa jignim pe nimeni trebuie sa precizam ca swingul este prin definitie schimbul consimntit de parteneri,participantii doresc sa-si indeplineasca fanteziile intr-o multitudine de combinatii posibile...etc:)...eventual la party putem detalia unele aspecte.

Link spre comentariu

este evident ca daca stiam de site-ul asta acum un an si deveneam membrii era mult mai usor sa avem amici pe aici,dar de azi dimineata pana acum e cam greu...:)

Oricum tragem tare la capitolul asta si se prea poate ca pana maine poimaine sa cunoastem si noi pe cineva.

• Like 2
Link spre comentariu

Dinulex, cat de pe sarite ai citit topicul? Daca ai fi fost atent, ti-ai fi dat seama ca intalnirile noastre sunt DOAR pentru socializare si distractie fara sa implice sex. Aaa, mint; o singura data s-a lasat cu "putin" sex. :) Cred ca ati gresit culoarea si trebuia sa fi fost rosu daca prestati servicii sexuale. Pentru inceput iti recomand sa va deschideti un topic la "Intrebari si Raspunsuri" in care sa ne "spuneti" ce oferiti, la ce tarife si sa postati niste poze cu voi. Pe urma, asteptati sa fiti "testati" de una din persoanele care participa in mod frecvent la intalnirile de socializare si daca-si da "OK-iul" o sa puteti veni. Pentru mai multe detalii, va stau la dispozitie prin PM. :hihat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...